- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Öyle ama bana bagiramaz. Hemde hic sucum yokkenInsanların bazen ani çıkışları oluyor.. biranda ters tepki gösteriyorlar.. sonra normale dönüyorlar..
Verdi evt ama oda hic acmadi konuyu odami bana tavirli bilmiyorumhödük. canınızı sıkmayın oğlu cevabını vermiş zaten.
Evet olabilir konu kapandi ama ben nasil sindirecem onu bilmiyorum.Esin bi sey soylese yanlis anlasilir, gerginlik olur, kavga cikabilir diye acmamistir bence konuyu..
Onemli olan eşinin tavridir bence ve o da Allah a sukur arkanda durmuş.. Ne tipler var, alenen ailesi sucluyken kalkip karisina dayilanan..Evet olabilir konu kapandi ama ben nasil sindirecem onu bilmiyorum.
Tamam olayi kapatmissiniz. Buyukler cok ayip etmis ler.Sinirlenmissiniz aglamissiniz esiniz sizi savunmus..neyi danismak istediniz onu anlayamadim onlara bir daha gidip gitmemeyi mi?
Evet doktora gittim 3yas sendromu dedi bisey yok cok sükürO degil de cocuk niye agliyor acaba? Sordunuz mu belki hastadir bir yeri agriyordur,ihmale gelmez
Onun yüzüne carpmadim kapiyi actim yatak odasina girdim. Sizin fikriniz saygi duyarim ben gelemem böyle seylere. Tribe girmedim yapim bu benim.Ben karşıdaki kim olursa olsun kapıyı çarpmayi uygun bulmuyorum.
Yaşlı başlı insanların yüzüne kapı carpmak ne kadar doğru ?
Bu kadar ağlayacak bişey bulamadım.
Sanki esiniz babasina laf saysin diye bu kadar Tribe girmissiniz gibime geldi..
Ben buna istinaden kapıyı vurdunuz dedim.bende ona bagirdim gittim yatakodalarina vurdum kapiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?