Çok mu fazla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli değilsin herhalde evlenirsen kocana yazık valla bide çocuğun olursa yandın kusmuk kaka

Evet ben pisim bi giydiğimi ikinci kez de giyiyorum
Kocama niye yazık olsun ya miss gibi çamaşırları olur bebeğe zaten tertemiz yapmış olurum bence güzel bir durum bu

Yok keyfim isteyince yıkıyorum hemen eve gelince değil. Ama keyfim de her allahın günü istiyor

Hastasiniz demek istemiyorum ama saglikli degil bu davranislar
Makinede kopuk gorup mutlu olmak
Oturup izliyor musunuz

Başka işlerde ne düşünüyorsun , temizlik anlamında yani , mesela aynı bardakla iki kez su içermisin , yerde tek kırıntı göründüğün an bütün evi süpürürmüsün?

Doktora vereceğim parayla yumuşatıcı almayı tercih ediyorum diyelim. Zaten rahatsız oldugumu düşünmüyorum düşünmeden de doktora gitmenin bir faydası olmaz

E tamam siz düşünmüyorsunuz ama çevreniz düşünüyormuş. Şimdi siz de bir gariplik var mı, etrafımdakiler haklı mı diye soruyorsunuz ve "evet" diyorum. Hala ben bu zihniyetteyim diyecekseniz neden sordunuz ki ? Günde 15 kez makine çalıştırın, yumuşatacılarınızla mutluluklar mi dileyeyim ?

Başka işlerde ne düşünüyorsun , temizlik anlamında yani , mesela aynı bardakla iki kez su içermisin , yerde tek kırıntı göründüğün an bütün evi süpürürmüsün?
Başkasının bardağından asla su içmem. Kendi ictigimden de içmem aslında tercih olarak içmem ama değişmezse de içerim yani asla degil de tercih etmek. Evi normal süpürürüm başka bir şeyi sık yapmıyorum sanırım

kanser olcan nesi normal..
gözlük kabını da makinede yıkayan insanoğlunu ilk gördüm.
Ya böyle kumaş gözlük kılıfları olur yıkamıyor musunuz onları sonuçta masaya koyuyoruz dışarda duruyor felan

Titiz olmayabilirsiniz ama takıntılısınız.
Bir gün çıkarttığınız kıyafeti ertesi güne kadar yıkamamayı deneyin. Sizi çok rahatsız ediyorsa obsesif olabilirsiniz veya olma yolunda koşuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…