Çok moralim bozuk !

ıstermisin birde zarın esnekmiş madem..belki bişeyler yapmışsındır demesini?
Allah koru yarabbim..

işte ben görmedim ki yalanladı atıyorlar dedi...birsürü şey dedi..cok iz surdum bir şey yakalarım diye ama yok hiç bişey bulamadım..telefonunu bile karıstırdım ama yok numara bile yok tu..

bilmiyorum arwen ama epaq 'ınde dediği gibi Buna rağmen evleneceksen inanmamasını hiç umursama yani.
Daha küçük bir sorunmuş onun yanında. ve sen bile bile lades diyorsun

Gerçekten bu kadar kısa zamanda böyle birşey olması büyük sorunlar doğurabilir. Çok da az kalmış. ıyi düşün canım. Al karşına konuş bence. Bu lafların canımı sıkıyor. Yaşamadığım birşey için beni yargılıyorsun onu geçtim düğünümüze 2 ay kala bana güvensizlik duyuyorsan bişeyler yolunda değildir demekki de. Ne bileyim içindekileri al karşına söyle. Bir ömür bu. Bilmeli ne yaptığının farkında olmalı.

İstermisin birde zarın esnekmiş madem..belki bişeyler yapmışsındır demesini?
Allah koru yarabbim..

Tatlim anlamadin mi zaten laflariyla ona geliyor demek istedikleri..
Tam terbiyesizlik ya evlenmeye ramak kala...
ooff valla daraldim bu evlilik oncesi cinsellik muhabbetlerinden.

İstermisin birde zarın esnekmiş madem..belki bişeyler yapmışsındır demesini?
Allah koru yarabbim..

olurmu oluur valla böylesine güvensiz bir insandan bunuda beklerim ben... artı birde yanaktanmı öptürdün demiş ve sende biliyorsunki nişanlının ne haltlar yediğini zamanında ve kişi kendini nasıl bilirse karşısındakini öyle görürmüş sanırım nişanlında kendisi gibi görüyor herkesi nedersin arwen??

Bu zamanda aklinda soru isaretleri kalmasi normal diyorum ben

Ama eger seni muayane gidelim diye zorlarsa gercektende igrenc ötesi birsey olur ! Insallah öyle birsey yapmaz! Ama belkide onunla evlenmeden iliskiye girdiginizden öncedende böyle birsey yapmis olabilirsiniz diye düsünmüstür ?

Nefret ediyorum böyle erkeklerden. Böyle düşünen erkekleri yine yetiştiren biz kadınlar. Kadınlara en önemlisi insanlara saygılı ve ne istediğini bilen çocuklar yetiştirmeliyiz. Çözüm bu bence.

Son düzenleme:
canım bence evliliği bir daha düşün bu adamla...sonra pişman olacagın şeyler yapma...

evlenmeyi düşündüğü insana bunları sorması ve bilmek istemesi bana çok anormal gelmedi, çünkü ben böyle şeylerin saklanmaması gerektiğini düşünüyorum. ama bir şeyler yaşandı eskiden diye ayrılmanın ya da geçmişte yaşamanın da bir anlamı yok. kendisi bir sürü şey yaşayıp da karşısındakinden yaşamamış olmasını isteyen erkekten hayır geldiğini görmedim. hele de bu şekilde sen de isterdin kan gelmesini değil mi falan gibi aşağılayıcı cümleler çok yanlış.

seninle evlenicek olan adam (ki burdaki şahısa adam diyemem adamcık) senin sözüne inanmalıydı zaten..ki sen onunla da giderdim muayneye diyorsun ve çok yazık ediyorsun kendine bunu söyleyerek..kendi benliğini gururunu insanlıgını hiçe sayıyorsun...
artı onun yaptığı rezillikleri kabullenmişsin ...heralde o erkektir yapar düşüncesi mevcut sende...
söylenecek fazla birşey kalmıyor...

Bu yazini yeni okudum, mademki yapamiyormus neden yeni aklina gelms bunlar ? Ayrilma diyecektim olabilir icini ferahlatmak icin soruyordur diyecektim ama vazgectim simdi bunlari diyen evlendikten sonra bircok seyi suratina carpar klava:

durduk yerde nerden estıde nısanlınız sızı muayneye goturdu?..
herseyı anlatmıssınız namusun ıkı bacak arasında olmadgnıda soylemıs sıze?..
aklına baskaları suphemı dusurdu aceba?..
senı doktora goturcek denlı baska bısılerde olmus olmalı...

sen güzellikle dile getir ve gerisini ona bırak bence.
herkes evlilik arifesinde belli stresler yaşar. dünya hali bu en ii tanıdığın insan bile değişebiliyor çünkü.
eşini aldatan, yalanlar üzerine evlilik kuran birçok erkek örneği olduğu gibi birçok kadın örneği de var...

seni üzen biri için mi keşkeler kullanıyosun lmaz:
canm seni çok derin bi konudan vurmuş farkındamsn :teselli:

Derin ki ne derin..

Gerçekten ayıp etmiş. Bencilce davranmış. Ve gerçekten namusu iki bacak arasında gören bi zihniyet.ya o değil de o kadar şey yaşamış madem. Anlamış olması lazımdı senin ne kadar tecrübeli yada tecrübesiz olduğunu.

herşeyi sormalı ögrenmeli bilmeli tabıkı..ama ben ona sürekli anlattım herşeyimi ailemi eski cıktıgımı herşeyimi anlattım..2 sene aynı iş yerinde çalıştık bir falsom olmadı.kimseyle cıkmadım dışarı bile cıkmadım toplu halde bile..o sormadan ben herşeyimi defalarca anlattım ona..benım üzüldügüm konu tam evlilik arifesindeyken ona defalarca anlatmama ramen hala sormus olması bunu benı cok üzdü..cok agırıma gitti yalan söylüyormusum gibi...

bahane arıyor olmasın :uhm:

ben de sorgulanmıştım bu konuda. Ayrılık sebebimiz oldu bu sorgulayışı ve hala bakireyim aptal herif...!!!

evlılık arıfesınde sorulcak soru degıl kı bu ,çok önemlıyse ilişki basında bır kere lafı gecer ,sonrasında bır daha acılmamak üzere kapatılır..

çok sacma..bence bahaneydı bu soru ..

sen ıyıce konus bu adamla,evlenınce canı sıkılı her kavganızda yüzüne vurur..

durup dururken sorduguna gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…