Çok mu büyük bir sorun?

curiouswomann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
6
1
1
32
Sevgilim yaşına göre küçük gösteriyor ve güzel giden bir ilişkimiz var ama annem sen çok güzelsin senin yanında çocuk gibi duruyor, senin kriterlerinin yüksek olduğunu sanırdım vs. diyor moralim bozuluyor annem öyle deyince.
Bu arada ikimiz de kamuda çalışıyoruz.iş güç sıkıntısı değil küçük gösteriyor minyon tipli nerdeyse aynı boysunuz diye istemezlik ediyor.
İster istemez üzülüyorum.Sizce çok mu büyük bir sorun bu durum?

Çok yakışıklı uzun boylu kalıplı bir adam bulursunuz, annen de beğenir. Ama ya kötü bir insansa? Ya seni aldatırsa? Bi kötülük yapmaya kalkarsa?
O zaman ee olsun canım sonuçta boylu poslu bir insan diye mutlu olabilecek misin?
Böyle şeylere takılırsan üzülürsün insanın kişiliği önemli kişiliği.. Yoksa hiç bir anlamı kalmıyor boyun posun. Saçma bence düşüncelerin

Gerçekten çok uyumluyuz birçok açıdan ama annemin birden böyle demesi canımı sıktı, babam da küçük görünüyor ama senin hayatın fikrin önemli benim için dedi. Annemin böyle bir çıkış yapmasını kabullenemedim sanırım.

Seni üzmüyorsa, değer veriyorsa, ilgileniyorsa, dürüstse, çalışkansa boy önemli değil.
Artı demek ki anneniz sizden boylu poslu biri olsa bu sefer bunu niye buldun seni aldatır diyecektir.

Sizin gönlünüze, gözünüze hitap ettikten sonra annenizin ya da bir başkasının beğenmesi önemli olmamalı.
Hani karakteri hakkında bir şey söyler, bu özellik seni zorlar der filan, dikkate alınabilir de... Tip konusunda eleştirmek sığ bir yaklaşım. Biblo aramıyoruz yanımıza. Mümkünse birlikte yaşlanıp, hayatı paylaşırken keyif alacağımız bir eş arıyoruz. O yüzden tipe odaklanmak yerine, daha genele, daha çok özelliğine bakıp değerlendirmek lazım.

Çevesinin dolduruşuna gelip mutlu olan bir tane insan dahi görmedim, pişman olanını da çok gördüm. İlgisine sevgisine adamlığına bak tipine değil.

Sevgilim yaşına göre küçük gösteriyor ve güzel giden bir ilişkimiz var ama annem sen çok güzelsin senin yanında çocuk gibi duruyor, senin kriterlerinin yüksek olduğunu sanırdım vs. diyor moralim bozuluyor annem öyle deyince.
Bu arada ikimiz de kamuda çalışıyoruz.iş güç sıkıntısı değil küçük gösteriyor minyon tipli nerdeyse aynı boysunuz diye istemezlik ediyor.
minyon erkekler çok akıllı olur :)

Cidden insanlarin bu kadar onemsiz seylerle baskalarinin hayatina burnunu sokmasina (anne dahi olsa bu kadarina hakki yok) deli oluyorum.
Hic dusunmuyorlar herseyiyle sana uygun insani bulup boyle bir sey icin birakmak nasil bir kafa gerektiriyor
Dinlemeyin
Seviyor seviliyor ve mutluysaniz anlasabiliyorsaniz digerlerinin onemi yok
Onlar sadece dilleriyle konusacak siz onunla bir omur yasayacaksiniz bu daha onemli

Siz seviyor anlaşıyorsanız annenizin boy yüzünden istememesi sizin kafanızı karıştırmaması lazım kafa yapılarınız uyuyorsa kişiliği düzgün iyi bir adamsa boya takılmamak lazım dış güzelliğe değil huy güzelliğine bakmak gerekli

Bende anneyim , dusunuyorum da oglum yada kizim bu sevdigim kisi deyip karsima getirse tipine bakmam bile , kalbi guzel mi akilli mi , cocugumu seviyor mu diye dusunurum
Babaniz cok mu yakisikli? Bu yuzden mi anneniz dis gorunuse cok onem veriyor?

Boyla posla olmuyor bu işler ,mutlu ,huzurlu musunuz ?
Güveniyor musunuz adama bunlar önemli

192 boyunda kalıplı kumral evi arabası olan yakışıklı Bi sevgilim vardı. Bana böcekmişim gibi davrandı. Her gece o yatakta tek başıma ben ağladım annem fark etmedi bile ağladığımı. Şimdi nişanlıyım. Benden az uzun göbüşlü saçları da dökülmeye başlamış. Amaaaa dünyaya Bi daha gelsem yine nişanlımı isterim. Bebek gibi nazım la oynuyor..nişanlımda ağlattı ama mutluluktan. Herşey tip para pul değil

Back
X