Çok moralim bozuk !

neden kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz?..
Sİzce sağlıklı bir beynin ürünü mü bu davranışlar...?

budur işte yaa nede güzel yazmışssın vereliniortak​
erkek olmayan yer mi var gerçekten ya, kendine hiç mi güveni yok acaba bu adamın :uhm:

oda hemşire olmayan yerlere gitsin ozaman bakalım nasıl oluyormuş Millet uzaya çıkıyor ve şunun şurasında nekadar kaldıki 2010'a girmeye ama bazı zihniyetler hala nelerin düşüncesinde yaa :mymeka:​

ve arwen'cim sana şunuda sölemeden geçemicem, "Bu şahsiyet sana sinyalleri çakıyor bak ben buyum demek istiyorum benim düşüncelerim bu demek istiyor,yüzüğü takana kadar değişikmiş yüzüğü takmış değişmiş yani çift karkterliymiş.. bence sende bi gözden geçir bile bile lades durumundasın bilmem farkındamısın" sorucak tabi sorması hakkı evleneceği kişisin ama bunu evlilik kararı almadan önce sorucaktı sana yani o yüzüğü takmadan önce sorup öyle kararını vericekti şidmii evliliğe ramak kala bunları diyorsaa o adamdanda şüphe ederim ben.. " TEKRAR DİYORUM KİŞİ KENDİNİ NASIL BİLİRSE KARŞISINDAKİNİDE ÖYLE GÖRÜRÜMÜŞ senin nişanlına aynen uyuyor bu söz işte..

iyide bunlara evet diyen, kabul eden, kızlarımız oldukça ve bu zihniyetteki erkeklere karşı çıkmayıp sadece keşke zarım elastik olmasaydı diye dert yanmaya devam ettikçe,onlara karşı kendilerini aklamak( ki neyin aklamasıysa ,o da ayrı,)için diller dökmeye çalıştıkça tepki vermedikçe,,(tepki sadece savunma olmamalı ),bu erkekler bu davranışları konuşmaları hep yapacaklardır. ve bunun da normal olduğunu düşüneceklerdir..

Son düzenleyen: Moderatör:
kaydirigubbakcemile
dolmuş taşmışsın:bbo:

inceldiği yerden kopsun durumundasın:bbo:

haklısın daCADIARZU

"guvenmiyorsan evlenme .. evleneceksen de bu tavırlarda blunma de" ne cevap verecek o zaman:1ninca:

kendini bu kadar yıpratma

sen görevini yapmışsın olanları anlatmışsın

paranoyaklık yapmayı kessin

arkadaşım sonunda bu adamla evlenmek var ii düşün derim sana güvenmeyen sana böyle sınırlamalar getiren biriyle zor valla anladığım kadarıyla sen de bitirmek istiyosun düğünümüz olcak yakında falan diye düşünme sakın önünde bu adamla bir ömür geçirmek var hakkında hayırlısı olsun.....

evet resmen cıldırıyorum aramıyıcam artık onu yeter bende insanım...yalan mı söyliyicem ona benı başkları ile karıstırması suc...bu hazmedemiyorum..herinsan aynı degil bunu düşünmesi lazım once..ama nerde onda o akıl..hiç arayıp sormıyıcam ne olucaksa olsun..neden kendimi aklamaya calısıyorumki ben kendimi yanlış bişey yapmadıgımı biliyorum sonucta...artık kendi düşünsün herşeyi..yeterrr bıktım son noktadayım artıkkkk

sevgili arkadaşım
paranoyak biriyle nişanlısın.
günün her dakikası herşey için sorgulayacak seni.
bunu bir daha düşün

Evlenirsen kendine çok yazık olur be canım,seviyorsa zaten baştan herşey anlatılıp konuşulup konu kapanır ve bir daha asla ne sebeple olursa olsun açılmaz,bedensel değilde ruhsal şeyler daha önemli sevgi öyle birşeyki sevdiğin zaman en kötü yaptığı şeyi bile gözün görmüyo düşünmüyorsun ve geçmişdeki ilişkilerde geçmişde yaşanmış orada kalmıştır, açıklaman gerekenleri açıklarsın sadece,sonuçta bişey yaşamadım demişsin zamanında hala irdeleyerek sorması etmesi yazık evlenince daha farklı şeylere maruz kalmaktansa yolun başında herşeyi görmüşsün sonuçta otur düşün kendin karar ver canım,en iyisini sen bilirsin yaşıycak olanda sensin ama böyle bir insanla ne kadar sürer bir hayat beraberliği bilemem hayırlısı olsun..

zamanında yeteri kadar anlatmışsın yasadıklarını ona..o da inanmış ki senin dürüstlüğüne evlilik kararı vermiş..
bu kadar şüphe taşıyanlardan hep korkarım..ilerde seni üzebilir....sen kendine güveniyorsan esnek falan olsa da sorun yok...bunu ona söyledin mi bilmiyorum ama önceden muayene olup öğrenmekle iyi yapmışsın sonradan insan şok olabiliyor evlenince ...bence sen bi daha düşün bu adamı ...

vallahi hatasını kabul etmiyo ayrılma noktasına gelidk..heerşeyi zamana braktık..dügün yeri bile şimdilik durduruldu hatta iptal olma olayı var..allah bana sabır versin en once hayırlısınıı.............

kıskançlığı fazla abartmış gripsin gitme doktora çünkü sen çok safsın onlar oranı buranı eller sen anlamassın mı demek istiyo...onlar ellerken o siz de izin verecektiniz çünkü.. ya bu erkekler neden böyle..!!!

böyle birşeye kimsenin hakkı yok o kimmiş de senin özelini sorguluyorklava:

yok ettirmedi ama ben gittim ama isterse onunlada giderim.giderim onunla ve onu terk ederim...

isin ilginc tarafina deginmek istiyorum

sen kendinden emin degilmisinde, doktora gidip kendini kontrol ettirme gibi gereksinim duydun ?

böyle bir kisiylede evlenmek icin bir kez daha düsün derim sana

böyle birşeye kimsenin hakkı yok o kimmiş de senin özelini sorguluyorklava:

o kimmiş mi?
2 ay sonra evleneceği adam.
bence sorması normal,soruş şekli çirkin olabilir ama normal.
sonucu değiştirmeyebilir cevabı ama bilmek isteyebilir.
bende isterim,sormadım ama kaygım olmadığı için sormadım.

herşeyin bir usluu var ne kadar eveneceği erkekte olsa herkes kendi başına birey evlenince kendini sıfırlamayacağına göre benim tepkim usluba yoksa herkesin kendi görüşü

herkes başka bi şey söylerken ben bişey sormak istiyorum kusuruma bakmayın . neden kendiniz muayene olmak istediniz onu anlayamadım. çünkü bu muayeneyi sıradan rutin muayenede yapmazlar hele hele bekarsanız kolay kolay oturtmazlar o koltuğa. nerden aklınıza esti de muayene olmaya karar verdiniz? madem o muayene olmanızı istemedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…