her lafı takma böyle.yapıp yapmayacağını biz bilemeyiz.insanları genellememek gerek.ayrıca sevgilini tanırsın.yapsa dahi ve sana söylemese ya da yalana başvursa anlarsın.salla gitsin bu düşünceleri kafandan.değmez.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bugün onunla konuştum bana söz verdi.
bugüne kadar yapmamış olmadığına eminim zaten ben gelecekle ilgili kaygı duyuyordum evlenmeden önce yaşarsa diye.
öyle bişey olmaz dedi senle beraberken yapmam dedi.
ayrıca onun geçmişinden size ne diyen arkadaşlar, eğer o geçmişte biriyle yatmış olsa ben ona aşık olmazdım. o farklı olduğu için onu seviyorum nefsine hakim olabilecek kadar olgun biri olduğu için.
çok sağolun benim gibiler de varmış uykuları kaçan :))) rahatladım paylaşınca.
iyi deli cesaret konuşmuşun yani ben soramam yani geçmişine dair bişi :)) bende aynı fikirdeyim insanın geçmişi onun karekterinini yansıtır çünkü geçmişten banane diyemezsin ki, hem onun ilki olmak ister insan
evet gecmisi sıkıntı yapmamak gerekir diye dusunuyorum cunku insana zarar verir..sizden once birine dokunmus olması o insana sans vermeme ona asık olmamak icin sebep olamaz o anda o insanı sevmis onun hayatında olucagını sanmıs onunla birseyler yasamak istemis olabilir..neyse herkesin fikridir neticede ama cok fazla yıpratmamak lazım ilişkiyi ve kendinizi bunları dusunerek gelecege odaklanmak herzaman daha iyidir..ustelik sizinle bircok sey yasadıgını soyluyorsunuz ilişkinizin devam edecegi garanti degil biterse ve baskasıyla olmak istediginiz zaman sizin verdiginiz bu tepkiyi karsı taraf verse ne hissederdiniz onu dusunmelisiniz
daha önceki sevgilimle de bir çok şey yaşamıştım, şuanki sevgilim bunu biliyor kabullendi.
ama birçok şeyden kastım sandığınız gibi birşey olmayabilir :) cinsel anlamda yakınlaşma işte. kendime zarar verdirecek birşey değil.
ben o acıdan demedim yasamısda olabilirsiniz..sadece gecmisi dert etmenize gerek yok kendinizden baz alınız daha onceki erkek arkadasınızla yasadıgınız seyler suanki sevgilinizle olan ilişkinizi etkiliyormu unuttunuz bile degilmi suan baskasını seviyorsunuz ve sadece onunla birseyler paylasmak istiyorsunuz.. bende bu tarz seyler yasadım ve en sonunda kendimi bosuna sıktıgımı uzdugumu farkettim suan o sizin yanınızda sizde onun anı yasayın baska seylere takılmayın canınızı sıkmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?