- Konu Sahibi peaceful16
-
her zamanki gibi abartmışsın.
sydan bahanelerle adamı boğmaya devam diyorsun.
nereye kadar sabredecek eşin hiç düşünmüyormusun?
kendi mutluluğunu düşünürken eşine yaptığın eziyetin de az farkında olsan...
Off aman peace bir insan hiç mı kendinden sıkılmaz ben konunu okudum ruhum daraldı yine ay aynısı yine mi dedim zavallı eşini düşünemedim.
Kocan neden ayrılmıyor anlamıyorum artık ben olsam bu iskenceye daha fazla katlanmazdim.
Yada sen gercek değilsin. Aklınca trip yapan bir kadını karikatürize Edip dalga geçiyorsun. Cidden artık sana inanmıyorum! Gerçek olamazsın sen ya.
Bir kadın bu kadar mutsuz bir yuvası varken, çözüm elindeyken yine inatla aynı hataları milyonuncu kez yapmaz.
Ayrilmiyor iste mutlu gunlerimizde oluyor cunku sevgisi agir basiyor demekki benim gibi. Inanmak istiyor demekki.
Dunku olayda, kim olsa sinirlenir bence neden herkes kocasi ozel gune gec kalsa haberde vermese sebebide mudurunu birakmasi bilmemne olsa sinirlenmezmis gibi yaziyo burda?
Ben hediye aldigini falan hic dusunmedim citlatmadida.. geldiginde esofmanlarlaydim yemegimizi yedik oyle havadan sudan konustuk icine edildi yani kutlayacaktik bu sene kutlamadik artik bundan sonrada kutlamayiz bence bu seneyi hatirlayip..
Ayrilmiyor iste mutlu gunlerimizde oluyor cunku sevgisi agir basiyor demekki benim gibi. Inanmak istiyor demekki.
Dunku olayda, kim olsa sinirlenir bence neden herkes kocasi ozel gune gec kalsa haberde vermese sebebide mudurunu birakmasi bilmemne olsa sinirlenmezmis gibi yaziyo burda?
Ben hediye aldigini falan hic dusunmedim citlatmadida.. geldiginde esofmanlarlaydim yemegimizi yedik oyle havadan sudan konustuk icine edildi yani kutlayacaktik bu sene kutlamadik artik bundan sonrada kutlamayiz bence bu seneyi hatirlayip..
İşte diğer konuları bilseniz zaten çoğu yoruma hak verirsiniz :) Peace devamlı böyle çünkü, 14 Şubat'a özel bir şey değil.Konu sahibinin diger konularini bilmiyorum, ama yorumlarin cogu onyargili yazilmis, durust olalim kacimiz esimiz haber vermeden geciktiginde (nedeni ne olursa olsun) sinirlenmiyoruz? Bi de özel bir gunse kim olsa bozulur.
Kendi adima esim dahil cevremdeki herkesin sakin bulduğu, esimin dunyanin en kaprissiz kadinisin dedigi bir tip oldugum halde eşim haber vermeden 1 saat gecikse kizarim.
Aynı benim gibi sabırsızsınız olan olmuş artık , üzmeyin kendinizi boşuna :)Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Siz beklentinizi belli etmişsiniz,esiniz de cidden beklentinize süpriz olsun diye cevap vermiş..süpriz dediğiniz ummadığınız anda yapılır..Hediye aliyormus evet ,hic oyle olacagini dusunmemistim hatta onemsemiyo diye sinirlenip soylendim.
Hafif bahsedebilirdi neden gec kaldigini veya telefonda ben sitem ederken beni yumusatabilirdi
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Ben sinirlenmem mesela Peace,
Çünkü biliyorum ki gerçekten işi yoksa bir aksilik yoksa vaktinde gelir zaten. Kasıtlı gecikmeyeceğini bilecek kadar güveniyorum.
Aynı şekilde beş on dakika için eşim beni darlasa ona da sinirlenirim.
İlişkilerde karşılıklı güven olmalı, anlayış olmalı. Sevgi evet çok önemli ama kuru kuru seviyorum diyip her Allahın gününü bana cehennem eden insanın sevgisi de kıymetli olmaz benim için. Bu nedenle şaşırıyorum.
Yani severken öldüren bir insan sevmesin lütfen beni
sen hep sinirleniyorsun ki.Normalde hergun haber veren esim dun soylediginden 1 saat gec gelip haber vermeyince o kadar hazirlandigimi bile bile ozenmedigi gibi bari benim hazirlik yaptigimi bilipte bi telefon acsaydi diye dusundum fakat hediye aliyomus o anda ama olan oldu ben sinirlendim usteledim oda kufur edip kapadi.
Eziyet olarak dusunmedim onu ben sitem ettim oda kendine gore bisiler acikladida cidden inanmistim sallamadigina baya sinirlendim hic hediye falan beklemiyodum..
ben alinganlik yaptim, onyargili yaklastim kutlamayacagi ve ozen gostermedigi gibi benim yemek yaptigimi hazirlandigimi bile bile 1 saat gec kalsa bile haber dahi vermeyecek kadar saygisiz olarak dusundum.
hediye aldigini falan dusunmedim hic.
ustune kufur edip telefonu kapattigi icinde daha cok sinirlenip ustumu basimida degistirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?