Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Normalde hergun haber veren esim dun soylediginden 1 saat gec gelip haber vermeyince o kadar hazirlandigimi bile bile ozenmedigi gibi bari benim hazirlik yaptigimi bilipte bi telefon acsaydi diye dusundum fakat hediye aliyomus o anda ama olan oldu ben sinirlendim usteledim oda kufur edip kapadi.
Eziyet olarak dusunmedim onu ben sitem ettim oda kendine gore bisiler acikladida cidden inanmistim sallamadigina baya sinirlendim hic hediye falan beklemiyodum..

E çıtlatsa sürprizi kalmaz ki. Siz eşinize karşı çok sabırsız ve tahammülsüz geldiniz bana bütün konularınızda genel bir sıkıntı var.

Ayrilmiyor iste mutlu gunlerimizde oluyor cunku sevgisi agir basiyor demekki benim gibi. Inanmak istiyor demekki.
Dunku olayda, kim olsa sinirlenir bence neden herkes kocasi ozel gune gec kalsa haberde vermese sebebide mudurunu birakmasi bilmemne olsa sinirlenmezmis gibi yaziyo burda?
Ben hediye aldigini falan hic dusunmedim citlatmadida.. geldiginde esofmanlarlaydim yemegimizi yedik oyle havadan sudan konustuk icine edildi yani kutlayacaktik bu sene kutlamadik artik bundan sonrada kutlamayiz bence bu seneyi hatirlayip..

çıtlatması gerekmez zaten. bence susup beklemeliydin eşini. huzursuzluk yaratmaya lüzum yoktu.

Ben sinirlenmem mesela Peace,
Çünkü biliyorum ki gerçekten işi yoksa bir aksilik yoksa vaktinde gelir zaten. Kasıtlı gecikmeyeceğini bilecek kadar güveniyorum.
Aynı şekilde beş on dakika için eşim beni darlasa ona da sinirlenirim.
İlişkilerde karşılıklı güven olmalı, anlayış olmalı. Sevgi evet çok önemli ama kuru kuru seviyorum diyip her Allahın gününü bana cehennem eden insanın sevgisi de kıymetli olmaz benim için. Bu nedenle şaşırıyorum.
Yani severken öldüren bir insan sevmesin lütfen beni

İşte diğer konuları bilseniz zaten çoğu yoruma hak verirsiniz :) Peace devamlı böyle çünkü, 14 Şubat'a özel bir şey değil.

cok abartmişsin.yaptiklarin çok saçma.bu gidişle kocayida kaçiracaksin.kim ister eve geldiginde asık surakli kadin gormeyi.birsz alttan al canım

kendine dürüst ol peace gerçekten ufak bir işim var deseydi farklı bir tepki mi verecektin
hayır hiç sanmıyorum aksine ne işi de ne işi diye tutturup bu sefer üstüne gidecektin eşinin

Aynı benim gibi sabırsızsınız olan olmuş artık , üzmeyin kendinizi boşuna :)

Hediye aliyormus evet ,hic oyle olacagini dusunmemistim hatta onemsemiyo diye sinirlenip soylendim.
Hafif bahsedebilirdi neden gec kaldigini veya telefonda ben sitem ederken beni yumusatabilirdi
Siz beklentinizi belli etmişsiniz,esiniz de cidden beklentinize süpriz olsun diye cevap vermiş..süpriz dediğiniz ummadığınız anda yapılır..
Biraz sabırlı olmanız sizin yararınıza..
Insanlar ve karakterleri bal mumu değildir,istediginiz gibi şekil veremezsiniz..

Kalbini kırmak istemem ama eski konularından biliyorum. Gerçekten çok yapışkan birisisin buda orada tek kalmandan arkadaşın olmamasından. Ayrıca Türkiye'yi bırakıp oraya gittiğin için içinden eşine bedel ödetiyorsun gibime geldi madem ben herşeyi arkamda bıraktım sende bana istediklerimi vermek zorundasın dermişcesine davranıyorsun. Evde düzenin Yok eşini çok sıkıyorsun kendine güvenin sıfır.. sen eşinle doğmadın ki onunla ölesin
"Karda yürüyorsun, uyumak tatlı geliyor... ama sen ölmüşsün haberin Yok "

ben alinganlik yaptim, onyargili yaklastim kutlamayacagi ve ozen gostermedigi gibi benim yemek yaptigimi hazirlandigimi bile bile 1 saat gec kalsa bile haber dahi vermeyecek kadar saygisiz olarak dusundum.
hediye aldigini falan dusunmedim hic.
ustune kufur edip telefonu kapattigi icinde daha cok sinirlenip ustumu basimida degistirdim.

Birbirinizin hevesini bir güzel kacırmıssınız :) Geceyi bari güzel bitirseydiniz

sen hep sinirleniyorsun ki.
hep bir bahanen var sinirlenmek için.
kusura bakma diğer konularını da bilince sana hak vermem mümkün değil.
ve bence yaptığın cidden eziyet.
uzun süre devam da edemezsiiniz böyle.
bak şimdi idare etseniz de kopar bir yerde.
küfür konusunda tabiki eşin haksız ona denecek birşey yok.
ama insaf yani aramadı diye ortalığı birbirine katmışssın.
bi bekleseydin bakalım sakince.
hem bir şey soracağım;
sen eşinden sürekli şikayetcisin,istediğin gibi davranmadığı konusunda.
ee bu adam senden memnun mu sen onu mutlu edebiliyormusun hiç oturup düşündün mü?
neden hep eşin iyi olacak,el üstünde tutacak seni,herşeyi düşünecek hiç hata yapmayacak filan.
sen ne veriyorsun eşine,nasıl bir hayat yani?

O zaman sen sevildiğine inanmıyorsun aslında içten içe. Bu nedenle güvenin de yok tüm derdin bu. Ama adamı sıkarak boğarak zorla kendini sevdiremezsin daha çok itersin yanlış yapıyorsun.

Uzun zaman oldu seni gormeyeli canim.
Nasilsin?
Konuya gelirsek.
Cok yanlis yapmissin. Hatali sensin.
Elinde olmayan sebeplerden dolayi kizmak kime ne fayda?
Ne yani patronum yada herhangi bi arkadasim bana " beni eve birakirmisin " dese " hayir olmaz defol git" mi diyim?
1 saat gecikmeyle yeseniz biseycik olmazdi.
Sen uzatmissin ve sonunuzu hazirliyosun tamda farkindamsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…