Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

bence sız ozel bırseyler yapmayın bırakın o yapsın..

dun esım benı yemege ardından sınemaya goturdü çiçekte almış çok mutlu oldum uzun bir aradan sonra ilk kez başbaşa birşeyler yaptık ama bana kalsa evde oturur ptt modu takılırdık yani demem o ki çok önemsemeyin özel günleri ve bırakın erkekler çaba sarf etsin siz değil..

benim tek yaptığım ona teşekkür etmek oldu güzel bir akşam olduğu için..

O zaman sen sevildiğine inanmıyorsun aslında içten içe. Bu nedenle güvenin de yok tüm derdin bu. Ama adamı sıkarak boğarak zorla kendini sevdiremezsin daha çok itersin yanlış yapıyorsun.

belkide ...
sevgi icin fazla zorluyo olabilirm, ama yetmiyo demekki. napabilirimki istedigim ilginin fazla oldugunu soyluyor herkes, usteledikce daha kotu oluyor bunaltmis oluyorum. ben nasi asabilirim bunu o zaman, sevildigimi hissetmek evlilikte en dogal hakkim degil mi

Peki sen kocanın evde huzur isteme hakkını elinden almıyor musun?
Yani bu bencillik değil mı sence? Ben ilgi isterim ilgi için evde huzur bırakmam sabah-akşam kavga çıkarir sürekli dırdır ederim ama kocam buna rağmen her istedigimde sevgisini söylemek ilgisini mutlaka göstermek zorunda demen karşı tarafın isteğini hiçe sayarak istemem de hakkin mı?
Adam da gündüz telefonlasmak mesajlaşmak istemiyor mesela bu istek e onun hakkı değil mı?
Niye hep senin istediklerin sana hak?
Evlilik senin için sadece senin mutluluğun ve isteklerin demek. Ama karşında robot yok insan var. Ve onun da istekleri en az seninki kadar önemli.
Sen onun isteklerine saygı duymadığın sürece hayır sevgi de ilgi de hissedemeyeceksin.
Zorla kendini sevdiremezsin. Sıkarak boğarak kendini sevdiremezsin. Ve hep ben diyerek mutlu olamazsın
O adam o evde mutlu huzurlu olmadikca sana da huzur ve sevgi vermeyecek.

Böyle günlere çok fazla anlam yüklendiğini düşünüyorum sahsen hiç umurumda olmaz benim sevgililer günü fln eşim sağolsun herzaman alir çiçekti böcekti ama alamsa kutlamasa ne olur beni sevdiğini bir günlemi anlayacağım
Eski konularınızdan biliyorum sizi çok fevri bir insansınız çok üzülürsünüz kendinize yaparsınız

Sen kocani biraz daraltiyorsun ama kocan daha kotu bence. Diger konularini da goz onunde bulunduruyorum bence kocan iyi biri degil. Sence iyi ozellikleri var mi evlenmene ya da evliligini surdurmene sebep olacak?

o kadar uzun bir konun vardı.
milyon tane yorumu olan.
hala nasıl aşabilirim noktasındasın sen ama.
üzücü

Tabii ki hakkınız fakat eşinizin sizi sevdiğini hissetmeniz özel gün ya da hediyeyle olmaz ki. Sevdiğini bir şekilde anlarsınız zaten. 16 yıllık evliliğimde eşim öyle durup dururken sarılan, sevgi sözcükleri söyleyen bir adam olmadı ama ben eşimin gözlerinin içine baktığımda o sevgiyi görüyorum. Benim için yaptığı fedakarlıkları görüyorum ve inanın bana yaptıklarıyla belli etmesi seni seviyorum demesinden çok daha anlamlı geliyor bana. Dün sabah işe giderken bana mesaj atmış sevgi sözcükleriyle dolu bende ona mesaj attım o kadar (hatta aradığında da ooo bakıyorum bugün çok romantiğiz neyse bugünün tadını çıkarayım yarın yine fabrika ayarlarına dönersin nasıl olsa deyip şakalaştık bile) bunun dışında yemek ya da hediye, çiçek hiçbir şey yok. Ben zaten bu günlere çok anlam yüklemem huyumu da biliyor.

Hala bunu sorduğunuza inanamıyorum. Cidden size başlıklarınızda 200-300 sayfa dolusu cevap yazan insanlara ayıp bu mesajınız.

hakkim degil elbette onu huzursuz etmek , ama karsilikli degilmi bunlar. yani o bana bir adim gelse bende gidecegim.
telefon mesaj olayini inan 0 a indirdim gunde 1-2 mesajlasiyoruz o da bisey varsa, yoksa eve geldigimde soyluyorum o da kendi istiyosa ariyo , yaziyo.
evdeykende daha rahat davraniyorum tv film ne istiyosa yapiyo bakiyo, ama hala gerginiz cunku mimlenmisim ufak bisey yapsam batiyo . mesela dunku olayi baska biri yapmis olsaydi yada ben dirdirci vs olarak bilinmis olmasaydim esimin gozunde o zaman eminim o da kufur edip yuzume kapamazdi guler gecerdi belki.
esim dahil herkes beni olay yaraticak yer ariyo dirdir kapris yapiyo diye bildigi icin fazla fazla tepki veriyo.
e agzimi acip hic birseye konusamayacakmiyim peki. yani bir istegim ilgi beklentim olamazmi hic, kizdigim bir kac sey olamazmi.

huyum , kizinca cok uzatiyorum evet. yine dun telefonu yuzume kapayinca aramadim bi daha. eskiden olsa 20 kere aramis kaprislere devam etmistim sinirden.

Ne diyeyim devam et o zaman on kere aramadım ama sadece dırdır ettim demeye. Bu yaptığın sıtmayı gösterip vereme razı etmek oluyor. Eskiden yaptığın abartıydı şimdi yaptığın da normal değil. Trafikte kaza olur adam geç kalır yani yada müdür bırak der bırakmak zorunda kalır. Biz buna insanlık hali diyoruz hemen dinlemeden etmeden insana saldırırsan tepkinde hak etmediğin küfürler olur. Ama hala ilgi istemekte haksız mıyım kafasındasın sen değişmedin değişmeyeceksin hayatın böyle rezil devam edecek. Kendi düşen ağlamaz sen mutluysan böyle üç gün iyi beş gün gergin mutsuz devam et.
Adam sana direkt açıp küfretmemiş zaten sen adama dırdır dırdır dırdır yapınca yeter demiş tepkisini göstermiş. Sen saygı bırakmadığın için adam sana saygı duymadığı için devam ediyor küfretmeye. Ha küfretmesi kötü bir şey haklısın orada ama hala dırdır ettiğin için iş o noktaya geliyor çünkü saygı bırakmadın ilişkinde saygı duymadığı için küfrediyor sana.

Esım dun isteyken bana hosuma giden bir mesaj atmis ben de ona attim.aksamda yemek yedik cay ictik film izledik guzel sade ama huzurlu bir aksamdi.ancak gecen hafta bana cicek aldi bikac defa yemegede ciktik.dun sevgililer gunu bisey olmadi diye adamin ustune gitmedim.normal zamanlar daha onemli.hem bir saat gecikmeyi cok abartmissin.esim isten dort de cikar ceyrek gece evde olur ama bazen besi de bulur.ya arkadasini gormustur yolda cay icmistir yada isi vardir ugramistir bir yere.onceden yarim saat gec gelse adam surat asardim simdi sormuyorum bile rahatim.gecikme iki saat olursa naptin hayatim isten sonra derim oda soyler.

Ne kadar abartmışsın yarım saat geç gelse ne olur yemek yarım saat sonra yense ne olur sanki.. kim olsa patlar çok haklı eşin.
O söylediği laf çok çirkin ama böyle iğrenç konuların şakası yapılmamalı

Saygi duymadigini biliyorum ama duymak zorunda o bana saygi duymadan bende sevgisine yuzde 100 inanamam. Bana gore cok basit insan sevdigine kufur etmez hakaret etmez kalp kirmaz boyle.
Ona sorarsanda insan sevdigine hayati dar etmez.

Biraz once tatil muhabbetinden tartisma cikardi o arastirmis bana mail atmisti bugun otelide yeride bulmus daha once iki uc yer arasinda kalmistik ben yine iki yer arasindaydim biri onun dedigi biride baska bi ulke. O diger ulkedeki oteli arastiriyoken dedimki kendine ait sahili var bak yabancilar giremez disardan onun buldugu yerde oyleydi o da dediki ben arastirdim sahil onlarin degil sadece sezlonglara yatamiyolar bende dedimki e senin buldugunda oyledir hayir ben baktim dedi bende o zaman buda oyle olabilir dedim uzattim diye sesini yukseltti direk off soyluyorum iste neye inanmiyosun yalan mi soyluyorum ben sana dige bagirinmaya basladi saygisizlasti yine kapattim muhabbeti.
O bana bisey diyosa dogruymus onu sorgulamaya gerek yokmus yalan soylemiyomus yani illa bi kendimi on plana atmama gerek yokmus falan.

tek amacim o diger ulke daha guzel daha sakin ve dogal guzellikleri var eger oyle abur cubur insan yoksa oraya gidelim demekti yani onun icin konusuyordum ama konu nerelere geldi

Inceleyin buyrun :)
Valla itici oldugu kadar surukleyicide sizin icin galiba

Valla kendi açımdan daha da gelmem ben senin konuna diyor ve gidiyorum. Taş olsa çatlar.
Her gün yeni bi kavga yeni bir atraksiyon. Benim burada sinirim kaldırmıyor ama sizin sevilme tarzınız bu belli ki, beni hiç açmadı.
Size iyi didişmeler bol kavgalar, malum sizin hoşunuza giden bu ikinizde normal değilsiniz. Bence de ayrılmayın zaten ikinizi de başkası çekemez.
Bu ne arkadaş ya...

Aman nekarar kaprislisiniz ya bekle nolur ki ayriyetten sevgililer günü de neymiş abartmayın bu kadar .her gününüz size özel

arkadas prenses oldugundan sinirlenmesi cok dogal..cunku kocası onun kölesi..btun işlerını buna gore ayarlayacak..hıcbı ısı ckamaz butun planlar peac e gore yapılacak.acil bı durum cıksa bıle oncelik peacen olacak..valla acıyorum boyle adamlara yaamumla arayıp ta mı buluyolar anlamıyorum..kadın hayatı zehır edıyor resmen..valla okurken ben snırlenıyorum artık kac konudur..ustune ustluk kendını haklı goreblıo onca yoruma ragmen sız de snrlenmez mıydiniz dıo saka gbı yaa..ıns trolldur de bosuna sinirlenmısımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…