Çok moralim bozuk !

canım bu sorular ilişki ciddiyse elbette sorulur ama.. evlilik arefesinde de sorulmaz.
işleri bozmaya bahane arıyor gibi.. düğüne az vardı sanırım değil mi?

aklı neredeymiş şimdiye kadar. bence canım sana hiç birşeyde yalan söylemedim iş bu ana gelince mi kıymete bindi bu sorular diye sor. işine gelmiyorsa dil dökme...

canımcım eski sevgili bilmem ne anlatmayacaksın işte.onlar yalana bayılıyor ilk aşkım sensin diyeceksin.benim nişanlımda aynı şeyi bana yaptı ondan önce 2 yıllık bir ilişkim vardı bana sürekli seni öptü mü elini tututu mu salak salak sorardı.bunlar cahil kendine güveni olmayan erkeler.kendileri öpüm sıkım isterler daha öncekininde aynı şeyleri isteme hakkını çok görürüler.kendilerinin yatmadığı kadın kalmaz bizden bekaret beklerler.

ha sana daha gerzeğini anlatayım bana inanmıyorsan doktora gidelim ben kendimden eminim dedim bana dedi ki hem olmasan bile doktor değil demez ki dedi.bu kadar zombi.

Bu başlığı açtığınıza ve rahatsız olduğunuzu söylediğinize göre siz de karşınızdakinin ne kadar anlamsız, mantık dışı davrandığının farkındasınız. Kaldı ki kendisi daha önce bir şeyler yaşamış. Yaşamamış olsaydı bile sizle daha önce bu konuları konuştuğuna göre ve ilişkinize devam ettiğinize göre, tüm ilişkinizi bir kenara atıp böyle bir konuda hem sizi üzen hem de bu şekilde davranmaktan çekinmeyen biri evlendiğinizde size neler yapar kim bilir? Bana kalsa arkanıza bakmadan ayrılın, ama karar sizin, en azından iyice düşünün.

Inanmamasindaki, ya da daha dogrusu süphe duymasindaki en büyük etken bence evlenmeden onunla birlikte olman...
Konus ciddi bir sekilde; ona herseyi anlattigini ve sana güvenmesi gerektigini, yoksa güvensiz bir evliligin yürümeyecegini ifade et...
Ayrica kizlar niye ezik duruyorsunuz su erkeklerin karsisinda anlamiyorum ya: yasayin demiyorum, evlenmeden yasanmamasi gerektigini savunuyorum, ama madem bazi seyler yasadiniz neden sanki kötü, suclu, ahlaksiz moduna kendinizi koydurup erkegin karsisinda ezik duruyorsunuz ki?! Birsey yapmadigini anlatirsin, ama yapmis olsanda bunun onun icin bir problem olmamasi gerektigini, ondan önce oldugunu ve bu yüzden kimsenin seni suclu bulamayacagini büyük bir özgüvenle anlatirsin olur biter! Sanki erkek bakir de gelmis neleri sorguluyor! (seninkini bilemem tabii; belki azinliktandir)
Ezik durmayin, durdukca daha da küstahlasiyor bu erkekler...
Oh ne ala, yap yap, sevmesende sirf zevk ugruna yap gel ondan sonra da kiz sevdigi halde birseyler yasamissa onu sorgula yargila vs....SINIR OLUYORUMMMkötükedihüso

Bende böyle düşünüyorum....

bende aynen deryacık ve kar arkadasımız gibi düşünüyorum
evet baska birsey olmalı bunu ona sormayı gerektiren yoksa 2 ay kala sormaz daha önce sorardı nişandan önce yani
ve doktora gitme sebebiniz neydi ki esnek oldugunu öğrendiniz belki onu bu rahatsız etti

bir ilişkide ,güven en önemli unsurdur. güven bitmişse o ilişkinin temeli sağlam değildir artık. yıkılmaya mahkümdur. en ufak bir sarsıntıda paramparça olacaktır
bu yüzden bu ilişkinin sonunu hayırlı görmüyorum ben. sizde iyi düşünün bence...

vallahi sözlendikten sonra cok degişti...hiçbir doktora gitmemi istemiyo...grip oldum yatıyorum hayır gitmiyiceksin doktora diyo..sen iyi niyetliisin konturol ayagına oranı buranı elleyecekler diyoo..bende onlar doktor sacmalama diyorum..hayır diyo...erkek olan bir yere gitmiyiceksin diyo...yani sırf doktor degil genellikle böyle oldu...bilmiyorum neden sordu ama ben kendimi biliyorum..bazı arkadaslar da sagolsun cok iyi moral verdiler sanki ben daha once biriyle bişey yapmısım gibi yorum yapmıslar...inanaın cok daha üzüldüm...bilmiyorum bahaneyse o kadar para verip otel tutmazlardı..

sözlünn kıskançlığı bu boyuttaysa işin çok zor.evlenmeden önce bi daha düşün derim ben.bu adamla bir ömür geçer mi diye?

arwen günaydın tatlım, bakk çok iyi mantıklı düşün bugün doktora götürmeyen yarın öbür gün markete çıkarmaz seni onu bırak hayır çamaşır asmicaksın balkona cam silmiceksin bile der yani.. Birde dün gece sahurda seni düşündümde hani sorduk ve söledin ya o götürmedi ben gittim öğrendim die.. Peki durup dururken neden gidip böyle bir muayene oldun esnekmi değilmi diye ben bunu düşündüm dün gece ve bu sabah sana sormaya karar verdim tatlım aydınlatırmısın beni??

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim erkek arkadaşımda bu konularda çok tutucudur merak eder her şeyi deşer bazı insanların huyu böyledir ama sana güvenmemesi çok kötü bi şey bunu düşünmelisin sadece sana evlenicek erkek çok...

yok o yüzden gitmedim ben doktora hamile kalabilirmiyim diye gittim ilkbaş..adet düzensizligi var bende 9 gun suruyo bazen 7 gun ama cok yogun geliyo bitinceye kadar hastalık anemi falan olabilirmi diye gittim. ..o yüzden gittim sonra doktora sonra gitmişken ilk gidiyorum zaten onu da sorayım dedim nasıl diye..sonra kadın senınki dogumda bozulur anca dedi..inanamadım ablamla gittim hatta yanlız da gitmedim..öyle oldu yoksa sırf baktırmak için gitmedim ben..

kafasını birileri kurcalamıştır

ve muhtemelen senin o çıkışman da onu o yöndeki düşüncelre devam ettirmiştir:1ninca:

vereliniortak teşekkür ederim açıklaman için tatlım,çok iyi mantıklı düşün bugün doktora götürmeyen yarın öbür gün markete çıkarmaz seni onu bırak hayır çamaşır asmicaksın balkona cam silmiceksin bile der yani..

kafasını birileri kurcalamıştır

ve muhtemelen senin o çıkışman da onu o yöndeki düşüncelre devam ettirmiştir:1ninca:

artık yeter istedigini dşünsün artık..ben ona 100 defa anlattım herşeyi her defasnda aman kafasında soru işareti kalmasın kendimi iyi anlatayım diye ugrastım..ama ben herşeyi defalarca anlatmama ramen bana yeniden sorunca hemde evlilik arifesinde yeter dedim..çıkışmakta haklıyım...bu benım ilk tartışmam ona ilk rest cekişim oldu..hiç bir zaman yapmadım hep anlayışlı oldum.o incir kabugunu doldurmayacak şeyleri bütütüp kavga cıkarınca suc onun oldugu halde alttan aldım..hiçbir yanlışım olmadı aman bu ilişkide benım hatam olmasın diye ugrasırken yeter dedim artık..doktora gitme oraya gitme.evde olunca benden iyisi yok..eger guenmiyorsa artık evlenmesin..herşeyin hayırlısını versin rabbim amin...bende insanım cunku aynı seyi 30 kere anlattım demekki tatmin etmemişim onu..yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende insanım yaaaaaa..bir öpüşmüsüm ne var yalan mı söyleseydim öpmedim diyeee...demekki yalan söylemek gerekiyomusss

hayatım;nişanlınla olan problemlerin başından beri vardı zaten yanılmıyorsam?????öncelikle şunu sölim sana doktora gittim muayene oldum demişsin adet düzensizliği yada hamile kalabilirmiyim diye düşünmüşsün bunu kendine itiraf etmen gerekli bence sen bu nedenlerden dolayı muayeneye gitmedin beyninin içini iyice doldurmuş bu adam ve sen kendinden şüphelenmişsin an gelmiş...şunu sölim adet düzensizliği ya da vs sen öğrenmek istemedikçe doktor sana kalkıp esnek diyemezki bişileri merak etmişsin sende...bununla ilgili olarak nacizane düşüncem bu ...onun dışında sen en başında önceki ilişkilerinden zaten bahsetmişsin niçin şimdi nişanlının beynine nüksediyor bu durum niçin sana hala şüpheli yaklaşıyor ve sürekli sorgulamaya devam ediyor?bu gerçekten gurur kırıcı ben gerçekten senin adına çok üzüldüm sende daha fazla üzülmemek için lütfen bidaha düşün sizleri yakından tanıyan ilişkinize yakından tanık olan en azından konuşabildiğin birileriyle konuş ona ya da onlara içini dök en azından... uzatılacak ya da günler aylar sürecek ya da bu güzel nişanlılık evresini sana zehir etmeye bu nişanlın bile olsa hakkı yok bunu unutma bence kendinle kal ve sağlıklı düşünmeye çalış olur mu....

hey maşallah. erkek olmayan yer var mı acaba.
haa var kadınlar hamamı. onun dışında sen bir yere gidemeyeceksin demektir. eve hapis ,,hamam dışında. yanmışsın sen..

bu işler nasıl oluyor bana biri anlatsın ya...
erkek şimdi nasıl sorar eski erkek arkadaşınla ne yaşayıp yaşamadığını... nasıl girer olaya...
sizle bir şeyler yaşamanın öncesinde mi sonrasında mı?
nasıl cüret eder sonra...
sizde kendinizi aklamak ister gibi sadece öpüştüm diyorsunuz o da buna inanmıyor...nedeni ayrı konu onu geçtim... sizde buna üzülüyorsunuz, moraliniz bozuluyor vs...
yani bana bu soruyu soran kişiye direk tek bir cevabım olur...kısa ve öz...
onu da buraya yazmıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…