Çok mu abartıyorum ? Acil :)

Ecemmnazz90

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
616
180
18
Şimdi birisi var daha yeni tanıştık diyelim bir iki kez bana soru sordu çok az da olsa muhabbet var. İş yerinden kendisi başka bir birimde.
Benim üstüm. ( Konumu okuyanlar vardır bu başka birisi :) )

Neyse ben bunu faceden ekledim Cidden hoş çocuk.
2 gün sonra ben profil resmimi değiştim bu beğendi . ( yani şok oldum başka kızlarda var ama beğenmemiş hiç )
Kimseyi beğenmemiş yani.
Bir tek çok yakın akrabalarını.
Şimdi bunun sevgilisi var mıdır ?
Benden hoşlanmış mıdır ?
Yoksa abartıyorum öylesine mi beğendi ?
:KK70:
Cidden beğeneceğini bilmiyordum.
Bende bunun üzerine onun iki tane resmini beğendim.
Sanki kalbim yeniden çarpmaya başladı. ( konumu okuyan bilir )
Ama tedbirliyim yani ne olabilir sizce ?
Nasıl davranmam lazım ?
Galiba yeniden aşık oluyorum her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :KK48:
Sizden akıl istiyorum. Derdim naçizane bu.
Bu arada son bişe tamamen tesadüfi oldu yani her önüme gelene gönül vermiyorum.:63:
Öyle işte :KK45:
Bu arada ark isteğini yolladığımda hemen kabul etti böyle tik tak yaniiiii :KK70:
Benden 3 yaş büyük ben 24 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi birisi var daha yeni tanıştık diyelim bir iki kez bana soru sordu çok az da olsa muhabbet var. İş yerinden kendisi başka bir birimde.
Benim üstüm. ( Konumu okuyanlar vardır bu başka birisi :) )
Ben alımlı havalı birisiyim ( detay bilin diye yazdım )
Neyse ben bunu faceden ekledim Cidden hoş çocuk.
2 gün sonra ben profil resmimi değiştim bu beğendi . ( yani şok oldum başka kızlarda var ama beğenmemiş hiç )
Kimseyi beğenmemiş yani.
Bir tek çok yakın akrabalarını.
Şimdi bunun sevgilisi var mıdır ?
Benden hoşlanmış mıdır )
Yoksa abartıyorum öylesine mi beğendi ?
:KK70:
Cidden beğeneceğini bilmiyordum.
Bende bunun üzerine onun iki tane resmini beğendim.
Sanki kalbim yeniden çarpmaya başladı. ( konumu okuyan bilir )
Ama tedbirliyim yani ne olabilir sizce ?
Nasıl davranmam lazım ?
Galiba yeniden aşık oluyorum her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :KK48:
Sizden akıl istiyorum. Derdim naçizane bu.
Bu arada son bişe tamamen tesadüfi oldu yani her önüme gelene gönül vermiyorum.:63:
Öyle işte :KK45:
Biraz şıpsevdi misiniz sanki:))) Diger konunuzuda okumustum sanirim sizin . Cok kisa zaman oldu bir ilgi gorunce hemen o kisiye yoneliyorsunuz sanirim . Olabilir tabiki havaliyim alimliyim diyorsunuz . Ama bence insanlarin her hareketinden biraz zaman gecmeden guzel anlamlar cikarmayin derim . Cok hayal kirikligina ugrarsiniz :/ Her ilgiyede kosmamalisiniz her insan dogru insan olmayabiliyor ..

yani seni kisilik olarak falan begeniyo olabilir, bir profil fotosu begenmeyle senden hoslanip hoslanmadigini anlayamazsin. Arkadaslik istegini hemen kabul etmeside, o sira facete takiliyo olusundan da olabilir.
Simdilik cok buyuk beklentilere girme derim

Hele bu kim anlayamadım diğerine ne oldu? :)

Bu kadar datayla bir şey demek zor. Biraz bekle derim hoşlanıyor mu nedir ortaya çıkar:)
Canım öbürü kaba yani Zaman gösterdi Nasıl birisi olduğunu ve mezhebi bana uygun değildi. ( ben ayrımcılık yaptığımdan değil ailem istemediği için )
Bu başka birisi başka birimde. :D öyle işte

Biraz şıpsevdi misiniz sanki:))) Diger konunuzuda okumustum sanirim sizin . Cok kisa zaman oldu bir ilgi gorunce hemen o kisiye yoneliyorsunuz sanirim . Olabilir tabiki havaliyim alimliyim diyorsunuz . Ama bence insanlarin her hareketinden biraz zaman gecmeden guzel anlamlar cikarmayin derim . Cok hayal kirikligina ugrarsiniz :/ Her ilgiyede kosmamalisiniz her insan dogru insan olmayabiliyor ..
Ya yok valla şıpsevdi değilim valla bak :)
Sadece ilgimi çekti ( ondan hariç çok ilgi gösteren var dediğim gibi benim istemem gerekiyor ki bu çocukta çok çok hoş birisi )
Allah hayırlısını versin tabiki ben sadece sordum o kadar.. :)

Birincisi çok şıpsevdisin :)
İkincisi güzel ve alımlı havalı olmak göreceli bir kavram ve bir ilişki için ayırıcı etken değil.
Diğer konunda da sürekli vurguluyordun fakat anlamış olman lazım.
Üçüncüsü faceden o eklese hoşlanmış diyebilirdim , neden ekledin ki sen ?
Dördüncüsü sen biraz herşeyden etkilenip kendi kendine gaz veriyorsun sanırım .
Resmimi beğendi benden hoşlandı demek için çok dolu bişey sayılmaz.
Böyle yaparsan üzülürsün .

Birincisi çok şıpsevdisin :)
İkincisi güzel ve alımlı havalı olmak göreceli bir kavram ve bir ilişki için ayırıcı etken değil.
Diğer konunda da sürekli vurguluyordun fakat anlamış olman lazım.
Üçüncüsü faceden o eklese hoşlanmış diyebilirdim , neden ekledin ki sen ?
Dördüncüsü sen biraz herşeyden etkilenip kendi kendine gaz veriyorsun sanırım .
Böyle yaparsan üzülürsün .
Ekledim çünkü bir çok ortak arkadaşımız vardı :) ya valla şıpsevdi değilim. Tamam alımlı güzelde diiliiiiim :)) sağol canım

Ekledim çünkü bir çok ortak arkadaşımız vardı :) ya valla şıpsevdi değilim. Tamam alımlı güzelde diiliiiiim :)) sağol canım

Nasıl olduğun beni ilgilendirmiyor sadece sürekli vurgulaman dikkatimi çekti.
Oyüzden dış güzelliğin her zaman önemli olmadığını bil istedim CANIM :)

Ya yok valla şıpsevdi değilim valla bak :)
Sadece ilgimi çekti ( ondan hariç çok ilgi gösteren var dediğim gibi benim istemem gerekiyor ki bu çocukta çok çok hoş birisi )
Allah hayırlısını versin tabiki ben sadece sordum o kadar.. :)
Ya zaten hepimiz bi ilgi gordugumuzde kelebek gibi dolaniyoruz ortalikta . Ama iki kere konustunuz diye gidip keske face den eklemeseydiniz dis gorunusune vuruldunuz galiba . Asistan bir arkadasim vardi . Oda ustlerinden birinden hoslanmisti adam 30 yasindaydi baya konustular felan sonra dalgaya aldi arkadasimi yasi kucuk diye olmaza felan getirdi konuyu . Bi insani once taniyin o sizi eklersede bekleyin . Bu kadar gonullu olmayin derim..

Ya zaten hepimiz bi ilgi gordugumuzde kelebek gibi dolaniyoruz ortalikta . Ama iki kere konustunuz diye gidip keske face den eklemeseydiniz dis gorunusune vuruldunuz galiba . Asistan bir arkadasim vardi . Oda ustlerinden birinden hoslanmisti adam 30 yasindaydi baya konustular felan sonra dalgaya aldi arkadasimi yasi kucuk diye olmaza felan getirdi konuyu . Bi insani once taniyin o sizi eklersede bekleyin . Bu kadar gonullu olmayin derim..
Zaten sordum yani bazıları çok çok abartarak yazmış. Evet yaşım 24. Neyse Canım bahsettiğim şey resmimi beğenmesiydi. Olay bu bunu sordum sadece. Anladım tmm demekki abartılacak bir şey yok.

Back
X