- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
İş yeri orası unutma bir anda sutlarlar gorursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnceledim arkadaşları açıktı ordan baktım tek tek :)Yani adamın yaptığı tek şey sizin fotonuzu beğenmek. Sen eklemişsin bir de o da değil ki bu bile bir şeyler hissettiğini göstermez. Tek tek kimleri beğeniip beğenmediğini nasıl incelediniz?
Benim yaptığım bişe yokki ? Öyle bir yazmışsınız ki sanki gevşek kız gibi öyle birisi değilim. Sadece sevilmek ve aşık olmak istiyorum. Herkes benim ciddiyetimi bilir zaten.İş yeri orası unutma bir anda sutlarlar gorursun
Bu başka yerde. Başka birim yani.Öbürü de işyerinde değil miydi?
Fikir yani ister uy ister uyma sana kalmis . Ama sabret diyorum :)))Zaten sordum yani bazıları çok çok abartarak yazmış. Evet yaşım 24. Neyse Canım bahsettiğim şey resmimi beğenmesiydi. Olay bu bunu sordum sadece. Anladım tmm demekki abartılacak bir şey yok.
Dış biri olarak burdan nsl br gorunm sergilediğini ben tahmn edeblyrsam o erkekler bu davranslrnla arkndn kendilerine eğlence çıkartıyordurBenim yaptığım bişe yokki ? Öyle bir yazmışsınız ki sanki gevşek kız gibi öyle birisi değilim. Sadece sevilmek ve aşık olmak istiyorum. Herkes benim ciddiyetimi bilir zaten.
Kiz cok tatlisin kizamiyorum sanaYa tmm aşık filan olmadım sordum sadece. :) ama hoş çocuk ya valla bak![]()
Bu senin düşüncen. Yazı dili ile hareketlerimi bağdaştırmazsınız Hanfendi. Ben kırıcı olmuyorım sizde olmayın.Dış biri olarak burdan nsl br gorunm sergilediğini ben tahmn edeblyrsam o erkekler bu davranslrnla arkndn kendilerine eğlence çıkartıyordur
İşte öyle yapcam diyorum ama herkes vuruyo bana şuan burda valla üzülüyorm yaaaa :) sağol tatlım.Kiz cok tatlisin kizamiyorum sana
Bari bu defa obur adama yaptigin gibi ustune düşüp durma adamin. Biraz agirdan al.
Canm farknda misin dldan dala yapıyorsun resmen ve kendini rezil ediyorsun çevrene karşı
Kendimi övmek için mi söyledim ? FERRACELİ hanım küçümsemeyin alay etmeyin tamam ? Yorumda yapmayın. Ben KENDİMİ ÖVMEK İÇİN YAZMADIM.Alımlılık,havalılık göreceli bi kavram sinir oluyorum senin gibi kendini övenlere...Resmini beğenmiş olması kesinlikle sana evlilik teklifi edicek anlamına geliyorallahım ya
![]()
Alımlılık,havalılık göreceli bi kavram sinir oluyorum senin gibi kendini övenlere...Resmini beğenmiş olması kesinlikle sana evlilik teklifi edicek anlamına geliyorallahım ya
![]()
Vallaha ben diyorum kusura bakabilirbende uyuz oluyorum su alimliyim, güzelim, gittigim yerde dikkat ceker, bu böyle uzar gider. Iste bazi insanlar malesef güzeligin cok önemli birsey oldugunu saniyor. Sürekli bir vurgulama konualarda. Konu sahibi sende kusura bakma birtek sana hitaben degil bu dediigm.
Aynen haklısın kızmıyorum ya niye kızayım benim kızmam aşağılayıcı yorumlar var bazılarında onlara tatlım :)Asli cok cabuk gaza geliyorsun hayatim. Eger bunlardan hoslanma olsaydi ohoo hoo. Dur biraz zaman ver ve bir adam gelip ozel olarak seninle ilgilenene kadar hoslanma ile ilgili hayal kurma. Hatta adam net acilana kadar kurmamak lazim. Belki kizcaksin ama bu isler boyle :)