- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi peaceful16
-
hakkim degil elbette onu huzursuz etmek , ama karsilikli degilmi bunlar. yani o bana bir adim gelse bende gidecegim.
telefon mesaj olayini inan 0 a indirdim gunde 1-2 mesajlasiyoruz o da bisey varsa, yoksa eve geldigimde soyluyorum o da kendi istiyosa ariyo , yaziyo.
evdeykende daha rahat davraniyorum tv film ne istiyosa yapiyo bakiyo, ama hala gerginiz cunku mimlenmisim ufak bisey yapsam batiyo . mesela dunku olayi baska biri yapmis olsaydi yada ben dirdirci vs olarak bilinmis olmasaydim esimin gozunde o zaman eminim o da kufur edip yuzume kapamazdi guler gecerdi belki.
esim dahil herkes beni olay yaraticak yer ariyo dirdir kapris yapiyo diye bildigi icin fazla fazla tepki veriyo.
e agzimi acip hic birseye konusamayacakmiyim peki. yani bir istegim ilgi beklentim olamazmi hic, kizdigim bir kac sey olamazmi.
huyum , kizinca cok uzatiyorum evet. yine dun telefonu yuzume kapayinca aramadim bi daha. eskiden olsa 20 kere aramis kaprislere devam etmistim sinirden.
hakkim degil elbette onu huzursuz etmek , ama karsilikli degilmi bunlar. yani o bana bir adim gelse bende gidecegim.
telefon mesaj olayini inan 0 a indirdim gunde 1-2 mesajlasiyoruz o da bisey varsa, yoksa eve geldigimde soyluyorum o da kendi istiyosa ariyo , yaziyo.
evdeykende daha rahat davraniyorum tv film ne istiyosa yapiyo bakiyo, ama hala gerginiz cunku mimlenmisim ufak bisey yapsam batiyo . mesela dunku olayi baska biri yapmis olsaydi yada ben dirdirci vs olarak bilinmis olmasaydim esimin gozunde o zaman eminim o da kufur edip yuzume kapamazdi guler gecerdi belki.
esim dahil herkes beni olay yaraticak yer ariyo dirdir kapris yapiyo diye bildigi icin fazla fazla tepki veriyo.
e agzimi acip hic birseye konusamayacakmiyim peki. yani bir istegim ilgi beklentim olamazmi hic, kizdigim bir kac sey olamazmi.
huyum , kizinca cok uzatiyorum evet. yine dun telefonu yuzume kapayinca aramadim bi daha. eskiden olsa 20 kere aramis kaprislere devam etmistim sinirden.
Hamilelik dönemimde sizin hikayelerinizi okuyarak çok vakit geçirmişligim olmuştur.bana kalırsa psikolojik destek alma vaktiniz gelmiş sanırim yalnızlıktan uçuşa geçmeye başladınız....
Yok ben kızıma yanlışı gosterdim dogruyu cabuk bulsun dieÇocuk seri katil doğmasınderler ya hamile karnı kime bakarsa çocuk ona benzer....mazallah sizin çocuk da konu sahibesi stili olmasın
Çocuk seri katil doğmasınderler ya hamile karnı kime bakarsa çocuk ona benzer....mazallah sizin çocuk da konu sahibesi stili olmasın
Siz kavga ettiginiz zaman gonlunu almaya calisiyormusun...kusmuklarinida al git hadi konuma yorum yapma sen bu kadar rahatsizsan neden yaziyosun
Eski konularini az cok biliyorum inatla ve inatla mahvedicem bu evliligi diyorsun biz ne desek ne yazsak bos
Bak eskiden kufurlu konustu yazmazdin artik yazar oldun oda insan artik bunaldi belliki kendini toparla biraz yoksa yakinda yuvam dagildi yazacaksin ki insallah yazmasin
Guzelim erkek bu cok dara gelen varliklar degil iyligin icin yaziyoruz inanki yarin bir guler yuze bir anlayisli karaktere kapilip yakar gemileri Allah korusun
[
olabilir isteyebilirsin, konuşabilirsin de ama yazdıklarına bakarak zamanlaman ve söyleyiş şeklin hoş değil.. küfür hariç benziyorlar eşimin eski haliyle seninle de benim eski halim benziyor ama biraz daha sabretmeye çalış.. mesela sen arayınca geç geleceğim dedi ya tamam canım diyip telefonu kapatsaydın, sonra gelince konuşurken merak ettim seni bekliyordum, bir daha böyle bir şey olursa haber ver deseydin hoş bir akşam geçirebilirdiniz..
bu mimlenme olayı da 1-2 gün iyi oldunuz diye adamın aklından hopp diye çıkacak bir sey değil, içinden ne zaman acaba bir şey diyecek yine diye geçiyordur. belki de o yüzden aramadı seni geç kalacağına dair, telefonda tartışmak istemedi..
bir de lafı dolandırma, şu otel konusunda direkt söyle mesajının sonunda şoyle söyle diyecektim, diyemedim yazmışsın ya lafı dolandırıp oraya getirmeye çalışırken diyememişsin işte..
Sen kocani biraz daraltiyorsun ama kocan daha kotu bence. Diger konularini da goz onunde bulunduruyorum bence kocan iyi biri degil. Sence iyi ozellikleri var mi evlenmene ya da evliligini surdurmene sebep olacak?
sen hep sinirleniyorsun ki.
hep bir bahanen var sinirlenmek için.
kusura bakma diğer konularını da bilince sana hak vermem mümkün değil.
ve bence yaptığın cidden eziyet.
uzun süre devam da edemezsiiniz böyle.
bak şimdi idare etseniz de kopar bir yerde.
küfür konusunda tabiki eşin haksız ona denecek birşey yok.
ama insaf yani aramadı diye ortalığı birbirine katmışssın.
bi bekleseydin bakalım sakince.
hem bir şey soracağım;
sen eşinden sürekli şikayetcisin,istediğin gibi davranmadığı konusunda.
ee bu adam senden memnun mu sen onu mutlu edebiliyormusun hiç oturup düşündün mü?
neden hep eşin iyi olacak,el üstünde tutacak seni,herşeyi düşünecek hiç hata yapmayacak filan.
sen ne veriyorsun eşine,nasıl bir hayat yani?
Böyle yaşamak zor değil mi insan bir gram değişmez mi göruyoruz ki değişmiyor.
Yahu evlilik sevgililik gibi olur mu çok fazla beklenti içindesin adamı bezdiriyorsuncok zor hemde
ilgi bekliyorum olmayinca zorlayip uzatiyorum veya iste kavga cikiyor. sevgiliyken boyle sorunlar pek olmuyodu cunku odak noktamiz birbirimizdik ben gayet mutluydum oyle , o da.
evliligi hala anlayamadim.
Yahu evlilik sevgililik gibi olur mu çok fazla beklenti içindesin adamı bezdiriyorsun
daha yeni evliyiz ama 2 senedir, yine de olmazmi.
cocugumuz da yok.
zaten 10 sene sonra ayni duygularda olmayacagizki ikimizde eminim daha kendi halimizde takiliriz. ama hala iliskinin basinda degil miyiz.
flort donemimizde toplamda 1 seneydi evlenene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?