Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Kesinlikle ama Bizim ev oldukça küçük tek tv tek laptop var mecburen öyle. Evi biraz büyütünce niyetimiz o zaten :))

peace ben evli değilim. ama sizin sorunlarınız evlilikten kaynaklanmıyor. hatta sevgililik döneminde çok iyiydik diyorsun ya, şaşıyorum.

çünkü sizin burda gününüzü mahveden ne sorun varsa aşağı yukarı aynı şeyleri ben de sevgilimle yaşamışımdır. hatta belki daha beterleri. sen yarım saat geç geldi diye haber vermedi diye sinirlendin ya, bana da geç kaldığını haber vermediği bir vakit oldu. hem de keyfiymiş. hatta ben o sırada senin gibi evde sıcakta beklemek yerine dışarda karlı havada bekliyordum, elim ayağım buz kesti. ama günümüz zehir falan olmadı. güzelce 10 saniyelik bir konuşma yetiyor.

2 yetişkin insan bir anlaşmazlığa düştüğünde bunu güzelce çözebilmeli. sevgiliyken neden sorun yaşamıyordunuz hakikaten merak ediyorum. hem o zaman aynı evde de değildiniz, vaktiniz kısıtlı. evlendikten sonra kendin değişmediğine emin misin? bence tek sıkıntı senin ilgi beklemen değil çünkü. ufak sorunları da büyütüyorsun.

Seni küçükken kimse sevmedi mi suan osuruktan nem kaparcasina ilgi bekliyorsun,insanlarin ne dertleri var sense her hafta skldikca bi konu aciyorsun,git dogru duzgun meşkale bul insanlarin yaralarina merhem ol,oku ..okut...ilk emirdir ayrıca, boş şeylerle uğraşma....

Her insan tartşir kawga eder.ama hc kmse szn gbi sacma nednlerdn surekli we sistemamtk olarak pskolojik isknce seklnde kawga etmez..bn kocanza acyorum..adam aksam ewe gelp bi guler yuz bi kafa dnginligi huzur bulmak istyor..sz bi sekilde adami cileden ckartmayi başaryosunuz..eftn puften sebeplerle trip yk nie flm izlyo yok nie tel etmyo msj atmyo.yk nie gec gelyo hbr wryo.yk ndn muduru brakyo brakmak zornda mi.o kdar cok ilgi manyagsnz ki bunu nrmallestrmişsniz we dger insanlara da bu nrmal bseymis gbi empoze etmye calsyosnuz.hayr hc bi ilskde bu kdar ilgi budalasi kaprisli bi taraf cekilmz.bn o yuzdn hayrt ediyrum eşinize..k. bkmayn ama knunuzu okurkn kndmi esnizn yerne koyuyrm bnim ble icimdn kufur etmk gelyoken adamin hergn bu işkenceye dayanamyp kufur etmsni anlaysla karslyorm artk.niytm polemk dgl.objektf dusncelerm bunlar..hastalikl bi ruh halnz war burdaki herks bu yuzdn sze tedawi olun diyor..nrmal insan beklentsnd dglsniz.esniz bu beklntlere cewp weremyorsa bosanin adama hayati zehr etmyn daha fazla.sewgler.

sözlerine sinirlendin demek istememistim aslında neye sinirlendiğini anladım da sinirini o anda ona yansıtmasaydın anlamında söyledim..

3 buçuk yıldır evliyim ilk 1 yıl kadar senin gibiydim(1 yıl sürmemiştir) sonrasında böyle birkaç çıkışım olmuştur ancak eşimin gözündeki mimlenmem geçti (evet senin kadar darlıyordum adamı)

ve ben rahat bıraktıkça o daha cok yaklaştı, ben rahat bıraktıkça kırıldığım zamanları anlayıp gönlumü almaya başladı (normalde haklı da olsam çıkışlarımdan dolayı haksız duruma düşünce küsen taraf o oluyordu); kısacası ilişkimiz daha da güzelleşti..

Merhaba,

dun aksamki olay , kucuk birsey ama paylasmak istiyorum.
gayet iyi bir aksam geciriyorduk, esim kendi bilgisayarindan dizisini izledi, ben etrafi topladim bilgisayarda takiliyodum falan sonra bitti. biraz muhabbet ettik , sonrada begendigim bir kac kiyafet vardi onlari gostermek istedim esime fikrini almak icin. neyse once ben anlamam askim gosterme bana sen begendiysen al dedi (gayet anlar aslinda).
neyse ben dedim 3 tane zaten iki dk bak, tamam bakti hic birini begenmedi ve igrenc bu ne, falan gibi yorumlar yapti sert.
suratim dustu saatte 11i geciyodu ok ben yatiyorum hadi iyi geceler diyip kalkarken, niye trip yapiyosun simdi begenmek zorundamiyim diye cikisti.
bende hayir ama kaba olmak zorunda degilsin igrenccc yapmak zorundamisin dedim. o da evet igrenc iste b.k gibi bence napayim yani dedi. sen mi yaptin bu kiyafetleri ne bu kadar alinganlik fikrimi soruyosun fikrime saygi duymayip bide zeka ozurlu gibi trip yapiyosun dedi.

bende fikrin degil, tavrin ve saygisizligin, bu kabaligin beni rahatsiz eden dedim, ne bicim konusuyosun benimle yeter artik dedim yattim uyudum.

gece geldi sarildi bana birsey yokmus gibi. bende uyuyamiyorum boyle biraz gidermisin dedim. yine sarilmadan uyuyamamki ben biliosun falan diye sirinlik yapti kendince.

yani buna ne diyorsunuz. evet bos bir konu da benim begendigim kiyafetlere igrenccccc bu ne yapmak nedir , ok begenmedim askim ben diyebilir. birde soyleyince b.k gibi iste igrenc diye uzatti.

daha once demistim ya ufak seylerde buyuk tepkiler veriyo kabalasiyo, davranislarim batiyo kisacasi. sonra kendide farkedip pisman oluyo sariliyo falan ama ici cok dolu galiba.

bu durumlarda ne yapabilirim ?

karşılıklı hiç tahammülünüz yok birbirinize
daha çok konu açacaksınız gibi

Izleyebilir ama birlikte izleyebilecegimiz dizi varsa guzel oluyor paylasim oluyor. kendi dizilerini seyahatlerde veya evdede izliyor.
son yazdigima baktin mi? Dun aksam gerginlik cikti yine.

Yine adam haklı
söylediklerini duymak istemiyorsanız fikrini sormayın
her dakika nizami sevgi dolu bir dille mi konuşmak lazım
şu an cindesiniz diye adam belki kendi ortamını yaratamiyor
ama ülkeye dondugunuzde adam sizden anlayışlı biriyle karsilasirsa o zaman anlarsiniz hatayi
kaybettikten sonra

ya begenmemesi degilki sorunum , igrencccc diye bir tepki yani ok begenmemis olabilirde kibarlikla soyler yani. bide usteleyince b.k gibi iste diye gicikligina konusuyor. onun fikirlerine saygi duymadigimi dusunup bana saygisizlik yapiyor. ama dogru degil bu , direk kaba tepkisinden dolayi bozuldum.

Bozulsaniz ne oluyor ki adam biliyor zaten iki dakika sonra her şey aynı hale dönecek
madem tepkilisiniz bari o tepkiyi doğru düzgün gösterin
bana göre bu evlilik sadece yabancı ülkede oldugunuz için devam ediyor
ikimizde duzelmezseniz boşuna hayatınızı mutsuz mutsuz geçirirsiniz

Izleyebilir ama birlikte izleyebilecegimiz dizi varsa guzel oluyor paylasim oluyor. kendi dizilerini seyahatlerde veya evdede izliyor.
son yazdigima baktin mi? Dun aksam gerginlik cikti yine.

Bence siz gerçek değilsiniz. Burada bir şeyin testini yapıyorsunuz?
Birbirinin benzeri milyon tane konu ve o er konunun içinde yeniden yaşanan benzer yüzlerce tartışmanın başka anlamı olamaz.
Gerçekten azıcık düşünme yetisi olan bir insan yüzlerce sayfada sabırla yazılan şeyleri idrak edebilirdi. Hepsini geçtim insanlar burada da sizden bunaldı daraldı artık okuyası gelmiyor hala bugünde bu oldu diyorsunuz. Ya ne kadar sıkıcı bunaltıcı bir insan olduğunu anlamak istemeyen bencil düşüncesiz ve umursamaz bir insansınız yada gerçek değilsiniz.
Gerçek olamaz, olmamasınız yani.
Size şu saatten sonra yapabileceğim tek yorum bu olur.

Turkiyede olsak cok farkli olacagini sanmiyorum, tam tersi daha mutlu oluruz bence.. benim cevrem var arkadaslarim ailem, onun ailesi.
ama iki turlude bosanma durumu var tabiki mutlu huzurlu degiliz, insallah olabiliriz.

okumak yorum yazmak isteyenler icin yaziyorum diyeyim o zaman. neyin testini yapacagim olaylari anlatiyorum oldugu gibi. cozemedigimiz birseyler var iste kisir dongu, sacma sapan ortada konu yokken surekli ayni kavgalari ediyoruz, olaylar ayni ondan ayni seyleri yaziyorum ve buradan aldigim ve uyguladigim cok sey var .
dunku olayi herhangi biri yapsa gayet esi haksiz bulurdunuz eminim ben yaptigim icin olay oluyor.
isteyen inanir istemeyen inanmaz, kendimi kanitlamak icin yazmiyorum ben.

Ben sağlıklı düşünebilen bir insanın internetten alacağı elbiseyi zorla kocasına gösterip illa onay almak isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Saçma yanı illa onayla bak bu üç elbiseye demek. Kendi zevkin adam ne karışsın. Ben yetişkin bir kadın olarak kendi zevkime göre alıyorum elbisemi eşime sormuyorum. Hadi sordum illa söyleyeceksin diye yakasına yapışmam ne anlarım dediğinde e peki derim yani.
Israr ısrar ısrar bu da can yani.
Ne saçma huylar eğer gerçekseniz
Hala da başkası olsa başka yorum olurdu diyecek kadar kendinizde suç görmüyorsanız burada boşuna dil döküyor kadınlar, bence size yorum yapmamak gerek. Değişim de yok hala kendinde hak görme var.

Eşinizin tepkisinin, istemediği halde zorla kıyafet gösterdiğiniz için olduğu hiç aklınıza gelmedi mi? Adam bakmak istememiş, siz ısrar edip göstermişsiniz, o da sinirini öyle çıkarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…