- Konu Sahibi peaceful16
-
Bunda bile ısrarcılığından kaybettiğinin farkında değil evlan.Ben sağlıklı düşünebilen bir insanın internetten alacağı elbiseyi zorla kocasına gösterip illa onay almak isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Saçma yanı illa onayla bak bu üç elbiseye demek. Kendi zevkin adam ne karışsın. Ben yetişkin bir kadın olarak kendi zevkime göre alıyorum elbisemi eşime sormuyorum. Hadi sordum illa söyleyeceksin diye yakasına yapışmam ne anlarım dediğinde e peki derim yani.
Israr ısrar ısrar bu da can yani.
Ne saçma huylar eğer gerçekseniz
Hala da başkası olsa başka yorum olurdu diyecek kafa rkendinizde hak görüyorsunuz burada boşuna dil döküyor kadınlar, bence size yorum yapmamak gerek. Değişim de yok hala kendinde hak görme var.
Bunda bile ısrarcılığından kaybettiğinin farkında değil evlan.
okumak yorum yazmak isteyenler icin yaziyorum diyeyim o zaman. neyin testini yapacagim olaylari anlatiyorum oldugu gibi. cozemedigimiz birseyler var iste kisir dongu, sacma sapan ortada konu yokken surekli ayni kavgalari ediyoruz, olaylar ayni ondan ayni seyleri yaziyorum ve buradan aldigim ve uyguladigim cok sey var .
dunku olayi herhangi biri yapsa gayet esi haksiz bulurdunuz eminim ben yaptigim icin olay oluyor.
isteyen inanir istemeyen inanmaz, kendimi kanitlamak icin yazmiyorum ben.
ya bir eteğim var yeşil ve eşim hiç sevmiyor hiiiçççççDünkü kiyafet olayı biri yasasaydi buraya bunu dert diye yazmazdi
iğrenç mi dedi tamam de geç begendiysen al daha ne uzatiyorsunuz gereksiz bir konuşma yani
sorun ve trip makinesi gibisiniz
Ben sağlıklı düşünebilen bir insanın internetten alacağı elbiseyi zorla kocasına gösterip illa onay almak isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Saçma yanı illa onayla bak bu üç elbiseye demek. Kendi zevkin adam ne karışsın. Ben yetişkin bir kadın olarak kendi zevkime göre alıyorum elbisemi eşime sormuyorum. Hadi sordum illa söyleyeceksin diye yakasına yapışmam ne anlarım dediğinde e peki derim yani.
Israr ısrar ısrar bu da can yani.
Ne saçma huylar eğer gerçekseniz
Hala da başkası olsa başka yorum olurdu diyecek kadar kendinizde suç görmüyorsanız burada boşuna dil döküyor kadınlar, bence size yorum yapmamak gerek. Değişim de yok hala kendinde hak görme var.
Eşinizin tepkisinin, istemediği halde zorla kıyafet gösterdiğiniz için olduğu hiç aklınıza gelmedi mi? Adam bakmak istememiş, siz ısrar edip göstermişsiniz, o da sinirini öyle çıkarmış.
Dünkü kiyafet olayı biri yasasaydi buraya bunu dert diye yazmazdi
iğrenç mi dedi tamam de geç begendiysen al daha ne uzatiyorsunuz gereksiz bir konuşma yani
sorun ve trip makinesi gibisiniz
ya bir eteğim var yeşil ve eşim hiç sevmiyor hiiiççççç
her giydiğimde ıyyyy giymişsin şu çirkin şeyi deyip duruyor aksi gibi ben de çok seviyorum ve çok rahatım o yüzden giymeye devam yani
aklıma bile gelmedi bunu deert edinmek kendime
peace'e çok yardımcı olmaya çalıştım ama yok olmuyor
bazen diyorum peace gbi insanlar ne şanslı dertleri yok ki kendilerine dert arıyorlar
ya bir eteğim var yeşil ve eşim hiç sevmiyor hiiiççççç
her giydiğimde ıyyyy giymişsin şu çirkin şeyi deyip duruyor aksi gibi ben de çok seviyorum ve çok rahatım o yüzden giymeye devam yani
aklıma bile gelmedi bunu deert edinmek kendime
peace'e çok yardımcı olmaya çalıştım ama yok olmuyor
bazen diyorum peace gbi insanlar ne şanslı dertleri yok ki kendilerine dert arıyorlar
Evet siz hiçbir şey yapmıyorsunuz zaten hep eşiniz kendi kendine deliriyor!onay almak istemedim ya fikrini sordum cidden, ama igrencccc falan gibisinden degil kibarca cidden fikrini sordum.
Ok bakmak istemedi bende hadi bi bak iki dk dedim. O da bana sorar bazen bu nasil askim alayim mi sence , gereksizmi yoksa gibi.
bende magazaya girdigimde istedigimi alir cikarim esime sormam. ama o anda sormak istedim fiyatlarida biraz yuksekti ..
kendimde bu konuda suc gormuyorum, bu kadar kaba olacak birsey yok bence iki kiyafet sordum diye.
genel olarak kendi hatalarimi biliyorum ama bu olay cok basit birsey yani kalp kirmaya degmez.
onay almak istemedim ya fikrini sordum cidden, ama igrencccc falan gibisinden degil kibarca cidden fikrini sordum.
Ok bakmak istemedi bende hadi bi bak iki dk dedim. O da bana sorar bazen bu nasil askim alayim mi sence , gereksizmi yoksa gibi.
bende magazaya girdigimde istedigimi alir cikarim esime sormam. ama o anda sormak istedim fiyatlarida biraz yuksekti ..
kendimde bu konuda suc gormuyorum, bu kadar kaba olacak birsey yok bence iki kiyafet sordum diye.
genel olarak kendi hatalarimi biliyorum ama bu olay cok basit birsey yani kalp kirmaya degmez.
benimde tek derdim dunku olay olsaydi yazmazdim. bunu dert diye yazmadim , ornek gosterdim yaa hani diyorum ya ortada bisey yokken sinirleniyor kabalasiyor diye. anlatabildim mi??
Tabii canııııım hep haklısın.
Adama şuna bak de baksın, ara de arasın, dizi izleme de izlemesin evinde değil seyahatte izlemesi de doğal zaten. Kendi evi değil sonuçta iki dakika huzurla yalnız oturmak ne haddine? Karısının sevmediği diziyi karısının kendi evinde mi izleyecekti bi de?
İnsan niye evlenir ki zaten? Birinin her dediğini yapmak, her kaprisini çekmek için evlenir. Hayatı paylaşmaya değil hayatı bir kadına adamaya evlenilir senin eşin bunu anlamamış. Dar et dünyayı terbiyesiz adama. Her gün böyle Yeni bir konu bul ve kavga çıkar ki her gün küs yatın ki anlasın neden evlendiğini.
suanda bahsettigim sey dunku olayda kendimi hatali bulmuyorum 2 kiyafet sordum karsilikli insan gibi konusamayacakmiyiz ? illa kabalasmak mi gerekiyo.
diger konularda haksizim diye hic agzimi acip birsey soramazmiyim yani.
genel olarak cok karistigimi ve bunaldigini biliyorum, bu konularda hatali oldugumu biliyorum ama bu demek degilki artik hic bisey konusmicam sormicam dimi ?
Evet siz hiçbir şey yapmıyorsunuz zaten hep eşiniz kendi kendine deliriyor!
Adam zaten "bu sefer ne çıkaracak" diye diken üstünde, istemediğini belirttiği bir şey için yine ısrar ediyorsunuz, ısrarlarınızın sonucunda adam sinirleniyor ve sinirini bu şekilde çıkarıyor. Bunda anlamayacak ne var cidden şaşırıyorum artık.
Ya adam istemiyor. Bakmak istemiyor. Bunu anlamayacak ne var? İstemediği şeye zorluyorsunuz, gözünü yana çevirip 2 kıyafet bakmak bile olsa İS-TE-Mİ-YOR.israr ettigim sey gozunu yana cevirip 2 kiyafet bakmasiydi, karsiliginda kaba konusmalarina maruz kalmak zorundamiyim. israr etmem dogru degil, ama cok basit geldigi icin o anda musaitte oldugu icin normal bir sekilde soyledim yani.
ben kendimin farkinda degilim heralde, burda sizi bu kadar sinirlendirebildiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?