- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Bizde 3 senelik evliyiz ama sevgilik dönemi gibi değil hoş ben şikayetçi değilim 7 sene sevgililikden sonra evlendik ilgisiz değiliz birbirimize ama bence eşinde değil ama sen çok fazla bekliyorsun gibi geliyor bana
evet esim ilgisiz degil ama ben sevgililik donemindeki kadar bekliyorum ve olmuyor.
sanirim olmayacakta burda yazilanlara gore normali bu, olmadikca ben zorladigim icin aramiz daha cok acilacak.
altinda baska birsey aramadan kabul edebilsem normalinin bu oldugunu zaten gecinebilicez.. beklentilerim yuksek
Yahu hergün gördüğün adamla nasıl sevgili gibi olmayı bekliyorsun gerçekten okudukça yazdıklarını şaşırıyorum
Ne alaka ev arkadaşı gibi olmak valla 2 dk da beni bezdirdin düşün kocanın halini ne söylesem şöyle böyle diye cevap veriyorsun adam senin dediğin gibi olmak istemiyor kısa ve net elindekiyle mutlu olmaya bakıcaksın veya boşanıcaksın.ev arkadasi gibi mi olalimki?
ne demek istedigimi biliyosunuz, yani aksam yemege cikabiliriz, gun icinde mesaj telefon 1-2 kere konusabiliriz gibi..
ama esimde burdaki cogu kisi gibi dusunuyor ve anlamiyor
Ne alaka ev arkadaşı gibi olmak valla 2 dk da beni bezdirdin düşün kocanın halini ne söylesem şöyle böyle diye cevap veriyorsun adam senin dediğin gibi olmak istemiyor kısa ve net elindekiyle mutlu olmaya bakıcaksın veya boşanıcaksın.
Ha ama evlilik sevgililik değil yeniden evlensen de aynı olur sen değişmiyeceksin çünkü
Yok ben kızıma yanlışı gosterdim dogruyu cabuk bulsun die
iyi ozellikleri var evlenmeme sebep olan, karsilikli sevgi , caliskan sorumluluk sahibi olmasi, iyi bir baba olacagina inanmam gibi.
hala ayni seyleri dusunuyorum ama evliligimiz cok yiprandi..
asıl senin iyi özelliklerin neler onun merak ediyorum şu an.
bu adam diğer konularını da okumuş biri olarak yazıyorum,bütün bu olumsuz davranışlar,kapris,sinir harbine rağmen hala bu kadar iyiyse senin hangi özelliğin ona sakinlik veriyor merak ediyorum.
çünkü ben erkek ya da kadın fark etmez senin gibi davranışları olan birisine katlanamam.
Sorunun cevabi tam da burda odak noktan herseyin esin olmasin geliyorum demis sana ama gecikmis o zaman suresinde git aynaya bak kiyafet dene sevdigin programi izle yada bir lezzet dene oyalan vakit gecir birseyle.evliligin oldugu yuva ne biliyor musun.disarda stres sorunla vs gelen kadin ya da erkegin kendini mutlu huzurlu hissettigi yerdir.dunya hayatinda cennetin oldugu yer evlerimiz olmali ama cehenneme ceviriyoruz.hele siz yolda basliyorsunuz esinize zindan etmeye hayati.cok zor hemde
ilgi bekliyorum olmayinca zorlayip uzatiyorum veya iste kavga cikiyor. sevgiliyken boyle sorunlar pek olmuyodu cunku odak noktamiz birbirimizdik ben gayet mutluydum oyle , o da.
evliligi hala anlayamadim.
Saygı hak edilir. Siz eşinizin saygısızlıklarına doğru düzgün tepki vermiyorsunuz, bugüne kadar ettiği bütün hakaretleri, küfürleri sineye çektiniz, yuttunuz.Saygi duymadigini biliyorum ama duymak zorunda o bana saygi duymadan bende sevgisine yuzde 100 inanamam.
Seninki kavga tartisma degil olsa zaten iki satir abartmissin surada surada yanlisin var gonlunu al der cikarizelimde olmadan yapiyorum , tek taraflida degil esimde sutten cikmis ak kasik degil karsilikli yapiyoruz.
sizin iliskilerinizde hic kavga tartisma olmuyormu , veya cok mu nadir ?
Seninki kavga tartisma degil olsa zaten iki satir abartmissin surada surada yanlisin var gonlunu al der cikariz
Sen hastalikli bir ruh haliyle adamin nefesini emiyorsun (kusura bakma kavga icin yazmiyorum bunu gercek bu)senin konularini bilen 10 kisiden 7si bu tespitime katilir.Bazi cocuklar vardir annelerine bagimli wc ye bile birlikte girerler surekli herseyi aglayarak isterler kadinlar sabirla buyumelerini bEkler hayatlari evlatta olsa o yillarda zulum gecer hatta cogu 2. Cocugu yapmaz ama hic biri o evreyi cokta saglam ruh haliyle atlatamaz tek tesellileri bir kac yila gececegidir ve onlar ANADİR.Sen ayni seyi bilmem kac yasinda kocana yapiosun surekli seni sevsin,surekli bunu belli etsin ,surkli seninle vakit gecirsin,herseyi sen ol,hic kendine ait zamani olmasin,surekli seni gezdirsin,hep dipdibe olun olmayinca soylen agla kavga cikar vs yani o cocuklardan bir farkin yok fark su seninki koca Ana degil tekmeyi basmasi uzun surmez.Tedavide olmadin pahali falan dedin kendi kendimede asamiyorum dedin
Bana sordunya hicmi kavga etmiyorsunuz falan filan diye esi sevgiliyi gectim ben bu yapida cok kprisli birini arkadas olarak bile cevremde barindirmiyorum insanin iligini kemigini kurutur oyle ruh halleri herseyi olay yaparlar o yuzden kavgada olmuyor
Ay ne cok yazmisim ama gecmise donuk tespit yaparken simdi farkettim fake olabilirsin belirli araliklarla ayni seyleri yaziyorsun ne bileyim asla soyleneni almiyorsun hep ayni kelime cumle secimlerin bile benzer.kendine hastalikli bir karakter olusturmus onun uzerinden devam ediyorsun vakit geciriyorsun sanki evet yurtdisindasin evet evlisin ama bence gayet sorunsz sikintisiz bir evliligin var vaktin bol oralarda arkadasta cok yok bu yolu buldun .Hayir 300 varan verilmis akillarda birini dahi almadin hala ayni
Neyse ben zaten daha konularinada bakacagimi sanmam eger gerceksen Allah esine sabir versin degilsende klavyene kuvvet
Ha sen simdi fakemisin dedim diye ben su kadar zaman iyeyim falan filan dersin bdv bir zeynep guvenle
Merve ask atlatti artik eski uyelikte kar etmio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?