Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Yani fake olmami dusundurecek ne var ortada. Gercek oldugumu nasil kanitlayabilirimki. Olan neyse ne yasadiysam onu anlatiyorum, yasadigim ulkeden esimin soylediklerini kelime kelime anlatiyorum. Cok gercegim.
Artik bunu dusundurecek bir karakter cizmeye basladin yok ya artik bu kadarda degil dalga gecio bu diye dusunur oldum neyse dedigim gibi itham degil
Sahsim adina dusuncem o sebeple takilma zaten 300-350 yorumluk konulardan sonra 70-50-30-10 uff ya peaceful yinemi sen,kizdirma, dalga gecme kapanis olur zamanla yazdiklarin bir uye yazmisti dersin
Sevgiler

Anladim, ama anlattiklarim gercek, fake bir hesap acip uyduracak biri degilim.
cok yorum alayim kk yi yikayim gibi bir amacimda yok , dizi mi bu :) benim hayatim. Amacim buraya yazacaksam iyi guzel seyler yazmak, baska konular acmak.

moralim bozuldu, umursamadigini dusundum ve gicik oldum aradim. kendimi oyalasam baska birseylerle ilgilensem belkide unuturdum 5 dk sonra. cok dogru soyledigin, eve gelip huzur bulmak kadar guzel birsey olamaz evlilikte.
fazla takilabiliyorum ufak seylere.
siz ne icin tartisir kavga edersiniz, hic mi olmaz boyle birseylere takildiginiz surat astiginiz veya soylendiginiz...
burada yorumlari okuyunca daha da kotu hissediyorum sanki kimse tartismaz kavga etmez bir tek bizim evimizde kavga bol gibi...

Olmaz mi bes yillik evliyim ilk evlendigim yillar gittigine geldigine karisirdim sorardim bunaltirdim adami.hicbirsey demesem surat asardim.esim nefret eder suratimi asmamdan.sinirli bi esim var zaten.bu seferde kavga ederiz huzur kalmazdi.bizde kavga olunca toparlamasi zor oluyor.gittigi yeri ve arkadaslarini biliyorum.bana da zaman ayiran ilgilenen esim var kendi kendime sinir oluyorum olan bana oluyor bosver diye telkinler verdim.umursamamaya calistim.kizim da var simdi calisiyorumda esime hesap soracak vaktim de yok zaten.yanlis bir sey yapmiyorsa cokta buyutme.

Yazmayacaktım ama kavgalı gürültülü evliliği normalleştirme diye yazıyorum bunu.
Bir buçuk yıldır evliyiz, ikimizde atamayla kimseyi tanımadığımız ve sevmediğimiz bir şehire geldik evlenip. Ve bugüne kadar iki bilemeden üç kere tartıştık. Onda da sesler yükselmedi sadece tartıştık ve kısa süre konuşmadık bir günlük küs kalma gibi.
Sebebi de kıskançlık falan değil ailesel bir iki sorundu. Sonunda da ailelerle ilgili birbirimize anlayış gösterme kararı aldık. O günden beri de hiç tartışmamız olmadı.
Ki benim gittiğim bir işim de yok burada senin gibi yapayalnızım gün içinde ama kocama sarmak yerine kendime meşgale buluyorum
Sevgililik günlerini arayıp adamı daralmıyorum sevgililer gününde hiçbir şey yapmadık. Sadece hadi bir şey yapmadık bari günah gecesi olsun dedik çikolatalı fondü yedik sadece.
Standart bir çiftiz sıkıcı bile sayılabiliriz. Akşam işten gelir yemek yeriz film izleriz, ertesi gün erken kalkmayacaksak bir kadeh alkol alırız ve yatarız sonra da.
Bu kadar.
Gün içinde aşk mesajları yada telefonlaşmalar beklemem o da bir kere öğle yemeği saatlerinde arar o kadar.
Ben sevdiğini bildiğim için o sevdiğinibildiği için sürekli el ele aşk böcekçiliği yapmıyoruz yani.
Çok romantik değiliz belki ama kavgamız da hiç olmadığı için evde huzur da var.
Önemli olan bu.
Bu nedenle seni zerre anlamıyorum ve çok boğucu sıkıcı geliyorsun

hatirladim simdi evet benziyormus iliskimiz.
eskiye gore daha iyiyimde artik iliskimiz yiprandigi icin ve esimin kafasinda benim profilim bu oldugu icin birsey yapmasamda kapris yaptigimi veya uzattigimi dusunuyor bazen.
cocugumuz olsaydi bunlara daha az vaktim olurdu heralde
esimde sinirlendiginde agzindan cikani duymayan bir tip.

sevdiğin insanın sağlıklı ve seninle olduğunu bilmek neden yetmez ki?
ölümle iç içe yaşadığımız bir hayat döngüsü içinde kıl tüy geliyo bana bu meseleler, hayattayız sağlıklıyız iyi kötü gelirimiz ve bir oğlumuz var gün içinde aradı aramadı geldi gelmedi,evde ne konuşulacak, bu seferde evde tv izliyo falan denecek, ayrı ayrı ben'ler biz'in içinde kaybolmamalı bence, ben ve o olarak da zevk ve uğraşlarımız olmalı

Mutlulugunuz daim olsun.
evet baya yorucu bir iliskimiz var. fazla anlam yukluyorum herseye. eskisi kadar aramiyorum mesaj atmiyorum, baya degisti bu huyum. birsey yoksa esimde yazmiyo aramiyo , eve gelirken haber veriyo. veya konusacagimiz birsey varsa konusuyoruz artik. oyle napiyosun naber diye aramiyorum.
ama eve geldigimizde tartisiyoruz. kendi izledigi bir dizi var, benim sevmedigim, onu acmak istiyo mesela birlikte izleyecegimiz bisi izlesek diyorum, bu sefer geriliyo ben ne zaman izlicem diyo, neyse seyahate saklayim o zaman veya sen yatinca izlerim diyo . zorluyorum yani.. belki hergun birlikte birsey izlemek zorunda degiliz, veya hergun cok sohbet etmek konusmak zorunda degiliz. ama yapim bu.... biraz mesafe koymam gerekiyor cunku esimde yalniz vakit gecirmek istiyor, disarda degil ozellikle evde..
bana da garip geliyo evde ben odada kitap okusam veya o kendi basina bisey izlese boyle kopuk geliyo.
o yuzden o mac izlerken ben kitap okurum veya ikimizde pcde takiliriz bazen falan... yani tercihim birlikte biseyler yapmaktan yana oluyo hep..

Bana sevgi bu değil gibi geliyor acikcasi. Sevgi biraz da olduğu gibi sevmek değil mı, ama ben ilgi istiyorum sevgi istiyorum diye ben sevdiğimi soyledigim bir insana dünyayı dar etmem mesela.
Ben gevezeye yakın konuşkan biriyim mesela eşim de aşırı suskun. Ben tüm gün yalnızım bazen susasım gelmiyor circircircir o gün ki haberler, arkadaşlarla ilgili bir şeyler derken cenem düşüyor resmen bazen sohbet ediyor benle bildiği için sohbet etmeyi sevdiğimi ama bazen kötü bir gün gecirdigini anlıyorum o gün adama carcarcar anlatmiyorum. Biraz da karşı tarafı düşünmektir sevgi. İkimiz de birbirimiz için bu konuda tolerans gösteriyoruz mesela
Ben böyle bir sevgi istemem. Sevmesin beni böyle bencil sevenler. Huzur ve mutluluk vermedikten sonra yere batsın o sevgi de aşkta. Bazıları bunu tutkulu sevgi sanıyor gerçi. Benim bir arkadaşım öyle cafelrde yüksek sesli kavgalar itismeler yaşarlar bazen.nben çok utanirim toplum önünde tartışmaktan hemen kızarım. O da der sizin ruhunuz olmuş böyle aşk mı olur tutku eksik sizde diye. Tutku bence dövüşmek küfürlesmek değil Ben o tutkuyu sekste hissediyorum yeter millet içinde tepismek tutkulu asksa almayayım yani. Cidden huzur vermeyen aşk istemem ben bu ne Allah aşkın her gün kavga..

eski konularınızını bilmiyorum. dolayısıyla herkesin size neden bu kadar suç bulduğunu anlayamadım.

bu konudan yola çıkarsak elinden telefon düşmeyen bi kocanız varmış haber verebilirdi ve böyle basit birşey için hemen küfre sığınması çok ayıp.tiksindirici bi durum.

bana kalırsa rahat bırakın. üstüne düşmeyin. şımarmış belli ki. biraz ilgilenmeyin bi şaşırsın.yok gibi davranın.

Çocuk gibisin, bizim yeğen böyle illa sevdiği çizgi film kanalı açık duracak tv de başka birşey değil:)
Eşinle aynı şeyleri sevmek, izlemek zorunda mısınız? Sırf sen sevmiyorsun diye eşin sevdiği birşeyi izleyemeyecek mi?
İlla beraber izleyeceksiniz madem onun beğenilerine de saygı gösterip oturup dizisini izleyeceksin yok izlemem diyorsan da tutturmayacaksın beraber başka bişey izleyelim diye. Yazık adam için seyahat nefes alma, kaçış noktası gibi olmuş. İnsanın kendi evinde özgürce istediğini yapamayıp da seyahatı beklemesi üzücü bir durum.

Aynen bu bile ne büyük bir haksızlık hakikaten.
Benim eşimle film ve dizi zevkim taban tabana zıt.
Ama bazen benim istediğim tarzdan açıyoruz bazen onun istediği tarzda.
Ben sevmiyorum hayır izleme demek gerçekten o insana haksızlık.
Adam kendi evinde özgür değil. Her sey kaprisli karısının zevkine göre olmak zorunda. Ev mı esaret kampı mı belli değil.

tutku olarak dusunmedim bunu yapim boyle iste icimden gelen birsey. esim benim gibi dusunmuyor ama.
senin soylediklerinin kufurlu versiyonunu soyluyor tartistigimizda. ...boyle sevgiyi bana hayati dar edecekse .. boyle evliligi. gibi.
anlayis onemli ve bende eksikliginin farkindayim. bencilce davraniyorum bazen, yani ben seviyorsam istiyorsam oda istiyordur gibi. ne bileyim gunde 2-3 mesajlasmanin nesini istemiyor buna takilmistim baya bi. oldugu gibi kabullenmem lazim bazi seyleri .
kavgalarimiz hep bu sebeplerden buraya hepsini yazdim, mantikli altinda bir sebep olan tartismamiz olmadi diyebilirim..

Asmalı konak yüzünden böyle oldu millet,birbirini boğazla sonra seviş falan, bunun adı tutku olsun :))
Huzur ve istikrar büyüktür tutku ve kaostan

Ben de şahsen küfür ederdim.
Yalan diyemem
Bu kadar uyardıgım halde hala aynı çizgide yürüyen birisi ilgi ilgi diye çıldıran birine gerçekten ederdim.
Edepsizlik, ahlaksızlık adını ne koyarsa koysun karşımdaki kişi.
Çıgırından çıkmaya görsün insan.

Adam resmen baskı altında sürekli sinir halinde bir ömür geçiriyor yazık
Küfürlü demesi kötü ama dediklerine kulak vermiyorsunuz ki..
Düşünsenize bir adam bilim kurgu seviyor evinde izleyemiyor mesela. Size romantik komedi izletmemeli gibi. Çok despotça bir tavır değil mi?
Ben mesela bilimkurgu dizi sevmem ama eşim için game of thrones da westworld de izledim. O da benim için on sezon friends izledi mesela. Niye? Çünkü o ev ikimizin ve sadece birimizin istekleri değil ikimizin de istekleri önemli. Öbür türlü hayat diğeri için işkence olur ve sana da işkence yapar.
Basit bir matematik mutlu et mutlu ol. Mutlu olmayan biri kimseyi mutlu edemez.

Bizde de öyle tamam evlendik ama iki farklı insanız sonuçta farklı zevklerimiz,tarzlarımız var.
Dediğiniz gibi bazen onun istediği olur bazen benim istediğim tarzda olur beraber izleriz.
Bazen ikimizin de canı uyum sağlamak istemez uzanırız kanepelere açar laptoplardan istediğimizi izleriz ayrı ayrı.
Böyle oldu diye ne kopukluk olur, ne de sevgimiz eksilir, sonuçta yine beraberiz, yine karı-kocayız yani.

Beraber izlemenize bile gerek yok ki. Birer saat ayırırsınız kendinize, sen bir saat Friends izlersin o Game of Thrones. Sonra beraber ortak bir şey yaparsınız.
Nefes aldığınız her dakikayı ortak, dip dibe yaşayamazsınız ki. Ben çok bunalırım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…