Mesela nasıl olması gerekiyor zihniyetimin? Boşanıp gideyiimmi para konusu yüzünden? Defalarca konuşmama rağmen aynısını yaşıyorum başka ne yapabilirim yaşayan kzlar varsa diye fikir almak için paylaştım zaten.
KrediSen de esini borca sok, araba aldir kredi ceksin. Borcum var deyip veremez. Kayinpederin emeklisi falan yok mu ne guzel oglana yik gecimi otur yerine
Evlilikte en ufak bişyi bile takarsın cekip gidecek kadar değil ama susup oturcak kadar da artık değil. Sustum yeterince gerekirse giyerim eski kıyafet ama bundan sonra GEREKİRSE.PARA KONUSU bu kadar onem arzetmiyorsa neden takiyosun madem.Eski kiyafetletlerle gez , ay sonunu zor getir.
Sizin evliliginizde kayninin ihtiyaclari senin ihtiyaclarindan daha onemli.
Kendi hayatından kısma , yani kaşını evde mi alıyorsun ‘a ben alamam bozuluyor kuaföre gideceğim’ de . Şuraya -buraya gideceğim de. Ya da kredi çektir araba al /para biriktir .
Diğer şeylere kalmaz para .
Yemeyenin malını yerler
Kızlar yaklaşık 2 senedir evliyim. Çocuğum yok. Benim derdim 2 senedir parasal konular lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın cokmu bencilim. Ben kv ile altlı üstlü oturuyorum. Kayınpederim ve kaynımda var. Gorumce elti yok tek gelinim kaynım bekar. Eşim biraz yüksek maas alıyor diye bütün sorumluluklar eşimin üstünde. Mesela iki dairenin faturalarını eşim ödüyor, iki dairenin market alışverişini eşim yapıyor, bir yerlere borcları olsa eşim ödüyor, düğün vs bşy olsa hediye için eşim para veriyor haliyle bize para kalmıyor zaten market alışverişi ve faturalar iki dairenin olunca para bitiyor. Kayınpederimden bişy beklemiyorum yaşlı başlı adam oğlu tabiki para verecek ama kaynım hiç el atmıyor. Bekar fatura yok alışveriş yok borcum var diyo çıkıyo işin işinden. Eşimde annesi babası diye haliyle acıyo veriyo. Ama inanın iki senedir eşimle birlikte bi gezmek olsun hadi canımız sıkıldı bi yerlere gidelim demek olsun yok 2 senedir üstüme basıma kıyafet aldıgım yok kızken aldıgım şeylerleyim iç çamaşırı zor alıyorum parasızlıktan değil paranın hepsini kvlere harcadığı için cunku para kalmıyor. Ay sonu gelmeden cebinde para kalmıyor. Zaten faturaları ödemekle yarcımcı olmuyor mu neden alışveriş vs eşim yapıyor? Cokmu bencilim bilmiyorum bu hallerime de şükür ama arayıp eve şu lazım demeye cekiniyorum para yok diye. Sizler ne dusunuyosunuz
Hem para verme hem çalıştırma bu olmadı işteEşim kabul etmiyor o zaman karşıla ihtiyaçlarımı hep ailene olmaz diyorum tamam diyor konuşuyo ailesiyle ama gene aynı
O zaman sizin isteklerinize bütçe ayırmak zorunda.Eşim kabul etmiyor o zaman karşıla ihtiyaçlarımı hep ailene olmaz diyorum tamam diyor konuşuyo ailesiyle ama gene aynı
Burdan çok ütopik bir fikir mı çıkacak sizce konusmaniza rağmen çözüm bulamadıysanız koklaşmayı deneyin bir deMesela nasıl olması gerekiyor zihniyetimin? Boşanıp gideyiimmi para konusu yüzünden? Defalarca konuşmama rağmen aynısını yaşıyorum başka ne yapabilirim yaşayan kzlar varsa diye fikir almak için paylaştım zaten.
Kpmin maaşı krediye kesiliyor. Daha önceden kredi cekmıs şimdi ona kesiliyor bi kısmı. Kpmin maası az yani kvminde emekli maası yok. Benim onlrda gözüm yok maasları olsaydı da oğulları yardım edicek tabi ama kaynımın hiç el atmaması ve bunu görmemeleri canımı sıkıyor.Eşinizin abisini geçtim, emekli maaşı nereye gidiyor madem?
Fatura sizde, alışveriş sizde.
2 orta yaşlı veya yaşlı insanın başka nasıl masrafı var, nereye harcıyorlar?
Haklısın. En kısa zamanda konuscam eşimle gene aynıları olursa kp ile konuscamEşiniz kazanıyorsa kendi kazanıyor, bu kadar verici olmak zorunda değilki.
Kayınpederinizi çok seviyormuşsunuz ama bari o akıl etsin değil mi? Oğlan mecbur mu bizi de geçindirmeye diye düşünsün mesela.
Bekar kaynınız evlenince ne olacak? Siz aynen devam. Hatta siz evlendirirsiniz bu gidişle.
Bence bu konudaki bencil siz değilsiniz.
Çok bile dayanmışsınız.
Eşiniz öncelikle sizin ihtiyaçlarınızı görmeli. Öncelik sizsiniz.
O kadar maaşı var ama bir karısını geçindiremiyor. Ne demek çamaşır dahi alamamak? Acımayacaksın böylesine. Beğendiğinizi istediğinizi alacaksınız.
Bu devran da böyle gitmez, değiştirin bütçe düzeninizi.
Çok saçma. Düşkün olurlar da neyse.
Pekala geçinebilecekken size güvenip ekstra borçlar yapmaları falan düpedüz kullanmak.
Ben sessiz kalmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?