Kızlar yaklaşık 2 senedir evliyim. Çocuğum yok. Benim derdim 2 senedir parasal konular lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın cokmu bencilim. Ben kv ile altlı üstlü oturuyorum. Kayınpederim ve kaynımda var. Gorumce elti yok tek gelinim kaynım bekar. Eşim biraz yüksek maas alıyor diye bütün sorumluluklar eşimin üstünde. Mesela iki dairenin faturalarını eşim ödüyor, iki dairenin market alışverişini eşim yapıyor, bir yerlere borcları olsa eşim ödüyor, düğün vs bşy olsa hediye için eşim para veriyor haliyle bize para kalmıyor zaten market alışverişi ve faturalar iki dairenin olunca para bitiyor. Kayınpederimden bişy beklemiyorum yaşlı başlı adam oğlu tabiki para verecek ama kaynım hiç el atmıyor. Bekar fatura yok alışveriş yok borcum var diyo çıkıyo işin işinden. Eşimde annesi babası diye haliyle acıyo veriyo. Ama inanın iki senedir eşimle birlikte bi gezmek olsun hadi canımız sıkıldı bi yerlere gidelim demek olsun yok 2 senedir üstüme basıma kıyafet aldıgım yok kızken aldıgım şeylerleyim iç çamaşırı zor alıyorum parasızlıktan değil paranın hepsini kvlere harcadığı için cunku para kalmıyor. Ay sonu gelmeden cebinde para kalmıyor. Zaten faturaları ödemekle yarcımcı olmuyor mu neden alışveriş vs eşim yapıyor? Cokmu bencilim bilmiyorum bu hallerime de şükür ama arayıp eve şu lazım demeye cekiniyorum para yok diye. Sizler ne dusunuyosunuz