Tamam bu soruyu sorması ve güvenmemesi için geç kalmış. Ama aklı karışmış sanırım. Yani önce sen ne yaşadıysan anlatmışsın. Sonra acaba diyeceği bir olay olmuş. Ve sana tekrar sormuş. Erkeler güveniyorum diye duygusal düşünmezler. Ya anlatmağı şeyler varsa diye düşünürler bence. Bu yüzden olabilir. Ama güvenmese evlenmeyi düşünmezdi. Bence içine bi kuşku düşmüştür sadece. Çünkü bu esnekliik çok sık rastlanan bi durum değil bildiğim kadarıyla.
peki sen ona sordunmu canım geçmişinde ne haltlar yediğini (kusura bakma ama sinirlendim )
geçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...
geçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...
geçmişte yemediği halt yok ama sana gelince hesap soruyor. sığ görüşlü adam işte... kendi yapabilir ama kadın asla... bencilliğe bakıngeçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?