Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Eski konularini az cok biliyorum inatla ve inatla mahvedicem bu evliligi diyorsun biz ne desek ne yazsak bos
Bak eskiden kufurlu konustu yazmazdin artik yazar oldun oda insan artik bunaldi belliki kendini toparla biraz yoksa yakinda yuvam dagildi yazacaksin ki insallah yazmasin
Guzelim erkek bu cok dara gelen varliklar degil iyligin icin yaziyoruz inanki yarin bir guler yuze bir anlayisli karaktere kapilip yakar gemileri Allah korusun

[

olabilir isteyebilirsin, konuşabilirsin de ama yazdıklarına bakarak zamanlaman ve söyleyiş şeklin hoş değil.. küfür hariç benziyorlar eşimin eski haliyle seninle de benim eski halim benziyor ama biraz daha sabretmeye çalış.. mesela sen arayınca geç geleceğim dedi ya tamam canım diyip telefonu kapatsaydın, sonra gelince konuşurken merak ettim seni bekliyordum, bir daha böyle bir şey olursa haber ver deseydin hoş bir akşam geçirebilirdiniz..

bu mimlenme olayı da 1-2 gün iyi oldunuz diye adamın aklından hopp diye çıkacak bir sey değil, içinden ne zaman acaba bir şey diyecek yine diye geçiyordur. belki de o yüzden aramadı seni geç kalacağına dair, telefonda tartışmak istemedi..

bir de lafı dolandırma, şu otel konusunda direkt söyle mesajının sonunda şoyle söyle diyecektim, diyemedim yazmışsın ya lafı dolandırıp oraya getirmeye çalışırken diyememişsin işte..

[

olabilir isteyebilirsin, konuşabilirsin de ama yazdıklarına bakarak zamanlaman ve söyleyiş şeklin hoş değil.. küfür hariç benziyorlar eşimin eski haliyle seninle de benim eski halim benziyor ama biraz daha sabretmeye çalış.. mesela sen arayınca geç geleceğim dedi ya tamam canım diyip telefonu kapatsaydın, sonra gelince konuşurken merak ettim seni bekliyordum, bir daha böyle bir şey olursa haber ver deseydin hoş bir akşam geçirebilirdiniz..

bu mimlenme olayı da 1-2 gün iyi oldunuz diye adamın aklından hopp diye çıkacak bir sey değil, içinden ne zaman acaba bir şey diyecek yine diye geçiyordur. belki de o yüzden aramadı seni geç kalacağına dair, telefonda tartışmak istemedi..

bir de lafı dolandırma, şu otel konusunda direkt söyle mesajının sonunda şoyle söyle diyecektim, diyemedim yazmışsın ya lafı dolandırıp oraya getirmeye çalışırken diyememişsin işte..

[

konularinizin hepsini üstünkörü okudum, bildiginiz icim daraldi yahu ne cekilmez, ne huysuz bir insansiniz
bunu farkinda olun diye söylüyorum, esiniz size fazla dayanmaz ben diyim
10 yasindaki simarik kiz cocuklarina baglamissiniz, rica ediyorum bi silkinin kendinize gelin ve mutlaka uzman yardimi alin cünkü hallerinizi tavirlarinizi cok abartili ve simarikca buldum

Hamilelik dönemimde sizin hikayelerinizi okuyarak çok vakit geçirmişligim olmuştur.bana kalırsa psikolojik destek alma vaktiniz gelmiş sanırim yalnızlıktan uçuşa geçmeye başladınız....

Çocuk seri katil doğmasın derler ya hamile karnı kime bakarsa çocuk ona benzer....mazallah sizin çocuk da konu sahibesi stili olmasın

elimde olmadan yapiyorum , tek taraflida degil esimde sutten cikmis ak kasik degil karsilikli yapiyoruz.
sizin iliskilerinizde hic kavga tartisma olmuyormu , veya cok mu nadir ?

ben soyledigi seylere sinirlenmedim zaten haber vermemesine sinirlendim. telefonuna yapisik yasiyor bu kadar zor olmamali gec kalicam demek. hediye aliyormus onu bilemedim iste ben sallamadi umursamadi diye dusunmustum.

mimlenme olayi fena yapismis ustume , burdaki uyeler bile bi konuda hakli olsam dahi ben yaptigim icin haksiz buluyolar.

Sen kocani biraz daraltiyorsun ama kocan daha kotu bence. Diger konularini da goz onunde bulunduruyorum bence kocan iyi biri degil. Sence iyi ozellikleri var mi evlenmene ya da evliligini surdurmene sebep olacak?

iyi ozellikleri var evlenmeme sebep olan, karsilikli sevgi , caliskan sorumluluk sahibi olmasi, iyi bir baba olacagina inanmam gibi.
hala ayni seyleri dusunuyorum ama evliligimiz cok yiprandi..

sinirlenmek icin bahane aramiyorum ben o gunku olaya sinirlendim umursamadigini dusundum. telefonu elinden dusmuyor ne kadar zor olabilirki soylemek. sonrada telefonda bana yok sevgilimle bulustum falan diyince daha cok sinirlendim. hediye aldigi icin geciktigini falan hic dusunmedim.

bencede uzun sure devam edemeyiz boyle, insan yoruluyor. illaki bi yerde kopar boyle giderse.
esimin benimle kismen mutlu oldugunu dusunuyorum, rahatsiz oldugu yerler burda soylenenler, kapris dirdir, cok ilgi bekliyo olmam, onceligi hep ben olsun istemem olmayinca sorun cikarmam gibi... haklisin, bende onun istediklerini yapamiyorum daha iyi bir hayat verebilirim.
ama artik o kadar gerginki sacma sapan birseyden benim dirdir veya kapris yaptigimi dusunup direk sesini yukseltip kabalasabiliyo. aslinda kapris veya dirdir falan yapmiyorum normal konusuyorum ornegin. bu tip seylerden daha cok kavga eder olduk.

Böyle yaşamak zor değil mi insan bir gram değişmez mi göruyoruz ki değişmiyor.

cok zor hemde
ilgi bekliyorum olmayinca zorlayip uzatiyorum veya iste kavga cikiyor. sevgiliyken boyle sorunlar pek olmuyodu cunku odak noktamiz birbirimizdik ben gayet mutluydum oyle , o da.
evliligi hala anlayamadim.

cok zor hemde
ilgi bekliyorum olmayinca zorlayip uzatiyorum veya iste kavga cikiyor. sevgiliyken boyle sorunlar pek olmuyodu cunku odak noktamiz birbirimizdik ben gayet mutluydum oyle , o da.
evliligi hala anlayamadim.
Yahu evlilik sevgililik gibi olur mu çok fazla beklenti içindesin adamı bezdiriyorsun

Yahu evlilik sevgililik gibi olur mu çok fazla beklenti içindesin adamı bezdiriyorsun

daha yeni evliyiz ama 2 senedir, yine de olmazmi.
cocugumuz da yok.
zaten 10 sene sonra ayni duygularda olmayacagizki ikimizde eminim daha kendi halimizde takiliriz. ama hala iliskinin basinda degil miyiz.
flort donemimizde toplamda 1 seneydi evlenene kadar.

Bizde 3 senelik evliyiz ama sevgilik dönemi gibi değil hoş ben şikayetçi değilim 7 sene sevgililikden sonra evlendik ilgisiz değiliz birbirimize ama bence eşinde değil ama sen çok fazla bekliyorsun gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…