Çok moralim bozuk

aksimelek

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
520
301
303
Bir insan bu kadar çabuk mu unutur 6 sene çıktığı birini. Bitirdikten hemen sonra 1,5 aydır çıktığı kıza nasıl yüzük takar. Bu kadar kısa sürede mi sevdi yani o kızı anlamıyorum. Hala umudum vardı oysaki bir heves sanmıştım heves için çıkıyor sanmıştım değilmiymiş yani?

Erkek işte. Ne bekliosunki. Severler böyle hemen aşık tavırlarını cicim aylarını. Sonra onada tekme. Heves fln değil cnm. Düpedüz salaklık. Hiç üzülme.

Değilmiş, bahaneler yerine gerçek hayata daha önce dönseydiniz ohh tamamen kurtuldum diyebilirsiniz yüzük taktıklarını duyunca. Kıskandırmak için yaptığı ortaya çıksa bile o zaman yürü git diyebilirdiniz rahat rahat.

Demekkı gercekten sevmemıs unutun gıtsun boylelerı ıcın hayatımızı zından etmeye degmez umarım kısa surede toparlnırsınız.

Uzun ilişkiden çıkan insanlar genelde "aşık olmayı özlemiş" olurlar, o heyecanları falan işte, yu nov. Onun getirdiği bi helecan, koşturmacaya kapılmış gidiyor olabilir. Her ne kadar şu an "nankör kedi" konumunda olsa da, ona da insan gözüyle bakmak lazım.
Bi de o süre 1,5 ay olmayabilir, yani, siz beraberken zaten bi süredir kafasında bitirdiyse sizin ilişkiyi, tekniken 1,5 + x ay eder aslında. O açıdan da bakın.

seni gerçekten sevmiyormuş ama kızı sevdiği de ne malum 1,5 ayda nasıl o kadar tutulmuş

senin için en hayırlısı onu unutup yoluna bakman.

Sizle ayrılır ayrılmaz çıkmaya başlayıp hemen yüzük takması çok saçma belki size inat bile yapmış olabilir tabiki neden ayrıldınız bilemem ama . Birde üzülerek söylemek istiyorum çünkü öyle bir ihtimal de var belki sizle ayrılmadan önce de o kızla görüşüyordur yani siz varken de o kız da vardır .

6 sene neden bekledin ki?adam 6 sene birşey yapmamış sana .demek senle evlenmek istemedi . bir erkek evlenmek istediğini belli eder bence . askerlik okul gibi durumlar mı vardı ?

bende böyle düşünüyorum

Gerçekten sevmiş olabilir. Bizde eşimle çok çabuk karar verdik evlenmeye.

Ya da daha önce başlayan bir ilişki de olabilir

Aşık olmayı özlemiş diyorsunuz ya bana sana aşığım diyordu evlenicez 24 ocak'ta gelicez isticez seni sözlenicez diyordu. Mutlu olduğunu söylüyordu bunun için. Ona insan gözüyle değil de şerefsiz gözüyle bakıyorum ben. Fakat ne acımı dindiriyor ne de sevgimi azaltıyor. Biz ayrıldıktan sonra 1 ay peşimde koştu 2 aydır aydır ayrıyız yani ve peşimde koşarken daha kafasında beni bitirmeden bana yalvarırken 12 gün sonra bu kızla çıkmaya başladı yani 1,5+x ay eder bir durum yok ortada. Ama nasıl bir anda beni bitirdi de o kızı sevdi yüzük taktı bir de bunu anlayamıyorum. Kızın dayısı eski sevgilime yazmış evlenmeden ne bu fotoğraflar bize ters diye. Bunun için takmış olabilirler yüzüğü belki ama adamın içinde olmadıktan sonra takmazdı. Nasıl unuttu da bir anda yüzük takıcak kadar sevdi ANLAM VEREMİYORUM!

Kız iş arkadaşlarımla görüşmüyorum diyip öğlen yemeğine çıktığını gördüğüm için burnu sürtsün diye ayrılmıştım. 1 ay barışmak için bir o bir ben adım attık ama kız iş arkadaşlarıyla görüşmeye devam ettiği için bir türlü barışamadık. Sonra bu kızı öğrendiğimde de sen bitirdin bizi bende ilk önüme gelenle birlikte oldum dedi bir nevi inat yani. Ama inat olsa yüzük takıcak kadar ileriye gitmez bir insan. Sanmıyorum ayrılmadan önce bu kız yoktu eminim.

Gerçekten sevmiş olabilir. Bizde eşimle çok çabuk karar verdik evlenmeye.

Ya da daha önce başlayan bir ilişki de olabilir
Çok çabuk karar vermiş olabilirsiniz ama eşiniz uzun süreli ilişkisinden ayrılıp da hemen ardında sizi bulup öyle karar vermemişsinizdir herhalde. Arada fark var yani. Bende ilerde bir gün belki birini bulurum 1 ayda evlenmeye karar veririz ama durum şuan eski sevgilimin yaptığıyla aynı olmaz. Daha önce başlayan bir ilişki değil benimle barışmaya çalışırken çıkmaya başlamışlar.

Ama nasıl bir anda beni bitirdi de o kızı sevdi yüzük taktı bir de bunu anlayamıyorum.

Kız iş arkadaşlarımla görüşmüyorum diyip öğlen yemeğine çıktığını gördüğüm için burnu sürtsün diye ayrılmıştım.

Çok normal o zaman; anlayamayacak bir şey yok, konuşmak yerine burnu sürtsün diye ayrılmayı kullanırsanız böyle olur, iki taraf da işi laçkalaştırmayı seven tiplerse işe yarar bu taktik. Karşınızdakini tanımamışsınız.

4 senelik sevgilisinden ayrıldıktan 1 hafta sonra tanıştık. Tabi ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Çünkü sormam eşimin geçmişi beni baglamiyor

olur niye olmasin ki? Uzun iliski tuketir insani iyi gelmistir yeni insan yeni iliski yenilenmistir

Ben de yaşamıştım buna benzer bişey. 5 yıl çıktığım adamın beni aldattığını gördüm bi kafede.Bana bi gecelik hevesti bilmem ne dedi ama affetmedim.Bir yıl sonra da onla evlendi..Erkek işte..

Canım hiç üzülme gün doğmadan neler doğar .. Allah sana bu adamın gerçek yüxünü göstermiş demekki srnin verdiğin yılları hak etmemiş .. Ne yaparsa yapsın artık sen önüne bakmalısın boşver inşallah en kısa sürede bu dengesizi unutucaksın ve hazır olduğunda düzgün bir adamla yuvanı kurucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…