Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Bunda bile ısrarcılığından kaybettiğinin farkında değil evlan.

Bunda bile ısrarcılığından kaybettiğinin farkında değil evlan.

Yok ya değişmez hani buradaki okuduklarından hala kendinde hata aramıyor, özeleştiri yapmıyor.
Ben artık daha sert yazmaya başladım istemeden. Ben burada bu kadar sinirleniyorsam adamcağız ne yapsın. Fark etmişsindir daha sert yazmaya başladım. İnsanı zorla sinirlendiriyor gerçekten

Dünkü kiyafet olayı biri yasasaydi buraya bunu dert diye yazmazdi
iğrenç mi dedi tamam de geç begendiysen al daha ne uzatiyorsunuz gereksiz bir konuşma yani
sorun ve trip makinesi gibisiniz

iğrenç mi dedi tamam de geç begendiysen al daha ne uzatiyorsunuz gereksiz bir konuşma yani
ya bir eteğim var yeşil ve eşim hiç sevmiyor hiiiççççç
her giydiğimde ıyyyy giymişsin şu çirkin şeyi deyip duruyor aksi gibi ben de çok seviyorum ve çok rahatım o yüzden giymeye devam yani
aklıma bile gelmedi bunu deert edinmek kendime
peace'e çok yardımcı olmaya çalıştım ama yok olmuyor
bazen diyorum peace gbi insanlar ne şanslı dertleri yok ki kendilerine dert arıyorlar

onay almak istemedim ya fikrini sordum cidden, ama igrencccc falan gibisinden degil kibarca cidden fikrini sordum.
Ok bakmak istemedi bende hadi bi bak iki dk dedim. O da bana sorar bazen bu nasil askim alayim mi sence , gereksizmi yoksa gibi.
bende magazaya girdigimde istedigimi alir cikarim esime sormam. ama o anda sormak istedim fiyatlarida biraz yuksekti ..
kendimde bu konuda suc gormuyorum, bu kadar kaba olacak birsey yok bence iki kiyafet sordum diye.

genel olarak kendi hatalarimi biliyorum ama bu olay cok basit birsey yani kalp kirmaya degmez.

Eşinizin tepkisinin, istemediği halde zorla kıyafet gösterdiğiniz için olduğu hiç aklınıza gelmedi mi? Adam bakmak istememiş, siz ısrar edip göstermişsiniz, o da sinirini öyle çıkarmış.

olabilir, buyuk ihtimallede oyle. ozellikle zorladigim icinde bok gibi dedi.

benimde tek derdim dunku olay olsaydi yazmazdim. bunu dert diye yazmadim , ornek gosterdim yaa hani diyorum ya ortada bisey yokken sinirleniyor kabalasiyor diye. anlatabildim mi??

son cümleniz çok doğru gerçekten dert görmemek asıl sorun

merhaba,

benimde var esim sevmedigi seylerim ve giymeye devam ediyorum valla begenmemesine takilmadim ya kabalasmasina gerek var mi. iki sey soramicakmiyim insan gibi konusamicazmi . bu yani.

Evet siz hiçbir şey yapmıyorsunuz zaten hep eşiniz kendi kendine deliriyor!
Adam zaten "bu sefer ne çıkaracak" diye diken üstünde, istemediğini belirttiği bir şey için yine ısrar ediyorsunuz, ısrarlarınızın sonucunda adam sinirleniyor ve sinirini bu şekilde çıkarıyor. Bunda anlamayacak ne var cidden şaşırıyorum artık.

Tabii canııııım hep haklısın.
Adama şuna bak de baksın, ara de arasın, dizi izleme de izlemesin evinde değil seyahatte izlemesi de doğal zaten. Kendi evi değil sonuçta iki dakika huzurla yalnız oturmak ne haddine? Karısının sevmediği diziyi karısının kendi evinde mi izleyecekti bi de?
İnsan niye evlenir ki zaten? Birinin her dediğini yapmak, her kaprisini çekmek için evlenir. Hayatı paylaşmaya değil hayatı bir kadına adamaya evlenilir senin eşin bunu anlamamış. Dar et dünyayı terbiyesiz adama. Her gün böyle Yeni bir konu bul ve kavga çıkar ki her gün küs yatın ki anlasın neden evlendiğini.

benimde tek derdim dunku olay olsaydi yazmazdim. bunu dert diye yazmadim , ornek gosterdim yaa hani diyorum ya ortada bisey yokken sinirleniyor kabalasiyor diye. anlatabildim mi??

tamam ben anladım hiçbir zaman bizim gibi ve eşiniz gibi dusunmeyeceksiniz
uzatmaya gerek yok
İnşallah sorunları çözer mutlu olursunuz
iyi günler size

tahammülü yok, tükenmiş.
ben epey önce boşandım, senden de yaşça büyüğümdür. eşim sıkmayan bunaltmayan bir adamdı. sonrasında hayatıma elbet biri girdi. bir süredir kimseyi istemiyorum. sebebi de aşk meşk kaprisine dayanamıyorum.
geçen yıl tekrar deneyim dedim, yok dayanamıyorum, nerdesin, napıyosun, uyudun mu, uyandın mı, geliyim, gidiyim, teline niye ulaşamadım, niye az arıyorsun, konuşalım mı. ayy yazarken darlandım. anam mısın, babam mısın, evladım mısın. ergen gibi ne bu.
bıkkınlık başka birşey. darlayan, ısrar eden, çenesiyle bunaltan karşı cinse tahammül edemiyorum.
bencilsin, yapma adam özgürlüğüne kaçacak.
hiç kimse vazgeçilmez değildir.

suanda bahsettigim sey dunku olayda kendimi hatali bulmuyorum 2 kiyafet sordum karsilikli insan gibi konusamayacakmiyiz ? illa kabalasmak mi gerekiyo.

diger konularda haksizim diye hic agzimi acip birsey soramazmiyim yani.

genel olarak cok karistigimi ve bunaldigini biliyorum, bu konularda hatali oldugumu biliyorum ama bu demek degilki artik hic bisey konusmicam sormicam dimi ?

Adam sormanı istemiyorsa zorla sorarsan alacağın cevap aşkım bebeğim sana çok yakışır olmaz
Siz evlenmeye müsait bir insan değilsiniz bence bu ısrarcılıkla kedi bile besleyemezsiniz zaten de. Benim kedim ben o uyumak isterken gidip okşamaya kalksam tırmık atıyordu. Ki bu bir de insan yani. Her şey siz istediğiniz zaman olmaz. Adam bakmak istemiyorsa bakmaz siz istediniz diye bakıp kibar yorum yapma zorunluluğu yok.
Bu kadar kedinin üstüne gitseniz kedi de tırmalar tıslar.
Ay ben yeter yahu diyorum yeter.
O adam neler diyor içinden kim bilir.
Gerçekten alıntılamayın lütfen artık sizin bir konunuzu dahi okumayacağım bu nedir yani.

israr ettigim sey gozunu yana cevirip 2 kiyafet bakmasiydi, karsiliginda kaba konusmalarina maruz kalmak zorundamiyim. israr etmem dogru degil, ama cok basit geldigi icin o anda musaitte oldugu icin normal bir sekilde soyledim yani.
ben kendimin farkinda degilim heralde, burda sizi bu kadar sinirlendirebildiysem

Ya adam istemiyor. Bakmak istemiyor. Bunu anlamayacak ne var? İstemediği şeye zorluyorsunuz, gözünü yana çevirip 2 kıyafet bakmak bile olsa İS-TE-Mİ-YOR.
İstemeyen insana en basit şey bile zul gelir, yapmak istemez, zorlarsanız da tepkisini gösterir.

"Israr ettiğim şey" diyorsunuz demek ki ısrarınızın farkındasınız. Ya adamın yapmak istemediğini söylediği şey için ısrarcı olup, zorlayıp illa sert sözler duymak hoşunuza mı gidiyor ben anlamıyorum ki sizi.

Evet burada bizi bile bu kadar sinirlendirebiliyorsunuz. Düşünün eşinizi ne duruma getiriyorsunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…