Çok mu abartıyorum ? Acil :)

Hayirlisi olsun, ben face kullanmadigim icin ordaki muhabettler biraz cocukca geliyor.
Yuzyuze bir adim bekle bence. Sipsevdi imajin var. Sen daha adim atma.

Kendimi övmek için mi söyledim ? FERRACELİ hanım küçümsemeyin alay etmeyin tamam ? Yorumda yapmayın. Ben KENDİMİ ÖVMEK İÇİN YAZMADIM.
Buraya gelip konu açarsan bende yazarım kazen bey hepimze böyle bir hak veriyor şekerim...Küçümsemiyorum,alayda etmiyorum tekrar okuyun mesajımı anlamadınız yani kendini övme diyorum güzellik bi halta yaramıyor bil

Buraya gelip konu açarsan bende yazarım kazen bey hepimze böyle bir hak veriyor şekerim...Küçümsemiyorum,alayda etmiyorum tekrar okuyun mesajımı anlamadınız yani kendini övme diyorum güzellik bi halta yaramıyor bil
Yaran varda gocunuyor musun kardeşim ? İstediğimi yazarım buda benim Hakkı'm. Tamam ?

Ya erkekler arasında buna birsey sendromu diyolar ama soylemiyim simdi :) konu birden "benden hoslaniyor mu, sevgilisi var midir" diye devam edince sok oldum :D elinizdeki tek veri fotografinizi begenmesi?? Benim sevgilim de begenir arkadaslarinin fotograflarini, demek ki boyle dusununler varmis begenmesin bundan sonra :P

Ya erkekler arasında buna birsey sendromu diyolar ama soylemiyim simdi :) konu birden "benden hoslaniyor mu, sevgilisi var midir" diye devam edince sok oldum :KK70: elinizdeki tek veri fotografinizi begenmesi?? Benim sevgilim de begenir arkadaslarinin fotograflarini, demek ki boyle dusununler varmis begenmesin bundan sonra :p
Beğenmesin tabi ya kıskanmak lazım değil mi ? :) ben olsam izin vermem elalemin kızını niye beğensin ki değil mi ? :)

Beğenmesin tabi ya kıskanmak lazım değil mi ? :) ben olsam izin vermem elalemin kızını niye beğensin ki değil mi ? :)
Bu kesinlikle kiskanilacak bir sey değil ki. He kizin aylar once koyduğu fotoğrafı gidip begense bi "hayirdir?" olurum. Yeni koydugu fotografi begendiyse begenir yani. Size art niyet aramamaniz gerektigini soylemeye calismistim aslinda :D cidden cok onemsiz bir sey ve hicbir seyi gostermez yani.

Bence emin olduktan sonra yani yaklaşık 2 ay sonra konu açsaydınız.
Foto beğenince kıvılcımlar çıktıysa bi naber yazsa evlenebilirsiniz bile.

Back
X