Çok mu Abartıyorum?? Yardım edebilir misiniz?

çok alakası var memur olmakla bence. çalışma saatleri açısından baktım olaya. neticede bir düzen var boş zamanlar belli. bunca zaman sinemaya gitmemelerini garipsedim
ahhh ahhh öyle olmuyor işte, evet zaman var, evet çok şükür ikimizde çalışıyoruz ama evden çıkmak istemeyen bir adamla değil sinemaya markete gidemiyorsun ne yazık ki

küfür malesef kötü ama trafikte falan benim eşim de küfrediyor
ya da sinirlendiğinde

ikiniz de çalışıyorsanız ev temizliğini neden sizden bekliyor?
bu konuda iş bölümü yapmalısınız.

aşk, sevgi bunlar beslemezsen ölecek şeyler.
tabiki güzel söz duymak, ihtimam görmek eşlerin hakkı.
siz biraz ön ayak olun bence eşinize güzel davranın (ruhunu okşayın yani) şımartmak anlamında söylemiyorum.
olumlu yönlere odaklanıp onları pekiştirmeye çalışın.
eğer karşılık göremezseniz başka yollar düşünürsünüz...

Bız evlılık danısmanına sorunumuz yokken gıtmıstık esımle.. Bize genel olarak bilgi verırken anlatmıstı... Genellıkle cicim ayı dıye toplumca muhtesem gecmesı gerektıgı dusunulen bı donem vardır.Evliliğin ilk günlerinde çiftler birbirine alısana kadar cok tartısırlar ve sonra soyle bır yargıya duserler.. Cicim ayında boyleyse, ılerıde daha kotu olacak dıye... Aksine çiftler zamanla birbirlerini tanıyacaklar ; Sevdikleri yada hosnut olmadıkları seylerı bıleceklerı ıcın en azından sınırlarını oyle cızıp ona gore hareket edeceklerı ıcın zamanla daha uyumlu hal alacaklar...

Sizde cicim ayım boyle gectı deyınce.. Zamanla bırbırınıze alısacaksınız.Zamanla anlayacaksınız..

ama kedini bırakarak zaten eşine baştan boyun eğmişsiniz ki
büyük fedakarlık.

Tatlim esin dugun gecesi korseden çıkınca kilosu fışkıran bir gelin gibi olmuş.Gerçek hali buymus aslında.Bence biraz akışına bırak eşini.Ama bence bazı şeyleri beceremiyor olabilir.Bazı insanlarda o kapasite yoktur.Mesela sinema,tiyatro,konser vs.biletlerini sen al.Beraber keyifli vakit geçirmek istiyorsanız siz yapın planlari o uymaya çalışsın.Kufur olayına birşey diyemeyeceğim ama bu konudaki hassasiyetinizi tekrar tekrar konussaniz,dile getirseniz.Çünkü bir zaman sonra sizin dilinize takılma ihtimali var.Huzur diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…