- 14 Eylül 2014
- 21.086
- 101.386
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
-
Beraber izlemenize bile gerek yok ki. Birer saat ayırırsınız kendinize, sen bir saat Friends izlersin o Game of Thrones. Sonra beraber ortak bir şey yaparsınız.
Nefes aldığınız her dakikayı ortak, dip dibe yaşayamazsınız ki. Ben çok bunalırım şahsen.
peace ben evli değilim. ama sizin sorunlarınız evlilikten kaynaklanmıyor. hatta sevgililik döneminde çok iyiydik diyorsun ya, şaşıyorum.moralim bozuldu, umursamadigini dusundum ve gicik oldum aradim. kendimi oyalasam baska birseylerle ilgilensem belkide unuturdum 5 dk sonra. cok dogru soyledigin, eve gelip huzur bulmak kadar guzel birsey olamaz evlilikte.
fazla takilabiliyorum ufak seylere.
siz ne icin tartisir kavga edersiniz, hic mi olmaz boyle birseylere takildiginiz surat astiginiz veya soylendiginiz...
burada yorumlari okuyunca daha da kotu hissediyorum sanki kimse tartismaz kavga etmez bir tek bizim evimizde kavga bol gibi...
afferinn sana
Her insan tartşir kawga eder.ama hc kmse szn gbi sacma nednlerdn surekli we sistemamtk olarak pskolojik isknce seklnde kawga etmez..bn kocanza acyorum..adam aksam ewe gelp bi guler yuz bi kafa dnginligi huzur bulmak istyor..sz bi sekilde adami cileden ckartmayi başaryosunuz..eftn puften sebeplerle trip yk nie flm izlyo yok nie tel etmyo msj atmyo.yk nie gec gelyo hbr wryo.yk ndn muduru brakyo brakmak zornda mi.o kdar cok ilgi manyagsnz ki bunu nrmallestrmişsniz we dger insanlara da bu nrmal bseymis gbi empoze etmye calsyosnuz.hayr hc bi ilskde bu kdar ilgi budalasi kaprisli bi taraf cekilmz.bn o yuzdn hayrt ediyrum eşinize..k. bkmayn ama knunuzu okurkn kndmi esnizn yerne koyuyrm bnim ble icimdn kufur etmk gelyoken adamin hergn bu işkenceye dayanamyp kufur etmsni anlaysla karslyorm artk.niytm polemk dgl.objektf dusncelerm bunlar..hastalikl bi ruh halnz war burdaki herks bu yuzdn sze tedawi olun diyor..nrmal insan beklentsnd dglsniz.esniz bu beklntlere cewp weremyorsa bosanin adama hayati zehr etmyn daha fazla.sewgler.moralim bozuldu, umursamadigini dusundum ve gicik oldum aradim. kendimi oyalasam baska birseylerle ilgilensem belkide unuturdum 5 dk sonra. cok dogru soyledigin, eve gelip huzur bulmak kadar guzel birsey olamaz evlilikte.
fazla takilabiliyorum ufak seylere.
siz ne icin tartisir kavga edersiniz, hic mi olmaz boyle birseylere takildiginiz surat astiginiz veya soylendiginiz...
burada yorumlari okuyunca daha da kotu hissediyorum sanki kimse tartismaz kavga etmez bir tek bizim evimizde kavga bol gibi...
ben soyledigi seylere sinirlenmedim zaten haber vermemesine sinirlendim. telefonuna yapisik yasiyor bu kadar zor olmamali gec kalicam demek. hediye aliyormus onu bilemedim iste ben sallamadi umursamadi diye dusunmustum.
mimlenme olayi fena yapismis ustume , burdaki uyeler bile bi konuda hakli olsam dahi ben yaptigim icin haksiz buluyolar.
karşılıklı hiç tahammülünüz yok birbirinizeMerhaba,
dun aksamki olay , kucuk birsey ama paylasmak istiyorum.
gayet iyi bir aksam geciriyorduk, esim kendi bilgisayarindan dizisini izledi, ben etrafi topladim bilgisayarda takiliyodum falan sonra bitti. biraz muhabbet ettik , sonrada begendigim bir kac kiyafet vardi onlari gostermek istedim esime fikrini almak icin. neyse once ben anlamam askim gosterme bana sen begendiysen al dedi (gayet anlar aslinda).
neyse ben dedim 3 tane zaten iki dk bak, tamam bakti hic birini begenmedi ve igrenc bu ne, falan gibi yorumlar yapti sert.
suratim dustu saatte 11i geciyodu ok ben yatiyorum hadi iyi geceler diyip kalkarken, niye trip yapiyosun simdi begenmek zorundamiyim diye cikisti.
bende hayir ama kaba olmak zorunda degilsin igrenccc yapmak zorundamisin dedim. o da evet igrenc iste b.k gibi bence napayim yani dedi. sen mi yaptin bu kiyafetleri ne bu kadar alinganlik fikrimi soruyosun fikrime saygi duymayip bide zeka ozurlu gibi trip yapiyosun dedi.
bende fikrin degil, tavrin ve saygisizligin, bu kabaligin beni rahatsiz eden dedim, ne bicim konusuyosun benimle yeter artik dedim yattim uyudum.
gece geldi sarildi bana birsey yokmus gibi. bende uyuyamiyorum boyle biraz gidermisin dedim. yine sarilmadan uyuyamamki ben biliosun falan diye sirinlik yapti kendince.
yani buna ne diyorsunuz. evet bos bir konu da benim begendigim kiyafetlere igrenccccc bu ne yapmak nedir , ok begenmedim askim ben diyebilir. birde soyleyince b.k gibi iste igrenc diye uzatti.
daha once demistim ya ufak seylerde buyuk tepkiler veriyo kabalasiyo, davranislarim batiyo kisacasi. sonra kendide farkedip pisman oluyo sariliyo falan ama ici cok dolu galiba.
bu durumlarda ne yapabilirim ?
Yine peace yine aynı konu. Evliliğinin düzeleceğine inanıyor musun cidden?
Adam resmen baskı altında sürekli sinir halinde bir ömür geçiriyor yazık
Küfürlü demesi kötü ama dediklerine kulak vermiyorsunuz ki..
Düşünsenize bir adam bilim kurgu seviyor evinde izleyemiyor mesela. Size romantik komedi izletmemeli gibi. Çok despotça bir tavır değil mi?
Ben mesela bilimkurgu dizi sevmem ama eşim için game of thrones da westworld de izledim. O da benim için on sezon friends izledi mesela. Niye? Çünkü o ev ikimizin ve sadece birimizin istekleri değil ikimizin de istekleri önemli. Öbür türlü hayat diğeri için işkence olur ve sana da işkence yapar.
Basit bir matematik mutlu et mutlu ol. Mutlu olmayan biri kimseyi mutlu edemez.
Merhaba,
gayet iyi bir aksam geciriyorduk, esim kendi bilgisayarindan dizisini izledi, ben etrafi topladim bilgisayarda takiliyodum falan sonra bitti. biraz muhabbet ettik , sonrada begendigim bir kac kiyafet vardi onlari gostermek istedim esime fikrini almak icin. neyse once ben anlamam askim gosterme bana sen begendiysen al dedi (gayet anlar aslinda).
neyse ben dedim 3 tane zaten iki dk bak, tamam bakti hic birini begenmedi ve igrenc bu ne, falan gibi yorumlar yapti sert.
suratim dustu saatte 11i geciyodu ok ben yatiyorum hadi iyi geceler diyip kalkarken, niye trip yapiyosun simdi begenmek zorundamiyim diye cikisti.
bende hayir ama kaba olmak zorunda degilsin igrenccc yapmak zorundamisin dedim. o da evet igrenc iste b.k gibi bence napayim yani dedi. sen mi yaptin bu kiyafetleri ne bu kadar alinganlik fikrimi soruyosun fikrime saygi duymayip bide zeka ozurlu gibi trip yapiyosun dedi.
bende fikrin degil, tavrin ve saygisizligin, bu kabaligin beni rahatsiz eden dedim, ne bicim konusuyosun benimle yeter artik dedim yattim uyudum.
gece geldi sarildi bana birsey yokmus gibi. bende uyuyamiyorum boyle biraz gidermisin dedim. yine sarilmadan uyuyamamki ben biliosun falan diye sirinlik yapti kendince.
yani buna ne diyorsunuz. evet bos bir konu da benim begendigim kiyafetlere igrenccccc bu ne yapmak nedir , ok begenmedim askim ben diyebilir. birde soyleyince b.k gibi iste igrenc diye uzatti.
daha once demistim ya ufak seylerde buyuk tepkiler veriyo kabalasiyo, davranislarim batiyo kisacasi. sonra kendide farkedip pisman oluyo sariliyo falan ama ici cok dolu galiba.
Yine adam haklı
söylediklerini duymak istemiyorsanız fikrini sormayın
her dakika nizami sevgi dolu bir dille mi konuşmak lazım
şu an cindesiniz diye adam belki kendi ortamını yaratamiyor
ama ülkeye dondugunuzde adam sizden anlayışlı biriyle karsilasirsa o zaman anlarsiniz hatayi
kaybettikten sonra
ya begenmemesi degilki sorunum , igrencccc diye bir tepki yani ok begenmemis olabilirde kibarlikla soyler yani. bide usteleyince b.k gibi iste diye gicikligina konusuyor. onun fikirlerine saygi duymadigimi dusunup bana saygisizlik yapiyor. ama dogru degil bu , direk kaba tepkisinden dolayi bozuldum.
Izleyebilir ama birlikte izleyebilecegimiz dizi varsa guzel oluyor paylasim oluyor. kendi dizilerini seyahatlerde veya evdede izliyor.
son yazdigima baktin mi? Dun aksam gerginlik cikti yine.
Bozulsaniz ne oluyor ki adam biliyor zaten iki dakika sonra her şey aynı hale dönecek
madem tepkilisiniz bari o tepkiyi doğru düzgün gösterin
bana göre bu evlilik sadece yabancı ülkede oldugunuz için devam ediyor
ikimizde duzelmezseniz boşuna hayatınızı mutsuz mutsuz geçirirsiniz
Bence siz gerçek değilsiniz. Burada bir şeyin testini yapıyorsunuz?
Birbirinin benzeri milyon tane konu ve o er konunun içinde yeniden yaşanan benzer yüzlerce tartışmanın başka anlamı olamaz.
Gerçekten azıcık düşünme yetisi olan bir insan yüzlerce sayfada sabırla yazılan şeyleri idrak edebilirdi. Hepsini geçtim insanlar burada da sizden bunaldı daraldı artık okuyası gelmiyor hala bugünde bu oldu diyorsunuz. Ya ne kadar sıkıcı bunaltıcı bir insan olduğunu anlamak istemeyen bencil düşüncesiz ve umursamaz bir insansınız yada gerçek değilsiniz.
Gerçek olamaz, olmamasınız yani.
Size şu saatten sonra yapabileceğim tek yorum bu olur.
okumak yorum yazmak isteyenler icin yaziyorum diyeyim o zaman. neyin testini yapacagim olaylari anlatiyorum oldugu gibi. cozemedigimiz birseyler var iste kisir dongu, sacma sapan ortada konu yokken surekli ayni kavgalari ediyoruz, olaylar ayni ondan ayni seyleri yaziyorum ve buradan aldigim ve uyguladigim cok sey var .
dunku olayi herhangi biri yapsa gayet esi haksiz bulurdunuz eminim ben yaptigim icin olay oluyor.
isteyen inanir istemeyen inanmaz, kendimi kanitlamak icin yazmiyorum ben.
Eşinizin tepkisinin, istemediği halde zorla kıyafet gösterdiğiniz için olduğu hiç aklınıza gelmedi mi? Adam bakmak istememiş, siz ısrar edip göstermişsiniz, o da sinirini öyle çıkarmış.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?