- 19 Eylül 2022
- 292
- 137
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Kendi eviniz olmadığı sürece kardeşiniz de olsa başkasının evinde tatilin %100 keyif vermesi zor, o yüzden kısa kesmeniz iyi olmuş.Ablamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
Sorun şu ki onlar çok geç yatıp geç kalkıyorlar biz de tam tersi. Ve onlar hep hiç uyuyamıyorlar. Gece 1 gibi yatıp 12 ye doğru kalkıyorlar, dolayısıyla kahvaltı o saate kalıyordu.
Biz de her sabah ses yapmamak icin sıcakta dışarda dolaşıh durduk evde sürekli kapılanı açık uyudukları için çocuk ses yapmasın diye evden çıkıyorduk onlar uyanana kadar. Ama gece yeğenlerim gayet bağırarak konuşuyorlardı.
Tabiki onların evi onların düzeni ama ben böyle yapmazdım çocuklar uyusa bile ablam gelsin yanımıza isterdim hiç degilse 1 sabah,çünkü sizin uyandığınızı duydum hiç uyumadım ki diyordu.
Neyse öyle böyle derken dayanamayıp 2 gün erken döndüm. Sizce abartı mı?
Yani insanların evine düzenine giden sizsiniz. Zaten ne kadarlık bir yaz tatili var. Ya kendinizi tatil ayarlayıp kendinize göre parasını verecek bir tatil yapın, ya da evinde kaldığınız insanlara uyacaksınız. İnsanlar size kapılarını açmışlar, kendiniz kalkın kahvaltınızı yapın madem. Yani size uyacak değillerAblamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
Sorun şu ki onlar çok geç yatıp geç kalkıyorlar biz de tam tersi. Ve onlar hep hiç uyuyamıyorlar. Gece 1 gibi yatıp 12 ye doğru kalkıyorlar, dolayısıyla kahvaltı o saate kalıyordu.
Biz de her sabah ses yapmamak icin sıcakta dışarda dolaşıh durduk evde sürekli kapılanı açık uyudukları için çocuk ses yapmasın diye evden çıkıyorduk onlar uyanana kadar. Ama gece yeğenlerim gayet bağırarak konuşuyorlardı.
Tabiki onların evi onların düzeni ama ben böyle yapmazdım çocuklar uyusa bile ablam gelsin yanımıza isterdim hiç degilse 1 sabah,çünkü sizin uyandığınızı duydum hiç uyumadım ki diyordu.
Allah kimseyi kimsenin eline muhtaç etmesin en iyisini yapmışsınızAblamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
:))) hem de nasılAblanız yıkılmıştır siz gidince
Ablanız yıkılmıştır siz gidince
Ablanız yıkılmıştır siz gidince
Bir şey demedim zaten son güne kadar. Onlar da bize gelir kalırlar, ben de onlara uyarım. Bilemedim belki de abartılı tepki verdim. Neyse herkes icin iyi olmuş dönmemiz. Oğlum asla geç saate uyumuyor bensiz uyumuyor. Diğer çoçuklar olmadan da denize gitmiyor malesef.Çocuğunuzu uyutup ev halkına uyum sağlayabilirdiniz. Madem birliktesiniz birlikre keyifli aktiviteler yapabilirdiniz, karı koca geç uyusanız boyunuz kısalmazdı.. Sizin gibi insanlar zor ağırlanıyor..
Biraz uyum sizi de mutlu ederdi ev sahibinide..
Bu yüzden yazlık alacak param da olsa almam. Bizim insanımızda yazlığı olanın yazlığına çöküp tatili bedavaya getirme var. Otel iyidir.Millet yazlığa dinlenmeye gidiyor sizin keyfiniz olsun diye niye erken yatip erkenden kalksinlar.
Hem başkasinin yazlığına, tatiline kaynak oluyorsunuz hem beğenmiyorsunuz.
Ablası ve ailesi fosur fosur uyumaya devam etmişlerdir iyi de yapmışlar,yazlık onların tatil onların.Bazı insanların 'dünya etrafımda donuyor' hallerine hayret ediyorum doğrusu.
Yani tutup bu memnuniyetsizliğini ablasına söyleyebiliyor. Hani ben ağzımı açmayı bile düşünmezdim şöyle bir durumda ama konu sahibi bu şikayeti ablasına söylüyor yani.
Ablasından beklentisi de çoluk çocuğu, kocasini sabahın köründe alarmla ayağa dikecek ve yine uygun saatte herkesi tek tek yatağına sokacak.
Neden? Kardeşim hanımefendi ve alesi öyle buyurdular diyerek.
Ger şeyi anladım da diğer çocuklar olmadan nasıl denize gitmiyor kaç yaşında çocuğunuz?Bir şey demedim zaten son güne kadar. Onlar da bize gelir kalırlar, ben de onlara uyarım. Bilemedim belki de abartılı tepki verdim. Neyse herkes icin iyi olmuş dönmemiz. Oğlum asla geç saate uyumuyor bensiz uyumuyor. Diğer çoçuklar olmadan da denize gitmiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?