işte ben görmedim ki yalanladı atıyorlar dedi...birsürü şey dedi..cok iz surdum bir şey yakalarım diye ama yok hiç bişey bulamadım..telefonunu bile karıstırdım ama yok numara bile yok tu..
İstermisin birde zarın esnekmiş madem..belki bişeyler yapmışsındır demesini?
Allah koru yarabbim..
İstermisin birde zarın esnekmiş madem..belki bişeyler yapmışsındır demesini?
Allah koru yarabbim..
bilmiyorum ama ben cok kırıldım...hemde cok fazla zamanında da söyledim ona..bana bugun dedi ki ben öncesinde bişeyler yaşayan biriyle evlenemem başkaları gibi namus beyindedir diyemiyorum dedi..ben oyle biriyle yapamam dedi..evlenicegim insanda ararım dedi..ulan evlencegin insan benım ne saçmalıyorsun sen diyicektim ama sustum..güzellikle anlattım ona herşeyii
birde diyoki yanaktan mı püştün diyoo..bende hayır dedim dudaklarından öpptüm bende yalan yok dedim..
bilmiyorum sınırlarımı zorluyo
geçmişinde yemedigi şey yok..benımle birlikteyken bile başkası ile görüştügünü duymustum...keşke esnek olmasaydı..keşke ameliyatla bozulanlardan olsaydı..ne kadar şanssızım yaaaa...allaha isyan etmiyorum ama bu durum benı cok üzdü...
evlenmeyi düşündüğü insana bunları sorması ve bilmek istemesi bana çok anormal gelmedi, çünkü ben böyle şeylerin saklanmaması gerektiğini düşünüyorum. ama bir şeyler yaşandı eskiden diye ayrılmanın ya da geçmişte yaşamanın da bir anlamı yok. kendisi bir sürü şey yaşayıp da karşısındakinden yaşamamış olmasını isteyen erkekten hayır geldiğini görmedim. hele de bu şekilde sen de isterdin kan gelmesini değil mi falan gibi aşağılayıcı cümleler çok yanlış.
herşeyi sormalı ögrenmeli bilmeli tabıkı..ama ben ona sürekli anlattım herşeyimi ailemi eski cıktıgımı herşeyimi anlattım..2 sene aynı iş yerinde çalıştık bir falsom olmadı.kimseyle cıkmadım dışarı bile cıkmadım toplu halde bile..o sormadan ben herşeyimi defalarca anlattım ona..benım üzüldügüm konu tam evlilik arifesindeyken ona defalarca anlatmama ramen hala sormus olması bunu benı cok üzdü..cok agırıma gitti yalan söylüyormusum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?