çok moralimi bozdular

Ya insanların böyle saçma sapan konusması yokmu bunu söyleyen ya birinden duymus yada kendi eşinden fln biliyordur evet erkeklerin kendini zabdetmesi zor ve bunu başka şekillerle yapıyorlar zaten bastırıyorlar duyguları ....

evet ya neymiş onlar çok farklı yaratıklarmış ben masum düşünüyormuşum. aramızda ne geçtiğini ne biliyorsun da öyle diyorsun be adam. afedersin belki biz birlikte oluyoruz öyle bişey yok ama kimse bilemez ki kimsenin içini bu forumda da var öyle "inanmıyorum bakir erkek olduğuna" diyenler herkes öyle değil ya.

benimki de göya bakirdi. altından neler çıktı ama her erkek aynı değil bence de.. sen yine de aldırış etme çevrendekilere.. zamana bırak belki de olmayan bişi bile içine bi süre yer edicek kıskançlık krizleri çkıcak hiç gerek yok

tabii ki var kimseyle birlikte olmamış erkekler.. hatta kimseyi öpmeyen erkekler bile var..
tamam günümüzde çok şeyler yaşanıyor olabilir ama illa her erkek biriyle birlikte olmuştur diyemez kimse..
birde şöyle birşey var bazı erkekler evlenecekleri kadın kimseyle birşey yaşamamış olsun ister ama kendisi her haltı yer onada çok sinir oluyorum..

aynen yaaa benim sevgilim de beni kızdırmak için erkeğin elinin kiri diyo deli oluyorum sinirden ya

yasamamıssa yasamamıstır cunku erkekler mesele cınsellıge gelınce bire bın katıp anlatmaya bayılır...yasamayan bıle yasadım der kendını ezık hısseder...
bunda bozulacak bir şey yok ayrıca yasamamıs olması daha tuhaf umarım cınsel problemlerı yoktur..ayrıca olmus olsa bıle sızden oncesını sorun yapmamalısınız....

işte böyle düşünceler yüzünden erkekler kendilerini buna mecbur hissediyor...
ne demek o ya ben de yapmadım benim de mi problemlerim var yani :))))
aslında benim size sormak istediğim o değildi. geçmişi değil ki benim sorduğum gelecekte yapmak zorunda tutar mı kendini bi erkek die sormuştum

tutar tabıı kı nıye tutmasın.....benım demek ıstedıgım cınsel durtuyu yok edemeyız herkeste var ama tutan tutuyor erkekte olsa...
buzamana kadar yapmamıs zaten bıraz daha beklesın evlenırsınız....

ha canım bıde bende yapmadım benımde mı problemlerım var demıssın
Turkıye de bekaret tabusu var ve bayanlar bastırıyor duygularını
ama erkekler rahat...o yuzden dedım yapmaması tuhaf dıye....

ha canım bıde bende yapmadım benımde mı problemlerım var demıssın
Turkıye de bekaret tabusu var ve bayanlar bastırıyor duygularını
ama erkekler rahat...o yuzden dedım yapmaması tuhaf dıye....

anladım canım.
ama bizler de böyle düşünerek erkeklerin bu bahanenin arasına sığınmalarını sağlıyoruz :)
eşitlik varsa her alanda var.
ben de evlilik öncesi olmaması gerektiğini düşünüyorum ama eğer kız tutuyosa kendini erkek de tutmalı. inan bana bak inan ki erkeklerden daha "istekli" tabir ettiğimiz bayanlar var. kendimden bahsetmiyorum :)) genel anlamda kızlar öyle artık.

geçerliliği ne kadar var bilmiyorum ama erkekler için cinselliğin ne kadar geç yaşanırsa tamin olmaları o kadar fazal oluyormuş.hemde bunu cosmopolitanda okumuştum.ayrıca konunun başlığıda onu yatakta tavlayın tarzında bir şeydi.

başka bir şeyde ondan önce cinsellik vb şeyler yaşadıysanız bunu söylemeyin kaldıramıyorlar.ilk başta kaldırıyor gibi duruyorlar ama kaldıramıyorlar.kafalarında kuruyorlar.

bir ara kavak yelleri vardı.lisedeyken onun orjinalini izliyordum.orada oyuncuların ikisi sevgiliydi gerçek hayatta.erkek olanı sevgilim sevişme sahnelerinde oynarken kendimi çok kötü hissediyorum diyordu.onu erkek kardeşimin yatağına sokmuş gibi hissediyorum diyordu.elin amerikalısı bile böyle diyorsa artı oyuncu olan bizimkileri düşünün.

ki bi de oyun oynuyorlar yani gerçek duygular da değil.
çok sinir bozucu çok. takmıyorum diyene çok inanmıyorum neden bilmiyorum ama insan takar yaaa

diyorum ki: "mesela bende seni kabul etmezdim ne kadar sevsem de, öle bişey yaptığını öğrendiğim an hayatımdan çıkardın.. neyse ki kendini korumayı başarmışsın
bide "sen ne kadar haklıysan böyle birini istemekte, bir kızın da o kadar hakkı o özellikte bir erkekle evlenmek.." derim..
o da sonra "tamam haklısın tartışmayalım" der

aynı bensin benimki de haklısın demez ama haklı olduğumu biliyo

canım biz erkek arkadaşımla ikimiz de 14 yaşımızdayken sevgili olduk ve şu an 21 yaşındayız ve evlenmemize de daha çok yıllar var.
bana da o tarz şeyler diyorlar, yok onu zaten çocukken bulmuşsun, bugüne kadar hep yanındaymışsın, mutlaka bu yaşına gelene kadar bir şeyler yaşamıştır diyorlar, yaşamadıysa da evlenene kadar mutlaka yaşar diyorlar, çocukluktan yetişkinliğe hep seni beklemekle mi geçicek ömrü diyorlar. ama bilmiyorlar ki benim bu konuda ona ne kadar güvendiğimi. boşveriyorum ben onları, sen de öyle yap. hem onlar senin sevgilini senden daha mı iyi tanıyacak? mutlaka ihtiyaçları olacaktır. bu biyolojik yapılarından kaynaklanıyor zaten, olmasa sorun vardır. ama bu ihtiyaçları için illa başka biri gerekmiyor. Allah korkusu, aşkı, merhameti olan bir erkek sevdiği kıza bunu yapmaz.
haa bir de benim bir kız arkadaşımın normal bir erkek arkadaşı da ''ben bunu yaşarsam babamın yüzüne bakamam''demiş. bunu da kız arkadaşımdan duymuştum, paylaşayım dedim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…