- 14 Mart 2010
- 7.922
- 6.836
- 723
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Ya ben seni anladim aslinda. Hayatina biri girse durulacaksin gibi, yani insAllah :) Darilmaca gücenmece yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya gelip konu açarsan bende yazarım kazen bey hepimze böyle bir hak veriyor şekerim...Küçümsemiyorum,alayda etmiyorum tekrar okuyun mesajımı anlamadınız yani kendini övme diyorum güzellik bi halta yaramıyor bilKendimi övmek için mi söyledim ? FERRACELİ hanım küçümsemeyin alay etmeyin tamam ? Yorumda yapmayın. Ben KENDİMİ ÖVMEK İÇİN YAZMADIM.
Yaran varda gocunuyor musun kardeşim ? İstediğimi yazarım buda benim Hakkı'm. Tamam ?Buraya gelip konu açarsan bende yazarım kazen bey hepimze böyle bir hak veriyor şekerim...Küçümsemiyorum,alayda etmiyorum tekrar okuyun mesajımı anlamadınız yani kendini övme diyorum güzellik bi halta yaramıyor bil
Yok tmm darılmıyorum Varol. :)Ya ben seni anladim aslinda. Hayatina biri girse durulacaksin gibi, yani insAllah :) Darilmaca gücenmece yok :)
Bu senin karakterin doğru haklısın sen ne diyon ya ne yaran varda gocunuyorsun falan daha fazla o yok olmuş karakterini mahvetme istersen kapat konuyu..tamam kardeşimYaran varda gocunuyor musun kardeşim ? İstediğimi yazarım buda benim Hakkı'm. Tamam ?
Yahu üstüme gelip saldıran sensin bir de konuyu kapat. Neyse ya. Sinirlerimi bozdunuz Cidde'n.Bu senin karakterin doğru haklısın sen ne diyon ya ne yaran varda gocunuyorsun falan daha fazla o yok olmuş karakterini mahvetme istersen kapat konuyu..tamam kardeşim
Kız o olmadı işte yani zaten kaba birisi ve olmadı uygun diil :) ya bunu öylesine sordum sadece bişey yapcağımdan diil. Yanaşmıyorum ki kimseye..Sen daha dün diğerine aşık değil miydin .Hal ve hareketlerini takip ediyordun .Nedir bu acele![]()
Beğenmesin tabi ya kıskanmak lazım değil mi ? :) ben olsam izin vermem elalemin kızını niye beğensin ki değil mi ? :)Ya erkekler arasında buna birsey sendromu diyolar ama soylemiyim simdi :) konu birden "benden hoslaniyor mu, sevgilisi var midir" diye devam edince sok oldumelinizdeki tek veri fotografinizi begenmesi?? Benim sevgilim de begenir arkadaslarinin fotograflarini, demek ki boyle dusununler varmis begenmesin bundan sonra
![]()
SevdimHe He...tamam
Kaç birim var sizin orada ? Yani kaç tane buna benzer konu açacaksın merak ettim de.18 yaşımda ki halim resmen.
![]()
Bu kesinlikle kiskanilacak bir sey değil ki. He kizin aylar once koyduğu fotoğrafı gidip begense bi "hayirdir?" olurum. Yeni koydugu fotografi begendiyse begenir yani. Size art niyet aramamaniz gerektigini soylemeye calismistim aslindaBeğenmesin tabi ya kıskanmak lazım değil mi ? :) ben olsam izin vermem elalemin kızını niye beğensin ki değil mi ? :)
:)Bence emin olduktan sonra yani yaklaşık 2 ay sonra konu açsaydınız.
Foto beğenince kıvılcımlar çıktıysa bi naber yazsa evlenebilirsiniz bile.