Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Bizde 3 senelik evliyiz ama sevgilik dönemi gibi değil hoş ben şikayetçi değilim 7 sene sevgililikden sonra evlendik ilgisiz değiliz birbirimize ama bence eşinde değil ama sen çok fazla bekliyorsun gibi geliyor bana

evet esim ilgisiz degil ama ben sevgililik donemindeki kadar bekliyorum ve olmuyor.
sanirim olmayacakta burda yazilanlara gore normali bu, olmadikca ben zorladigim icin aramiz daha cok acilacak.
altinda baska birsey aramadan kabul edebilsem normalinin bu oldugunu zaten gecinebilicez.. beklentilerim yuksek

Yahu hergün gördüğün adamla nasıl sevgili gibi olmayı bekliyorsun gerçekten okudukça yazdıklarını şaşırıyorum

Yahu hergün gördüğün adamla nasıl sevgili gibi olmayı bekliyorsun gerçekten okudukça yazdıklarını şaşırıyorum

ev arkadasi gibi mi olalimki?
ne demek istedigimi biliyosunuz, yani aksam yemege cikabiliriz, gun icinde mesaj telefon 1-2 kere konusabiliriz gibi..
ama esimde burdaki cogu kisi gibi dusunuyor ve anlamiyor

ev arkadasi gibi mi olalimki?
ne demek istedigimi biliyosunuz, yani aksam yemege cikabiliriz, gun icinde mesaj telefon 1-2 kere konusabiliriz gibi..
ama esimde burdaki cogu kisi gibi dusunuyor ve anlamiyor
Ne alaka ev arkadaşı gibi olmak valla 2 dk da beni bezdirdin düşün kocanın halini ne söylesem şöyle böyle diye cevap veriyorsun adam senin dediğin gibi olmak istemiyor kısa ve net elindekiyle mutlu olmaya bakıcaksın veya boşanıcaksın.
Ha ama evlilik sevgililik değil yeniden evlensen de aynı olur sen değişmiyeceksin çünkü

dusunduklerimi soyluyorum- biliyorum oyle olmak istemedigini, ama bende beklentilerimden vazgecemedim o yuzden sorun yasiyoruz zaten.
beklentilerimden nasil vazgecebilecegimi bilmiyorum cunku icten gelen birsey.

Bak hayatım çok üstelemiceksin eğer çok üstelersen bu erkek milleti havalanıyor bir ne oldum delisi oluyor. .
Biraz kendini ağırdan sat,Önemsemiyormuş gibi yap onu. .
Boşver biraz,O yanlız kalınca aslında hiç birşey olmadığını anlıyor çok komik oluyor o zaman güçlü bir kadın ol her zaman

iyi ozellikleri var evlenmeme sebep olan, karsilikli sevgi , caliskan sorumluluk sahibi olmasi, iyi bir baba olacagina inanmam gibi.
hala ayni seyleri dusunuyorum ama evliligimiz cok yiprandi..

asıl senin iyi özelliklerin neler onun merak ediyorum şu an.

bu adam diğer konularını da okumuş biri olarak yazıyorum,bütün bu olumsuz davranışlar,kapris,sinir harbine rağmen hala bu kadar iyiyse senin hangi özelliğin ona sakinlik veriyor merak ediyorum.

çünkü ben erkek ya da kadın fark etmez senin gibi davranışları olan birisine katlanamam.

Bu evliliği sizin tripleriniz bitirecek haberiniz olsun. Sadece bu konu değil önceki konularınızi da biliyorum. Lütfen biraz esnek olun. Tavrınız burda beni bile geriyor. İnsanlık hali deyin geçin ya

o da degisti tabiki kufur , hakaret eden , kabalasan biri oldu.
herkes gibi iyi ve kotu ozelliklerim var. iyi huylarimi sayabilirim: cabuk unuturum, kin tutmam, comertimdir, kibarim, ilgiliyim, isimde basariliyim, espriliyimdir, kibir yapmam, esimin cogu seyiyle ilgilenirim evde butun isleri ben yaparim vs.

cok zor hemde
ilgi bekliyorum olmayinca zorlayip uzatiyorum veya iste kavga cikiyor. sevgiliyken boyle sorunlar pek olmuyodu cunku odak noktamiz birbirimizdik ben gayet mutluydum oyle , o da.
evliligi hala anlayamadim.
Sorunun cevabi tam da burda odak noktan herseyin esin olmasin geliyorum demis sana ama gecikmis o zaman suresinde git aynaya bak kiyafet dene sevdigin programi izle yada bir lezzet dene oyalan vakit gecir birseyle.evliligin oldugu yuva ne biliyor musun.disarda stres sorunla vs gelen kadin ya da erkegin kendini mutlu huzurlu hissettigi yerdir.dunya hayatinda cennetin oldugu yer evlerimiz olmali ama cehenneme ceviriyoruz.hele siz yolda basliyorsunuz esinize zindan etmeye hayati.

Saygi duymadigini biliyorum ama duymak zorunda o bana saygi duymadan bende sevgisine yuzde 100 inanamam.
Saygı hak edilir. Siz eşinizin saygısızlıklarına doğru düzgün tepki vermiyorsunuz, bugüne kadar ettiği bütün hakaretleri, küfürleri sineye çektiniz, yuttunuz.

Son konunuzda yine eşinizden bir sürü hakaret yediniz, insanlar size "dik dur, tavrını koy" dedi, "şöyle yapacağım böyle yapacağım, kararlıyım" dediniz dediniz üçüncü gün yelkenler suya indi üstelik bir tartışmaya daha neden oldunuz. Bu adam size niye saygılı davransın? Siz kendinize saygı duymuyor, kendinize saygılı bir yaklaşımı yakıştırmıyorsunuz ki.

Böyle giderseniz daha çok küfür işitirsiniz.

elimde olmadan yapiyorum , tek taraflida degil esimde sutten cikmis ak kasik degil karsilikli yapiyoruz.
sizin iliskilerinizde hic kavga tartisma olmuyormu , veya cok mu nadir ?
Seninki kavga tartisma degil olsa zaten iki satir abartmissin surada surada yanlisin var gonlunu al der cikariz

Sen hastalikli bir ruh haliyle adamin nefesini emiyorsun (kusura bakma kavga icin yazmiyorum bunu gercek bu)senin konularini bilen 10 kisiden 7si bu tespitime katilir.Bazi cocuklar vardir annelerine bagimli wc ye bile birlikte girerler surekli herseyi aglayarak isterler kadinlar sabirla buyumelerini bEkler hayatlari evlatta olsa o yillarda zulum gecer hatta cogu 2. Cocugu yapmaz ama hic biri o evreyi cokta saglam ruh haliyle atlatamaz tek tesellileri bir kac yila gececegidir ve onlar ANADİR.Sen ayni seyi bilmem kac yasinda kocana yapiosun surekli seni sevsin,surekli bunu belli etsin ,surkli seninle vakit gecirsin,herseyi sen ol,hic kendine ait zamani olmasin,surekli seni gezdirsin,hep dipdibe olun olmayinca soylen agla kavga cikar vs yani o cocuklardan bir farkin yok fark su seninki koca Ana degil tekmeyi basmasi uzun surmez.Tedavide olmadin pahali falan dedin kendi kendimede asamiyorum dedin

Bana sordunya hicmi kavga etmiyorsunuz falan filan diye esi sevgiliyi gectim ben bu yapida cok kprisli birini arkadas olarak bile cevremde barindirmiyorum insanin iligini kemigini kurutur oyle ruh halleri herseyi olay yaparlar o yuzden kavgada olmuyor

Ay ne cok yazmisim ama gecmise donuk tespit yaparken simdi farkettim fake olabilirsin belirli araliklarla ayni seyleri yaziyorsun ne bileyim asla soyleneni almiyorsun hep ayni kelime cumle secimlerin bile benzer.kendine hastalikli bir karakter olusturmus onun uzerinden devam ediyorsun vakit geciriyorsun sanki evet yurtdisindasin evet evlisin ama bence gayet sorunsz sikintisiz bir evliligin var vaktin bol oralarda arkadasta cok yok bu yolu buldun .Hayir 300 varan verilmis akillarda birini dahi almadin hala ayni
Neyse ben zaten daha konularinada bakacagimi sanmam eger gerceksen Allah esine sabir versin degilsende klavyene kuvvet
Ha sen simdi fakemisin dedim diye ben su kadar zaman iyeyim falan filan dersin bdv bir zeynep guvenle
Merve ask atlatti artik eski uyelikte kar etmio :)

Birsey sormak istiyorum sadece. Bana cidden cok garip geliyor.
Neden fake olayim ki ? Ne icin yani..... bi insan neden fake hesap acip uzerinden fake dertlerini anlatsin? varsa boyle insanlarda bilmiyorum pek fazla heralde KK da ki cogu kisi fakemisin gercekmisin muhabbeti yapiyor...
Valla anlattiklarim 100% gercek, ben 100% gercegim . evliligim, hayatim herseyim gayet seffaf. 5 gun calisiyorum 9- 6 yogun tempo bir isim var. gercegim arkadaslar tabikide.... gercek olamayacak kadar kotuyse durum bu da cok uzucu. ama lutfen fakesin falan yazmayin artik hakaret olarak goruyorum.... neden yapayim boyle birsey..

Yani fake olmami dusundurecek ne var ortada. Gercek oldugumu nasil kanitlayabilirimki. Olan neyse ne yasadiysam onu anlatiyorum, yasadigim ulkeden esimin soylediklerini kelime kelime anlatiyorum. Cok gercegim.

O Ozzgeee kaçırmışım ben merve aşk kimdi yav
zeynep güveni biliyorum da oda ne kandırmıştı
nasıl anlaşılmıştı fake olduğu

merve aşk la alakalı bişey hatırlatır mısın vaktin olursa

merve askı ben de hatırlamadım yaaa.. ama zeynep güven tam bir faciaydı.. üzülüp anneme bile anlatmıştım böyle böyle olmuş kadına yazık diye:d

Benim anlamadığım eşiniz müdürü bıraktım trafik var demiş donra da taksideyim demiş. Müdürünü taksiyle mi bırakıyor? Araba ile bırakıp sonra mı taksite biniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…