Çok moralim bozuk

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Demin eşimle annesi ve akrabaları ile oturuyorduk.. Eşim araba alıp satıyor eski arabalar ama herneyse annmde temizlik görevlisi olarak evlere gidiyo.
Neyse oturuyoruz. Öle kötü niyetim yoktu konuşuyorduk galeri ile ilgili. Annem de galeri diyince aklına lüks arabaların satıldığı yer geliyo diyo dedim. Eşim de annen kendi yaptığı işe baksın dedi ezer gibi ya da ben öyle anladım bilmiyorum bu kelimeye ordaki herkes güldü kayınvalidem eşimin kuzeni filan ben de çok üzüldüm ve başka odaya gittim bir daha bnmle knşma diyerek eşime. Sonra eşimin yengesi geldi yanıma. Sonra bianda çok sinirlendim ve içeri gidip kayınvalideme ve kuzenine çok mu komik geldi size güldünüz dedim ve çıktım odadan. Yengesinede kendi annesine baksın bütün güt g.t yAyıyo benim annm en azından çalışıyo dedim. Yalnızdık ama bunu söylerken. Ağladım eşim geldi ben aşağılamadım zengin değil demek istedim annen de beni küçümsemiş dedi. Neyse ben kimseye veda etmeden indim merdivene arkamdan kaynvlde çocuk filan diyo.
Eşim de çocuk mu avutucam ben bilmem ne dedi. Yarın annesi bize glckti. Gelmezse görüşürüz diyo eşim. Ben gerçekten çok kırıldım. Beni bozmasına gülmeleri hoş mu sizce ne alakası var bunun çocuklukla. Bianlık sinirle gidip öle söylemem doğru değil evet ama onların da beni üzen ve ezen bir cümleye kahkaha ile gülmeleri hiç hoş değil. Ne olcak şimdi? ben haksız mıyım sizce? Şuan eve geldik ben ayrı odada oturuyorum

İyi etmişsiniz herkes haddini bilsin

bikere annenizin yaptigi is ayib degil gunah degil alninin teriyle helal yoldan para kazaniyor.evet benimde aklima galeri deyince luks arabalar geliyo ne var bunda
Kaynvlideye filan öle söylemem ayıp olmuşmu ki? Kırıldım gelmeseydi madem yani. Biri sizi bozacak ve etrafındakilerde buna gülecek bu hiö hoş değil tepki gösterince de çocuk bu çocuk deniyor

Maalesef erkekler bizim kadar hassas değiller. Bize göre çok yanlış çok kaba bi hareket ama belki de eşiniz bi anlık refleksle söylediği öylesine bi laf. Sakin olun 10 a kadar sayın. Sizin üzülecek bişeyiniz yok helal olsun annenize de. Ama eşinizin ailesi akrabaları hakkında kötü söz etmeyin. Hem duyarlarsa çok kötü aranız bozulur. Hem de size yakışmaz.

Kaynvlideye filan öle söylemem ayıp olmuşmu ki? Kırıldım gelmeseydi madem yani. Biri sizi bozacak ve etrafındakilerde buna gülecek bu hiö hoş değil tepki gösterince de çocuk bu çocuk deniyor
bende olsam aynisini yapardim komik olan ne soyleyin bende guleyim bunda gulunecek ne var gibisinden kizginligimi boyke tepki gostererek belli ederdim yapmisligimda var yani..birdaha boyle yapmamayi ogrensinler..

Kızmakta çok haklısın.Ben de olsam annemle alay edilmesine çok kızar ve tepki verirdim ancak senin de kelimelerin hoş olmamış ve haklıyken haksız durumuna düşmüşsün .
Keşke biraz daha dikkatli konuşsaydın ''Annem ile alay etmeye hakkınız yok '' gibi.

bende olsam aynisini yapardim komik olan ne soyleyin bende guleyim bunda gulunecek ne var gibisinden kizginligimi boyke tepki gostererek belli ederdim yapmisligimda var yani..birdaha boyle yapmamayi ogrensinler..

Şimdi aradı kayınvalidem ben sana gülmedim bianlık refleks dedi özür diledi hiç güler miyim öle bişeye dedi alınacağını düşünmedim hiç ben ona gülmedim dedi sen bnm canımsın dedi

Evet keşke yapmasaydım öle bişey üzgünüm

Şimdi aradı kayınvalidem ben sana gülmedim bianlık refleks dedi özür diledi hiç güler miyim öle bişeye dedi alınacağını düşünmedim hiç ben ona gülmedim dedi sen bnm canımsın dedi
buda guzel yanlis anlasildigini dile getirip ozur dilemis kv.bunu kac kv yapar..

Serefıyle namusuyla kımseye muhtac olmadan yasıyor!!! Oyle zr bı ışyapıyorkı her onune gelen yapamaz yanı her babayıgıdın harcı degıl temızlıkten ekmek yemek koca elıne bakıp el elın ustunde ,el bılmemneyın ustunde oturmuyor bencede kcan kendı hazrcı anadına baksın senın ananın tırnagı olamaz dangalak surrusu ya ben bıle sınırlendım senı dusunemıyrum bu durumda az yapmışsın bencede ışıne kpek sıcacısa adam

Yok yani siz haksiz olmus olsaniz bile, esinizin herkesin yaninda ben cocuk mu avutayim demesi cok kötü olmus. En azindan gelip yanina seni teselli etmesi gerekirdi. Yanlis anladin biz öyle demedik fln demesi lazimdi. Yani bilemedim
söylemeyi bırak ağzına ıslak odunla vurmak lazım böyle dangalakça bi cümleyi kuranın da buna gülenin de
gaza getiriyo gibi olmiyim ama o evi onların tepesine geçiririm, o lafıda ettiğine edeceğine 100 kere pişman ederim, haddine düşmemiş kimsenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…