- 13 Haziran 2015
- 5.927
- 19.734
- 448
- Konu Sahibi kedisever__
-
Durust davranmis inanin bir cogu farkinda bile.degil sevmediginden degilde bunlardan bazilari evliligin ilk aylarina alisamiyorBazen söylüyorum evlenmeden böyle değildin diye "Köprüyü geçene kadardı" diyo bide şakasına vurarak...
Bende o huyumu değiştirmeye çalışıyorum hemen moralim bozulmasın takmamaya çalışıyım diyorum ama çoğu zaman başaramıyorum
Çok teşekkür ederim haklısın önce sorunları çözmek lazım böyle tartışma kavgaların olduğu evde çocuk ne kadar huzurlu büyürki... İlk evlendiğimizde de vajinismus yaşadım 40 gün kadar beraber olamadık sonra bu site sayesinde başardım. O konuda eşim hiç bir zaman üstüme gelmedi kırmadı sağolsun hakkını yiyemem ama başka konularla alakalı sürekli tartışıyorduk belkide başka konular bahanesiyle çıkardı sinirini bilemiyorum..23 yaş bence erken ama bu asilama mevzularini da bilmiyorum..ama yerinde olsam önce sorunlarimin sonra hormonlarimin derdine düserdim..cocuk olunca daha bi cikmaza giriyor sorunlar..
Her sey gönlünce olsun cnm..cok naif birine benziyorsun..umarim sorunlarini en kisa zamanda halledersin
Ben de vajinusmus yasadim..esler anlayisli oluyor ama dedigin gibi baska türlü yansitiyorlar..her seyi zamanla asarsiniz..yeter ki sevgi ve dürüstlük olsun..kolay gelsin tekrarÇok teşekkür ederim haklısın önce sorunları çözmek lazım böyle tartışma kavgaların olduğu evde çocuk ne kadar huzurlu büyürki... İlk evlendiğimizde de vajinismus yaşadım 40 gün kadar beraber olamadık sonra bu site sayesinde başardım. O konuda eşim hiç bir zaman üstüme gelmedi kırmadı sağolsun hakkını yiyemem ama başka konularla alakalı sürekli tartışıyorduk belkide başka konular bahanesiyle çıkardı sinirini bilemiyorum..
Evet kedileri çok seviyorum:) atandığımda ailemden uzağa taşınmak zorunda kaldım tek yaşıyordum kedim (Patik) vardı sevgiliyken evlendikten sonra bizimle olacak dediğimde kabul ediyordu hep ona göre planlar yapıyorduk. Nişanlandık evde kedi olmaz demeye başladı istemedi patiğiHassas bi yapın var belli, kedi sevmenden anladım :) Böyle biri bu camış ruhlu adama nasıl vardı anlamadım... neyse..
Adamın malzemesi bu, biraz isteklerini ve beklentilerini değiştirmen gerekecek ve çok da ödün verme tabi. Sen de çalışıyorsun, o da... Ev için katkı sağlıyorsun, yemek yiyip ne bileyim bi simit alıp sahilde dolaşmak o kadar da zor değil. Kendine çekidüzen vermeli sürekli sen yapamazsın ki olumlu gelişmeleri. Aslında iyi bi derdi hakediyor. Erkekler genelinde sevmez gezip dolanmayı, ama arada birlikte aktivite yapmak birlikteliğe iyi geliyor. Sürekli evde olmanın gerginliği de var!
Ayrıca çalışan birisin, gelip de evin temizliğine laf yetiştireceğinegelsin yardım etsin madem çok iyi biliyormuş! Hatta böyle söyle, "bi kere temizle evi temizlik göreyim madem, ben bu kadar yapabiliyorum beğenmiyorsan kadın tutarız olur biter böyle yapay sorunlar çıkarmandan haksızlık etmenden hoşlanmıyorum" de.
Böyle adamlar insanın yaşam enerjisini sömürüyor. Biriniz mühendis, diğeriniz memur hafta da 1 dışarıda yemek yemek , ayda 2 sinema çok mu zor?Ben normalde hep şükür eden biriyim elimdekiyle mutlu olurum eşimde tam tersim işten gelir işinden şikayet eder trafikten yaşadığımız ilden benden... istediğim gezme tozma eğlenmeden çok tekrar eskisi gibi sevmek mutlu olmak
Tamam çok teşekkür ederim yapmaya çalışıcam inşallah düzelir herşey .. Amin inşallah ...Durust davranmis inanin bir cogu farkinda bile.degil sevmediginden degilde bunlardan bazilari evliligin ilk aylarina alisamiyor
Siz biraz nabza gire serbet olayi yapin bence uzamasin gercekten diger turlu sarpa sarar cunku hatasini anlayip geliyor yaniniza sizde tavir yapinca ki haklisiniz,oda gurura bagliyor erkek bunlar ego tavan yapmis durumda ,iyi zamanjnda anlatirsiniz oda vijdanina gelir Allah cc yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim inşallah zamanla aşarızBen de vajinusmus yasadim..esler anlayisli oluyor ama dedigin gibi baska türlü yansitiyorlar..her seyi zamanla asarsiniz..yeter ki sevgi ve dürüstlük olsun..kolay gelsin tekrar
Evet kedileri çok seviyorum:) atandığımda ailemden uzağa taşınmak zorunda kaldım tek yaşıyordum kedim (Patik) vardı sevgiliyken evlendikten sonra bizimle olacak dediğimde kabul ediyordu hep ona göre planlar yapıyorduk. Nişanlandık evde kedi olmaz demeye başladı istemedi patiğiAilem benim için bakmayı kabul ettiler annem kedileri sevmemesine rağmen benim için aldı eve onlar baktı... ((
Bende zaten çok gezip dolaşmayı sevmem ama arada insan bunalıyor işte gün boyu masa başında eve git yemek ev işleri arada biraz nefes almak sadece istediğim...
"Ben bukadarına yapabiliyorum elimden geleni yapıyorum" dediğimde de "Sen hiç umursamıyorsun istesen yaparsın istek yok sende " diyor.
Evet kedileri çok seviyorum:) atandığımda ailemden uzağa taşınmak zorunda kaldım tek yaşıyordum kedim (Patik) vardı sevgiliyken evlendikten sonra bizimle olacak dediğimde kabul ediyordu hep ona göre planlar yapıyorduk. Nişanlandık evde kedi olmaz demeye başladı istemedi patiğiAilem benim için bakmayı kabul ettiler annem kedileri sevmemesine rağmen benim için aldı eve onlar baktı... ((
Bende zaten çok gezip dolaşmayı sevmem ama arada insan bunalıyor işte gün boyu masa başında eve git yemek ev işleri arada biraz nefes almak sadece istediğim...
"Ben bukadarına yapabiliyorum elimden geleni yapıyorum" dediğimde de "Sen hiç umursamıyorsun istesen yaparsın istek yok sende " diyor.
Gerçekten yaşam enerjimi sömürdü... Şimdiki yaşadığımız ilde pek arkadaşımız yok gelip gidenimizde yok; benim ayrı takılabileceğim arkadaşlarımda yok dediğinizi yapardım değilse...Böyle adamlar insanın yaşam enerjisini sömürüyor. Biriniz mühendis, diğeriniz memur hafta da 1 dışarıda yemek yemek , ayda 2 sinema çok mu zor?
Bence ona bağımlı gözükme, sen ne istiyorsan çık yap. Arkadaşlar edin, sinemanı da, yemeni de onlarla yap. Enerjin, güler yüzün daim olsun. O da trene bakar gibi seyretsin senin mutlu, aktif yaşamını.
Ağlama da, güçsüz, ona muhtaç gözükme. Çok titizmiş, ver eline bezi beğenmediği yerin üzerinden o geçsin bir de.
Aptal saptal negatif konuşmlarına, küfürlerine hiç kulak asma. Ne yorum yap, ne dönüp ona bak. Kendi kitabın, netin vs ile meşgul görün. Sen onsuz mutlu ol, ki olunur da-- koca hayattaki en uyumlu arkadaşım olacak diye bir şart yok bence- , o bişeyleri sorgulamaya başlayacaktır.
Buraya yazınca biraz rahatladım en azından haksız olmadığımı anladım ben kendi kendime mi abartıyorum acaba demeye başlamıştım..sende ona aynı şeyi söyle. istese o da seninle gezer, sinemaya yemeğe gider.
demekki o da elinden geleni yapmıyor.
bu arada eşine sinir oldum, sen çok sakin bir yapıya sahipsin yoksa ortalığı yıkmak lazım eşinin tavırlarına.
Evet kedim Patiğim hayatımdaki vicdan azabım kendime alıştırdım alıştırdım bıraktım ailem sahip çıktı Allahtan ama ona rağmen hala kendime kızıyorumKedini önce seni elde edene dek kabul edip, sonra da kabul etmemesi büyük hıyarlık! Çok uyuz oldum ona, bi de titiz takılıyor. Valla şanslı adam ki senin gibi anlayışlı eşi var, ben döverdim onu.
Edin arkadaşlar canım ya, ondan kolay ne var, git bir kursa yazıl, hem eğlenceli vakit geçirirsin hem kurstan arkadaşların olur. Onu hayatın merkezinden çıkarman lazım.Gerçekten yaşam enerjimi sömürdü... Şimdiki yaşadığımız ilde pek arkadaşımız yok gelip gidenimizde yok; benim ayrı takılabileceğim arkadaşlarımda yok dediğinizi yapardım değilse...
Bende son birkaç haftadır kitap okuyorum akşamları, önceden akşamları okumazdım tv izliyorsakta beraber izleyelim diyerek ama artık alıyorum kitabımı bakmıyorum ona
Yadıklarınız için çok teşekkür ederim gerçekten mantıklı şeyler.. Benim hatam ; mesela birşey istiyorum direk sertçe hayır diyor sonrada benim bütün isteğim keyfim kaçıyor.. Belkide dediğiniz gibi lütfen lütfen lütfen diyip tatlı dille pes etmezsem sorun hallolur.. Tavsiyeleri denemeye çalışıcam.Evlilik erkekleri öküzleştiriyor, burası bir gerçek. Benim eşim bazen bana öyle davranışlar sergiliyor ki, kayınvalidem duyduğunda, "Bekarken böyle şeyler yapmazdı, niye böyle oldu bu adam?" diyor. Ana evinde her akşam sofranın kurulmasına kaldırılmasına yardım eden adam, şimdi işten gelip yemeğini yedikten sonra sofrayı sen toplarsın diyip tv karşısında ayaklarını uzatıyor.
Benim yöntemim bu gibi rahatsız olduğum konularda beyin yemek!!! Yanlış okumadın, gerçekten de aynı şeyleri yüz kere bin kere söyleyince, adam artık bıkıyor. Erkekler bizim gibi sabırlı değiller. Dırdır yapmaktan, kavga etmekten bahsetmiyorum. Diyelim ki temizliğini beğenmiyor.Temizlik yapmaktan vazgeçerim. 1 hafta, 2 hafta, 3 hafta, Allah ne verdiyse evi pislik götürsün. O her sorduğunda da, sen yaptığım temizliği takdir edene kadar temizlik yapmayacağım diyin.
Sizi dışarı çıkarmıyor mu? İşten gelince süslenip püslenin, yemek de hazırlamayın. Oturun karşısına. Hadi dışarda yemek yiyelim, diyin. Ne kadar bahane uydursa da lütfen lütfen lütfen diye beynini yiyin. Pes edene kadar... Unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, elbet pes edecektir.
Küfür konusunda de, eve bir düdük alın. Her küfrettiğinde o düdüğü öttürüp, faul yaptın diyin. 3 faule kırmızı kart çıkarın, kumbaraya para atsın. Bunu başlarda çocukça bulacak, sinirlenecek, vs ama pes etmeyin. Olabildiğince şirinliğinizi takınarak bu uygulamayı devam ettirin. Hem zamanla küfür kumbarası da dolar
Erkekler bence çocuk gibi, yani ödül ve ceza sistemine göre eğitilebilirler. Yeter ki sabırlı ve soğukkanlı olun.
Doğru gerçekten uygulamaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim.Edin arkadaşlar canım ya, ondan kolay ne var, git bir kursa yazıl, hem eğlenceli vakit geçirirsin hem kurstan arkadaşların olur. Onu hayatın merkezinden çıkarman lazım.
Pineklesin evde, ne hali varsa görsün. Senin kendi kendine yettiğini, ona ihtiyaç duymaksızın eğlenebildiğini görürse, bu durumu kıskanabilir, ancak öyle hayatına müdahil olmak isteyebilir. Yoksa telkinle, sürekli kavga dövüşle olacak şeyler değil.
ne alakası var ikisinin de memur olmasıyla asosyallik diye birşey var allah düşmanıma vermesin, evden çıkalım dediğimde sanki bir daha o eve hiç dönmeyecek zanneden, alışveriş için evden çıkmayı sosyallik sayan, komşularla asansöz ününde iyi akşamlar demekle komşuluk yaptığını sanan bir adam var benim evimde ve ikimizde memuruz. ev işi kosunusunda da benzer özellikler var konu sahibinin eşi ile eşim arasında titizlik hat safhada bizde de ama süpürgeyi veriyorsun eline beğenmediği yeri süpürüyor böylece kusur bulamıyorbence normal değil ya nasıl hiç sinemaya gitmezsiniz hem de ikiniz de memursunuz
ne alakası var ikisinin de memur olmasıyla asosyallik diye birşey var allah düşmanıma vermesin, evden çıkalım dediğimde sanki bir daha o eve hiç dönmeyecek zanneden, alışveriş için evden çıkmayı sosyallik sayan, komşularla asansöz ününde iyi akşamlar demekle komşuluk yaptığını sanan bir adam var benim evimde ve ikimizde memuruz. ev işi kosunusunda da benzer özellikler var konu sahibinin eşi ile eşim arasında titizlik hat safhada bizde de ama süpürgeyi veriyorsun eline beğenmediği yeri süpürüyor böylece kusur bulamıyor
Ben normalde hep şükür eden biriyim elimdekiyle mutlu olurum eşimde tam tersim işten gelir işinden şikayet eder trafikten yaşadığımız ilden benden... istediğim gezme tozma eğlenmeden çok tekrar eskisi gibi sevmek mutlu olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?