Çok moralim bozuk

Erkek Milleti bizim gibi deGil üzülme degmez

Ben ona defalarca istemediğimi söyledim konuştuk yani ama konuşmuyorum görüşmüyorum diyip böyle yapınca bende burnu sürtsün istedim. Ayrılmaz evlilik hayallerimiz var diye düşünüyordum fakat o inat yaptı başkasını buldu. Tanıyordum ama hiç bilmediğim şerefsiz yüzüyle tanıştırdı beni.

Hepiniz görüyorsunuz sevmediğini, değmediğini -tamam değmediğini bende görüyorum- , unuttuğunu, artık aklında olmadığımı, onu sevdiğini ama ben göremiyorum ya da görmek istemiyorum. Hala umutlanıyorum ortada umutlanıcak hiçbir şey kalmamışken umudumu yitiremiyorum. Siz gösteriyorsunuz bana herşeyi ama ben hala hayır yalan demek istiyorum. Hepinize tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yöntem hatası, uzun vadede işyerindeki kızları tanısaydınız çok daha rahat ederdiniz. Defalarca istemediğinizi söyleyip durmak mantıklı bir şey değil ki kabul etsin zaten, iş yeri orası. Sevgilim benden habersiz başka kızlarla takılıyor gibi bir durum mu var ortada da rest çekmek işin içine giriyor?

Hep unutma yoluna devam etme çabası bu aşk değil bence onun yaptığı. Sen 6 yılda evlenme git 1 buçuk ayda evlen. Olacak iş değil...

Hiçbişi senden önemli değil. 1aylık kıza yüzük takarsa emin ol 5aydada yer kazığı kalır ortada. Ozaman anlar kim haketmiş. Ama kesinlikle başkasıyla kıyaslama kendini ve nie o deme kendine. Sen herkesten değerlisin. Önüne bak. Bittiyse bitti. Artık dönsede olmaz. Yani olmamalı. Sadece düşüşlerini seyret. Tilkinin dönüp dolaşcağı kürkçü dükkanıdır ya onu senden iyi kimse tanıyamaz. Bişi olur ulaşmaya çalışır. Ama sakın üzme düşünme. Esas şimdi bitmiş olması lazm sende.

Canim benim, bu kisa surede yapilan evliliklerin askla genelde alakasi yok.

Uzun iliskiden cikip yipranan insanlar, yeni biriyle tanisinca asik oldum saniyorlar. Cicim aylarinda kavga dovus , tartisma olmadigi icin offff dunya varmis o iliskiden kurtulmusum , bak simdi ne kadar mutluyum moduna giriyor insanlar ama cicim aylari bitince, ortada bir sevgi de olmayinca o evlilikler zindana donuyor genelde.

böyle uzun ilişkilerden sonra erkekler karşılarına çıkan ilk uysal kızı, cennetin kapısındaki melek gibi görürler. Uzun ilişkisinin sonunda yaşadığı o gerginlikler monotonluklar sıkılmalar yoktur artık çünkü karşısında yepyeni bi ilişki vardır bu yüzden de hemen yüzük takabilirler. He o kızı sevmiştir sevmemiştir orasını bilemem ama yukarda anlattığımın doğruluk payı olduğuna da eminim..

Ayrıca bütün bunlar olmasa bile evet canım erkekler bu kadar çabuk unutur, malesef. Çocuk gibidir onlar yeni bir oyuncak buldular mı unuturlar bence.

sizi iyisiyle kötüsüyle tanıdı ve artık hiçbir sürpriziniz kalmadı,bu zaman içinde kavgalarınız/çatışmalarınız da arttı haliyle ilişkiniz de monotonlaştı.karşı taraf ise ne olduğu henüz belli olmayan,muamma dolu bir kutu,eski sevgiliniz de onu çözmeye hevesli bir aşık .

problem şu ilişkinizi çok uzun süreye yaymışsınız; en geç 3. veya 4. yılda evliliğin gerçekleşmesi gerekiyordu.eski sevgiliniz evlenme yaşına ve arzusuna erişti; bu döneme denk gelen yeni sevgili ise sadece çok şanslı...

zor ve kabullenmesi kolay olmayan bir sınavdan geçiyorsunuz.6 yıllık izleri silmek mümkün değil ama hayat devam ediyor,üzüntünüzü yaşayın bir müddet ama çok da bunu dramatize etmeyin.

kendinizi 6yılı silemez unutamaz diyerek sabitlerseniz mutlu olamaz önünüze bakamazsınız,inanın 6 değil 16 26 seneler unutuluyor bir anda,o kız bir heyecanda olabilir ilk görüşte aşkta.
O yüzden bence bu fikri kafanızdan silip atın,bunu kendiniz için yapın..

Yazik , 6 sene cikiyor bittigindede ..
Hemen hopp baskasiyla hemen evlilik yoluna cikiyor ..
Demekki gercekten hic sevmedi , deger vermedi sana.

yazik olmus.
Ama nasil bi kisilik oldugunu ogrendin.
Hayatta hersey tecrubeye dayanir.
Elde var bir tecrube.
Bir daha ayni hataya dusmessiniz.

Vallah pek hosunuza gitmiycek yorumum ama demekki sizi artik sevmiyor hatta uzun zamandir sevmiyor sadece aliskanliktan devam etmis... Üstelik sakin kendinizi kandirmayin, hani iste yeni taze iliski, heyecana kapildi falan filan..... Böyle cok örnekler var, yillarca iliskisi olup evlenmeyen, yeni tanidigi biriyle evlenip mutlu mesut yasayip giden nice insanlar var.... Bu yüzden, evet seviyorsunuz aci cekiyorsunuz, ama artik gecmise bi sünger cekin.... Zaten bu saaten sonra dönse ne olacak? Suan sizi aldatmiyor evet ama döndü diyelim baskasindan geliyor olacak size, bunu kabullenecekmisiniz? Kendinize yeni ugraslar bulun, yeni arkadasliklar edinin, ondan nekadar az haber alabilirseniz o kadar iyi... Hayatiniza dönün, onu izledikce daha mutsuz olacaksiniz, bosverin, degmezmis diyin önünüze bakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…