- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sizin değiştiğinizi asla düşünmüyorum. Değişen bir insan eşinin sevmediğini bildiği halde adamı sürekli olarak mesajla taciz etmez çünkü. Sizinki gerçekten taciz etmeye giriyor artık, rahatsızlık veriyor çünkü.
O zaman da demiştim, şimdi de diyorum. Ne sizin ne eşinizin değişmeye niyetiniz yok. O yüzden sizin evliliğinizin düzeleceğini düşünmüyorum. Eşinizin sizden boşanmamasının sebebi, hali hazırda bir düzen var bozulmasın. Sizin boşanmamanızın nedeni, yalnız kalmaktan korkuyor olmanız. Ama bu şekilde birbirinize zarar veriyorsunuz.
Yorumlarınızda gördüm, çocuk olunca falan diye bir şey demişsiniz. Hadi boşanmadınız diyelim, bari böyle sağlıksız bir ortama "belki düzelir" umuduyla çocuk getirip, onun hayatını da mahvetmeyin karı koca.
Ben surekli mesaj atmiyorumki artik, hatta degistirdigim nadir seylerden biri bu , mesaj arama olaylarini baya azalttim..
Belkide duzen bozulmasin diye yanasmiyor olabilir, ama ben sevdiginide dusunuyorum acikcasi, cunku hala benim icin yaptigi cok seyler var. Cozemedigimiz sey onun siniri, hakaret etmesi kabalasmasi, sinirlendiginde kendini kontrol edemeyen bir tip olmasi ve bu sadece bana degil kendi ailesine dahi boyle.
Benim icinse evet, kesinlikle, yalniz kalmaktan korkuyorum...
cocukla ilgili yorumlarimida okumamissin, ben iliskimiz duzelmeden kesinlikle cocuk dusunmeyecegimi onu riske atmayacagimi yazmistim. umarim duzelir yani ne diyeyim.
ikimizinde yapacagi cok belli basli seyler var. belki esim hala sinirli bir tip olur ama sinirlendiginde beni kirmayabilir.
cunku sinirli bir insanin sinirlerinin alinacagini sanmiyorum... ama bu yapilabilir belki ne bileyim. evliyiz sonucta, insan hep olabilir acisindan bakiyor, ozellikle de sevgi oldugu icin.
kendi acimdan yapmam gereken cok sey var, usteliyorum, boguyorum, israrciyim hala, alan birakmiyorum , cok karisiyorum .. tamamen degismesemde torpulemem gerekiyor , ki sadece esim degil baska bir insanin da bunlara katlanamayacagini biliyorum artik. denicem..
Aynen öyle. Kandırmaya çalıştığı biz değiliz kendisi ama maalesef farkında değil. Baksanız her mesajında hatalarının farkında, "şöyle yapıyorum, ben de böyleyim, böyle yaptığım için öyle oluyor, şunu yapmam lazım" diye her şeyin farkında ama icraate gelince tık yok. Hatta bazen kendini tutamıyor, "ama haklıyım değil mi", "sizce sorun yok mu yani" diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, hala kendini haklı bulduğu yerler oluyor.Her yorumumuzda, eski konudan da bildiğim için, birbirimizi tekrarlıyoruz Peace farkında mısın ? Ben veya başkası şöyle şöyle yapıyorsun, olmaz diyoruz, sen evet böyle böyle oluyor deneyeceğim diyorsun. Sonuç; 1-2 ay sonra açılan yeni bir konu.
Aynen öyle. Kandırmaya çalıştığı biz değiliz kendisi ama maalesef farkında değil. Baksanız her mesajında hatalarının farkında, "şöyle yapıyorum, ben de böyleyim, böyle yaptığım için öyle oluyor, şunu yapmam lazım" diye her şeyin farkında ama icraate gelince tık yok. Hatta bazen kendini tutamıyor, "ama haklıyım değil mi", "sizce sorun yok mu yani" diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, hala kendini haklı bulduğu yerler oluyor.
Yani eşinin söylediği lafları biri bana söylese utanırım. Bu adam "sırtımdan in, seni sırtımda taşıyorum, ayaklarının üstünde dur, kendime acıyorum " bile dedi, yok bu laflar da yetmedi, en son adam eninde sonunda ayrılabileceklerini söylemek zorunda kaldı.
Bunları eski konuları deşmek için yazmıyorum, okuyup kendinizi ne şekilde konumlandırdığınızı unutmayın diye yazıyorum.
Her yorumumuzda, eski konudan da bildiğim için, birbirimizi tekrarlıyoruz Peace farkında mısın ? Ben veya başkası şöyle şöyle yapıyorsun, olmaz diyoruz, sen evet böyle böyle oluyor deneyeceğim diyorsun. Sonuç; 1-2 ay sonra açılan yeni bir konu.
Sana son olarak bu yorumu yapıyorum. Bu konunun kilit noktası olan cümleni buraya yazıyorum. Boş zamanlarında bu cümleyi oku oku dur. Sorunun tamamı bu cümlede çünkü.
"usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi."
Sen üstelemesen, konu uzamayacaktı. Konu uzamasa da adam küfür edip yüzüne kapatmayacaktı. Geçen sene ağustos ayı falandı herhalde senin konu açtığın. O zamandan bu zamana kadar değişen hiçbir şey yok. Sen değiştiğini sanıyorsun sadece.
Valla ben hala yorum yapıyorum ama niye yaptığımı da bilmiyorum. Olaylar nasıl gelişecek, ne olacak, nasıl bitecek onu merak ettiğimden giriyorum. Hani bu kadar zamandır yazdığım bir konu, nasıl bağlanacağını göreyim bari.En başında gerçekten çok üzülüyordum, ne şekilde yardımcı olurum diye düşünüyordum. Baya tavsiye veriyordum. Sonra baktım ki, ben ne yazarsam yazayım cevabı değişmiyor. Evet haklısın öyle yapmam lazım değişeceğim oluyor. Sonra benden sonraki yorumda birisi kocasını haksız bulunca, doğru değil mi haklıyım yani bu konuda diye cevap veriyor. Asla değişmedi bu. Bu konuyu baştan okuyacak zamanım olsa, bütün yorumları çıkarırım o şekilde.
İkisi de amiyane tabirle yüzsüz olmuşlar bu ilişkide. Biri birini bunaltıyor sıkıyor, öbürü bunun sonucunda küfürler hakaretler savuruyor. Sonra 1-2 gün normal hayatlarına devam ediyorlar. Peace kavga çıkaracak, kafasına takacak bir konu buluyor ve başa dönüyorlar.
Haklisin.
Uzatmasam, ustelemesem bu kelimeleri duymayacagim belki. en azindan gereksiz yere.. Degistirmeyi cok istiyorum ya, neden bu kisir dongude kaldigimi bilmiyorum..
seni biliyorum hep yorum yaptin bana akil verdin.. insallah yapabilirim, vazgecip yokus asagi suruklenmek istemiyorum daha fazla. cok basit aslinda yapacagim sey....
Valla ben hala yorum yapıyorum ama niye yaptığımı da bilmiyorum. Olaylar nasıl gelişecek, ne olacak, nasıl bitecek onu merak ettiğimden giriyorum. Hani bu kadar zamandır yazdığım bir konu, nasıl bağlanacağını göreyim bari.
Valla Peace, burada yaptığın gibi yapıyorsan eşine, iyi adam bu zamana kadar cinnet geçirmemiş. En nefret ettiğim şey söz verilip tutulmamasıdır. Eşine de söz verdiğini biliyorum, adam gülüp geçiyordu artık.
Çünkü eşine de söz verip, evet haklısın haklısın kendimi değiştirmem lazım diyip, en başa dönüyorsun. Kabul et artık, değişmeyeceksin, psikolojik olarak sorunların var ve doktora gitmen gerekiyor.
Aynen doktora gitmediği sürece de düzelmeyecek. İki ileri bir geri nereye kadar? Eninde sonunda geri dönüşü olmayan bir yola girecek bu ilişki. En azından gerçekten bir şeyler yaparsa belki kurtarır kendini bu kısır döngüden ama göremiyor bunu.
Peace tedaviyi Red ettiğin sürece burada konu açıp duracaksın bunu gör artık. Kendin yapamıyorsun yapamayacaksın
Aynen öyle. Kandırmaya çalıştığı biz değiliz kendisi ama maalesef farkında değil. Baksanız her mesajında hatalarının farkında, "şöyle yapıyorum, ben de böyleyim, böyle yaptığım için öyle oluyor, şunu yapmam lazım" diye her şeyin farkında ama icraate gelince tık yok. Hatta bazen kendini tutamıyor, "ama haklıyım değil mi", "sizce sorun yok mu yani" diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, hala kendini haklı bulduğu yerler oluyor.
Yani eşinin söylediği lafları biri bana söylese utanırım. Bu adam "sırtımdan in, seni sırtımda taşıyorum, ayaklarının üstünde dur, kendime acıyorum " bile dedi, yok bu laflar da yetmedi, en son adam eninde sonunda ayrılabileceklerini söylemek zorunda kaldı.
Bunları eski konuları deşmek için yazmıyorum, okuyup kendinizi ne şekilde konumlandırdığınızı unutmayın diye yazıyorum.
Gittim 20. sayfada geldim peace aynı peace yahu adam arkadaşıyla geçirse ne olucak 2 saat akşam eve gelmicek mi koyun koyuna yatmiyacak mısınız pess
Valla Peace, burada yaptığın gibi yapıyorsan eşine, iyi adam bu zamana kadar cinnet geçirmemiş. En nefret ettiğim şey söz verilip tutulmamasıdır. Eşine de söz verdiğini biliyorum, adam gülüp geçiyordu artık.
Çünkü eşine de söz verip, evet haklısın haklısın kendimi değiştirmem lazım diyip, en başa dönüyorsun. Kabul et artık, değişmeyeceksin, psikolojik olarak sorunların var ve doktora gitmen gerekiyor.
Aynen öyle. Ben de hem sinirlenip hem yazıyorum. Bağımlılık yaratıyor bir şekilde.Sinirlene sinirlene insan elinde olmadan yazıyor herhaldeBu zamana kadar tuttum kendimi yazmayayım diye ama yine kurtulamadım
Klasik Türk dizisi gibi Peace'in konuları. Dizi tuttu diye diziyi uzatmak için senaryoya saçma sapan şeyler katmalarına benziyor
E normal. Size yüzlerce defa söylendi bu. Devam etmesi sizin elinizde ama siz de pek oralı değilsiniz. Defalarca yazdığınız şeyi yeniden yazmaktan ibaret tek yaptığınız.Biliyorum bana hatirlamak amacli yazdiginizi.
bazi konularda hala hakli oldugumu dusunebiliyorum evet, ozellikle sinir aninda, mesela bu 14 subat olayi , bu konuyu acarken baya sinirliydim ondan dolayi hakli oldugumu dusundum.
Bana soyledikleri gayet acikti aslinda ama ciddiye almadigim icin en son bu sekilde sonsuza kadar devam etmeyecegini soyledi.
Biz bile inanmıyoruz peace, eşiniz niye inansın?Artik soz verdigimi duymak bile istemiyor, bana birsey soyleme artik yap sadece diyor, bana soylemene gerek yok cunku hep soyluyosun...
Peace kendi içinde aslında sorununu kabul etmiyor burda anladım diyor, tamam ısrar etmeyeceğim, bunaltmayacağım diyor ama aslında gerçekten ikna olduğundan değil, burda ki yazılanlara göre öyle olması gerektiğini düşündüğü için değişmeye çalışacağım diyor.
Sorunun kaynağı senin içinde yani peace sen o kaynağı ortadan kaldırmazsan istediğin kadar hareketlerini düzeltmeye çalış,1 dayanırsın, 2 dayanırsın 3. de tekrar başa dönersin. O yüzden tedavi, destek olmadan çok zor görünüyor.
sorunun kaynagi ne olabilirki..... belki de sadece yapim , karakterim huyum boyledir yani , torpuleyebilirim belki...
psikolojik olarak nasil bir anlami olabilirki israr etmenin, veya ufak seyleri buyutmenin... sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?