vallahi sözlendikten sonra cok degişti...hiçbir doktora gitmemi istemiyo...grip oldum yatıyorum hayır gitmiyiceksin doktora diyo..sen iyi niyetliisin konturol ayagına oranı buranı elleyecekler diyoo..bende onlar doktor sacmalama diyorum..hayır diyo...erkek olan bir yere gitmiyiceksin diyo...yani sırf doktor degil genellikle böyle oldu...bilmiyorum neden sordu ama ben kendimi biliyorum..bazı arkadaslar da sagolsun cok iyi moral verdiler sanki ben daha once biriyle bişey yapmısım gibi yorum yapmıslar...inanaın cok daha üzüldüm...bilmiyorum bahaneyse o kadar para verip otel tutmazlardı..
hayatım;nişanlınla olan problemlerin başından beri vardı zaten yanılmıyorsam?????öncelikle şunu sölim sana doktora gittim muayene oldum demişsin adet düzensizliği yada hamile kalabilirmiyim diye düşünmüşsün bunu kendine itiraf etmen gerekli bence sen bu nedenlerden dolayı muayeneye gitmedin beyninin içini iyice doldurmuş bu adam ve sen kendinden şüphelenmişsin an gelmiş...şunu sölim adet düzensizliği ya da vs sen öğrenmek istemedikçe doktor sana kalkıp esnek diyemezki bişileri merak etmişsin sende...bununla ilgili olarak nacizane düşüncem bu ...onun dışında sen en başında önceki ilişkilerinden zaten bahsetmişsin niçin şimdi nişanlının beynine nüksediyor bu durum niçin sana hala şüpheli yaklaşıyor ve sürekli sorgulamaya devam ediyor?bu gerçekten gurur kırıcı ben gerçekten senin adına çok üzüldüm sende daha fazla üzülmemek için lütfen bidaha düşün sizleri yakından tanıyan ilişkinize yakından tanık olan en azından konuşabildiğin birileriyle konuş ona ya da onlara içini dök en azından... uzatılacak ya da günler aylar sürecek ya da bu güzel nişanlılık evresini sana zehir etmeye bu nişanlın bile olsa hakkı yok bunu unutma bence kendinle kal ve sağlıklı düşünmeye çalış olur mu....
erkek olmayan yer mi var gerçekten ya, kendine hiç mi güveni yok acaba bu adamın :uhm:
artık yeter istedigini dşünsün artık..ben ona 100 defa anlattım herşeyi her defasnda aman kafasında soru işareti kalmasın kendimi iyi anlatayım diye ugrastım..ama ben herşeyi defalarca anlatmama ramen bana yeniden sorunca hemde evlilik arifesinde yeter dedim..çıkışmakta haklıyım...bu benım ilk tartışmam ona ilk rest cekişim oldu..hiç bir zaman yapmadım hep anlayışlı oldum.o incir kabugunu doldurmayacak şeyleri bütütüp kavga cıkarınca suc onun oldugu halde alttan aldım..hiçbir yanlışım olmadı aman bu ilişkide benım hatam olmasın diye ugrasırken yeter dedim artık..doktora gitme oraya gitme.evde olunca benden iyisi yok..eger guenmiyorsa artık evlenmesin..herşeyin hayırlısını versin rabbim amin...bende insanım cunku aynı seyi 30 kere anlattım demekki tatmin etmemişim onu..yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende insanım yaaaaaa..bir öpüşmüsüm ne var yalan mı söyleseydim öpmedim diyeee...demekki yalan söylemek gerekiyomusss
sevgili arkadaşım
paranoyak biriyle nişanlısın.
günün her dakikası herşey için sorgulayacak seni.
bunu bir daha düşün
kasımda evleniyorum..ve evlenicegim kişi bana eski erkek arkadasımla cinsel birşeyler yaşayıp yaşamdıgımızı sordu..ben sormasında degilim ama ben ona ilişkinin basında herşeyi anlattım birşey yaşamadıgımı sadece öptügümü söyledim..oda bana birsürü şey sordu..resmen onu tanıyamadım..demekki aklında soru işaretleri var ki bana bunları sorabiliyo..cok üzgünüm..bana güvenmemesi tam evlilik arifesinde inanın sok etkisi yarattı bende..ve benım zarım esnek cıktı doktor dedi bana bunu..bana inanmaması benı cok üzdü..bense ondan başkası ile olmadım...belkide bunu yazdıgım için bu konu kapanır bile..ama dayanamadım birilerine içimi dökmem gerekiyordu...sizce ne yapayım...
yok ettirmedi ama ben gittim ama isterse onunlada giderim.giderim onunla ve onu terk ederim...
böyle birşeye kimsenin hakkı yok o kimmiş de senin özelini sorguluyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?