tabii ki var kimseyle birlikte olmamış erkekler.. hatta kimseyi öpmeyen erkekler bile var..
tamam günümüzde çok şeyler yaşanıyor olabilir ama illa her erkek biriyle birlikte olmuştur diyemez kimse..
birde şöyle birşey var bazı erkekler evlenecekleri kadın kimseyle birşey yaşamamış olsun ister ama kendisi her haltı yer onada çok sinir oluyorum..
yasamamıssa yasamamıstır cunku erkekler mesele cınsellıge gelınce bire bın katıp anlatmaya bayılır...yasamayan bıle yasadım der kendını ezık hısseder...
bunda bozulacak bir şey yok ayrıca yasamamıs olması daha tuhaf umarım cınsel problemlerı yoktur..ayrıca olmus olsa bıle sızden oncesını sorun yapmamalısınız....
işte böyle düşünceler yüzünden erkekler kendilerini buna mecbur hissediyor...
ne demek o ya ben de yapmadım benim de mi problemlerim var yani :))))
aslında benim size sormak istediğim o değildi. geçmişi değil ki benim sorduğum gelecekte yapmak zorunda tutar mı kendini bi erkek die sormuştum
ha canım bıde bende yapmadım benımde mı problemlerım var demıssın
Turkıye de bekaret tabusu var ve bayanlar bastırıyor duygularını
ama erkekler rahat...o yuzden dedım yapmaması tuhaf dıye....
anladım canım.
ama bizler de böyle düşünerek erkeklerin bu bahanenin arasına sığınmalarını sağlıyoruz :)
eşitlik varsa her alanda var.
ben de evlilik öncesi olmaması gerektiğini düşünüyorum ama eğer kız tutuyosa kendini erkek de tutmalı. inan bana bak inan ki erkeklerden daha "istekli" tabir ettiğimiz bayanlar var. kendimden bahsetmiyorum :)) genel anlamda kızlar öyle artık.
geçerliliği ne kadar var bilmiyorum ama erkekler için cinselliğin ne kadar geç yaşanırsa tamin olmaları o kadar fazal oluyormuş.hemde bunu cosmopolitanda okumuştum.ayrıca konunun başlığıda onu yatakta tavlayın tarzında bir şeydi.
başka bir şeyde ondan önce cinsellik vb şeyler yaşadıysanız bunu söylemeyin kaldıramıyorlar.ilk başta kaldırıyor gibi duruyorlar ama kaldıramıyorlar.kafalarında kuruyorlar.
bir ara kavak yelleri vardı.lisedeyken onun orjinalini izliyordum.orada oyuncuların ikisi sevgiliydi gerçek hayatta.erkek olanı sevgilim sevişme sahnelerinde oynarken kendimi çok kötü hissediyorum diyordu.onu erkek kardeşimin yatağına sokmuş gibi hissediyorum diyordu.elin amerikalısı bile böyle diyorsa artı oyuncu olan bizimkileri düşünün.
aynen yaaa benim sevgilim de beni kızdırmak için erkeğin elinin kiri diyo deli oluyorum sinirden ya
benim sevgilim de "bu zamanda temiz erkek bulamazsın" diye espri yapar güya ama alır hemen cevabını
diyorum ki: "mesela bende seni kabul etmezdim ne kadar sevsem de, öle bişey yaptığını öğrendiğim an hayatımdan çıkardın.. neyse ki kendini korumayı başarmışsın
bide "sen ne kadar haklıysan böyle birini istemekte, bir kızın da o kadar hakkı o özellikte bir erkekle evlenmek.." derim..
o da sonra "tamam haklısın tartışmayalım" der
aynı bensinbenimki de haklısın demez ama haklı olduğumu biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?