Çok moralim bozuldu

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Cumartesi günü herhangi bir rahatsızlığı olmayan kuzenim koronadan vefat etti. 1970 doğumluydu. Torunu olmuştu. Hayatının belki de en güzel zamanlarıydı. Üç beş gün içinde gelişti her şey. Şok olduk. Şimdi de sosyal medyada okudum, beden eğitimci öğretmen arkadaş kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. 40 yaşındaydı. Aktif spor hayatı vardı. 1 yaşında bebekleri vardı. Aşırı üzüldüm, zaten coronadan gergin bir hayatımız var, iyice yaşama sevincimi kaybettim. Allah korusun sanki her an birine bir şey olacak gibi geliyor.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ankarada da 20yaşında genç bi kız aynı sizin anlattığınız gibi iyiyken aniden fenalaşarak ölmüştü. Budurunlar akla takılıyo. Acaba ilaçlarla alakalı bi durum mu? Her vücut kaldırmıyo mu ? Allah sonumuzu hayr etsin.

dünyanın dengesi bozuldu işte , benimde gecende arkadaşımın sapasağlam babası vefat etti
Adamın hiç bir şeyi yoktu
Nasıl oldu anlamadık
Allah gani gani rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin çok üzücü gerçekten de. Rabbim korusun bizleri, sevdiklerimizi, milletimizi, insanlığı.. Duadan başka elden bir şey gelmiyor. Gün geçmiyor ki yeni bir vefat haberi daha almayalım. İnanın hepimizin psikolojisi altüst ama çaresiziz maalesef. 🥺

nasıl bir dönemden geçiyoruz anlamadım. Yüzyılda bir gelen kara dönem yazmıştı bir astrolog sayfasında.. umarım yakın zamanda son bulur da..

Zaten hepimizin psikolojileri pırıl pırıldı. Şimdi bu çıktı tüy dikti. Allah cümlemize sabır versin. Bir an önce geçsin gitsin inşallah

Back
X