çok moralimi bozdular

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
iyi geceler kızlar, konuyu yanlış yere açmamışımdır inşallah.
benim bir erkek arkadaşım var, bileniniz bilir.
1 seneyi aşkın süredir çıkıyoruz.
benden önce 1 2 ilişkisi olmuş ama çok utangaç olduğu için sadece birisiyle bir kere öpüşmüş o da kızın adımıyla...
benimle ise birçok şey yaşadı, çünkü beni kendine yakın bulmuş ve sana karşı çok rahatım diyor bana.
ben kiminle konuşsam bana inanmıyor "erkek mutlaka bişeyler yaşar senden gizliyordur" falan diyorlar bana.
halbuki benim sevgilim tabiki erkek olduğu için ihtiyaçları var ama hayatı cinsellikten ibaret olan bir erkek değil, zaten 25 yaşında o ergenlik dönemlerini çoktan geçmiş.
çok fazla düşkün değil yani cinselliğe.
onun daha önce birşey yaşamadığına inananlar ise "evlenmeden önce mutlaka fiziki anlamda bişey yaşar birilerinin zoruyla" diyorlar
ben bu lafı duyunca çok kırıldım.
böyle bişeyi asla kabul etmem.
sizce erkeğin bakir olarak evlenmesi mümkün değilmi kızlar?
kim karışır ki kendi öyle istedikten sonra?
ayrıca içime korku bastı ya yapar da söylemezse diye.
biz ciddi düşünüyoruz evlenicez ama ben asla bir kadınla yatmasını kabul edemem...

her lafı takma böyle.yapıp yapmayacağını biz bilemeyiz.insanları genellememek gerek.ayrıca sevgilini tanırsın.yapsa dahi ve sana söylemese ya da yalana başvursa anlarsın.salla gitsin bu düşünceleri kafandan.değmez.

teşekkürler canım cevabın için. uykum kaçtı valla uyuyamadım ( yani mutlaka istisnalar vardır diye düşünüyorum kimse kimseyi zorlayamaz ya

bencede genelleme yapma eger ki erkek arkadaşından eminsen ve sana doğru soyledigini dusunuyorsan gerisini boşver he de geç :)

Canım genelleme yapmak çok çok yanlış.
Artık şu zaman da zor gibi görünüyor ama emin ol bakir olmayan erkek kadar olan da var.
Sonuçta aslında bu zamana bağlı birşey de değil. Yaşam tarzına bağlı birşey.
Az çok yaşam tarzını,düşüncelerini,huyunu biliyorsundur. Sen inanıyorsan kimseyi takma.
Mesela ben erkek arkadaşımın öyle birşey yapmadığını kesin olarak biliyorum.
Tanıyorum onu çünkü,yaşantısını biliyorum. Onun için dert etme kendine tatlım...

her erkek evlenmeden biriyle yatmıştır dye bir mevzu asla olamaz. belki çoğu dürtülerine karşı gelemeyip, erkekliklerini kanıtlamak için birilriyle birlkte olmş olablr ama inan gerek dini, gerek hayata bakış açısı gibi sebeplerden dolayı çok eşliliği tasvip etmeyen, doğru insanı bulana kadar kmseyle birlkte olmamaya karar vermş erkekler de mevcut ve benm erkek arkadaşım da bunlardan biri.

ben de senin gibi şüphelere düşmüştm ama ben acaba bana yalan mı söylüyor dye düşünmemştm. ona her zaman gvenm tam. benm şüphelendiğim şey acaba 23 yaşına gelmş bi erkek cidden artk cnselliği yaşamak istemez mi, acaba arkadaşlarıyla ya da başka erkeklerle konşrken kendini ezik hssediyor mudur, bz neden yatmıyoruz dye dşünüyor mudur filandı. ona sorduğumda, cinselliğe kafayı takmış olsam bu zamana kadar çoktan yaşamıştım. ama ben bnu terch etmedm. gerçekten aşık olcağaım, çok özel birisiyle olsn istedm ve sen karşıma çıktın. senle yaşadıımız en ufak şeyler ble bana o kdr özel gelip beni tatmn ediyor ki, fazlası için acele etmiyorum. sen bana yetiyorsun diyordu.

gerçekten erkekler aşık oldukları kızlarla yaşadkları şeyleri çok özel buluyorlar ve illa tam anlamyla seks yapmasalar da yaşadıkları dğer özel şeylerle de yetinebliyorlar. tabii eğer isterlerse ve gerçektten seviyorlarsa...bu bir terch meselesi dyeblrz.

Açıkçası ben de, bir erkeğin helede 25 yaşlarında bir erkeğin daha önce hiçbir şey yaşamamasına pek inanmıyorum.
Yani çok nadir, 200'de 1 'dir herhalde , yaşamamış erkek.
Ama erkek arkadaşın öyle söylüyorsa, güvenmekten başka çaren yok. Güvenmelisin.
Daha önce yaşamış ve ya yaşamamış, bu seni ilgilendirmez...
Ama emin ol, ona inanmadığını söylersen , bu onda "ona güvenmediğin" düşüncesini bırakacaktır ki, bu seni çok yakından ilgilendirir çünkü ilişkini zedeler "güven sorunu".
Kim ne derse desin, sevgiline güven

bu konu benimde aklıma geldikçe çok takılan bi konu, üşününce benimde uykularım kaçıyor, düzgün erkek olmaz mı yani , bana da hep illa yapar diyolar çok moralim bozuluyo, zaman zaman aklıma geliyo acaba benden önce yapmışmıdır bilmem ne çok canım sıkılıyo :/

ne erkek nede kadın birbirine bu tarz sorular sormamalı aslında benden once ne yasadın biriyle birlikte oldunmu olmadınmı gibi gibi sorun edilcek seyler degil onemli olan sizinleyken ne yapıp yapmadıgınıdır ..yas ilerledikce birseyleri tecrube ettikce bunları sorun etmemeyide ogreniyor insan aslında bence gecmisi kurcalamayın ne yasandıysa orda kalsın gelecege bakın

bence sizde bu biraz takıntı konusu.nasıl erkekler bekareti sorun ediyorsa sizinkie o bence.yaşamışsa yaşamıştır sizden önceki yaşadığı hayatı nasıl sorgulayabiliyorsunuz ki...

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bugün onunla konuştum bana söz verdi.
bugüne kadar yapmamış olmadığına eminim zaten ben gelecekle ilgili kaygı duyuyordum evlenmeden önce yaşarsa diye.
öyle bişey olmaz dedi senle beraberken yapmam dedi.
ayrıca onun geçmişinden size ne diyen arkadaşlar, eğer o geçmişte biriyle yatmış olsa ben ona aşık olmazdım. o farklı olduğu için onu seviyorum nefsine hakim olabilecek kadar olgun biri olduğu için.
çok sağolun benim gibiler de varmış uykuları kaçan :))) rahatladım paylaşınca.

iyi deli cesaret konuşmuşun yani ben soramam yani geçmişine dair bişi :)) bende aynı fikirdeyim insanın geçmişi onun karekterinini yansıtır çünkü geçmişten banane diyemezsin ki, hem onun ilki olmak ister insan

aynen ya yani bi insan nasıl rahatsız olmaz ona daha önce başkasının dokunmasından :) fikri yeter bunun. eğer bu gerçekleşmişse cinnet geçirilesi bir durum.zamanla alışır insna kabullenir ama gene de çok koyar adama. çünkü geçmiş adı üstünde, geçmişe gidip o kızı bulup "o benim sevgilim" diyemeyiz :)))) biz de ilişkimizin 3. ayında konuşmuştuk o bana biriyle yattığını söylemişti daha önceden. sonra hemen konuyu değiştirdi. aradan birkaç gün geçti "ben sana yalan söyledim beni toy zannetme" diye dedi. ben o an havalara uçtum

evet gecmisi sıkıntı yapmamak gerekir diye dusunuyorum cunku insana zarar verir..sizden once birine dokunmus olması o insana sans vermeme ona asık olmamak icin sebep olamaz o anda o insanı sevmis onun hayatında olucagını sanmıs onunla birseyler yasamak istemis olabilir..neyse herkesin fikridir neticede ama cok fazla yıpratmamak lazım ilişkiyi ve kendinizi bunları dusunerek gelecege odaklanmak herzaman daha iyidir..ustelik sizinle bircok sey yasadıgını soyluyorsunuz ilişkinizin devam edecegi garanti degil biterse ve baskasıyla olmak istediginiz zaman sizin verdiginiz bu tepkiyi karsı taraf verse ne hissederdiniz onu dusunmelisiniz

Son düzenleme:

daha önceki sevgilimle de bir çok şey yaşamıştım, şuanki sevgilim bunu biliyor kabullendi.
ama birçok şeyden kastım sandığınız gibi birşey olmayabilir :) cinsel anlamda yakınlaşma işte. kendime zarar verdirecek birşey değil.

ben o acıdan demedim yasamısda olabilirsiniz..sadece gecmisi dert etmenize gerek yok kendinizden baz alınız daha onceki erkek arkadasınızla yasadıgınız seyler suanki sevgilinizle olan ilişkinizi etkiliyormu unuttunuz bile degilmi suan baskasını seviyorsunuz ve sadece onunla birseyler paylasmak istiyorsunuz.. bende bu tarz seyler yasadım ve en sonunda kendimi bosuna sıktıgımı uzdugumu farkettim suan o sizin yanınızda sizde onun anı yasayın baska seylere takılmayın canınızı sıkmayın:)

her şey beyinde biter herkes ihtiyacını bir kadından karşılayacak diye bir şey yok ... ne kadar dürüst ne kadar dürüst değil bunu en iyi sen bilirsin zaten dokunuşundan bile daha önce birine öylesine dokunup dokunmadığını bence anlayabilirsin .

orası öyle ama bazen insanın aklı geçmişte takılı kalabiliyor bunu ise böyle olsa bile hiçbir zaman bana itiraf edemez. bu şüphe olur işte sadece. ama ne güzel siz aşabilmişsiniz, inşallah aşamayanlar da aşar :) can sıkmaya gerek yok evet.

yaşamadım diyosa yaşamamıştır bi erkek bunu saklamaz bence
benimde erkek arkadaşım bakir ve benden önce kimseyle öpüşmemiş ben inanıyorum doğru olduğuna
eğer benden önce başkasıyla ilşki yaşasa yinede severdim onu tıpkı ondan önce ben başkasıyla öpüştüğüm halde sevgilimin bunu bilip geleceğe bakalım demesi gibi

evlendiğim zaman 'ilkim' olsun diyeni garipsemem..onun ilki olayım düşüncesi keza öyle.. Ama sevgiliyken o kişi için sizin 'ilk'olmanız isteği pek mantıklı değil.
sonuçta daha sevgiliyken ayrılıp ayrılınmayacağı-evlenip evlenilmeyeceği belli değil. Ne malum ,öncesinde de evlilik zannıyla yapmıştı belki. Siz garanti veremezsiniz onun 'son' kişisi olacağınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…