evli değilim ama bence herkesin herkesle bi sınırı olmalı kardeşimle kocam niye kol kola gezsin sabahlara kadar başbaşa film izlesin yahu ..
çok fazla yakınlık dert açar sadece konu sahibi için demiyorum genel konuşuyorum .. Anlatmıcam ama bende çok iyi tanıdığım birinden hiç iyi şeyler duymadım insanların içinden neler geçer bilemezsiniz hele erkekler bi dokunuş bi anda hiç aklında yokken etkileyebilir ..
çok mu fesatım bilmiyorum ama birkaç gündür çok kafamı kurcalıyor. eşim kardeşimin sürekli bizde kalmasını istiyor. Güya gırgır şamata vakit geçiyormuş. Depresyonuna iyi geliyormuş. Başlarda öyle olduğuna inanıyordum ama şimdi aklıma başka şeyler geliyor. 1 hafta önce burdalardı mesela ve kardeşim çok dağınık ve söylemezsen bir işe elini uzatıp yapmaz. Bunlardan bunaldığımı bildiği için kızmayım diye ortalığı bile toparlamış. Ki normalde kendi dağınığını bile toplamaz. Hemen her gün facebook'ta yatana kadar onunla konuşuyor. sabah işe gideceği halde hele dün sabah 5e kadar geyik yapmışlar. Konuşsam eşimle hemen kendini geri çeker, konuşmayı bırakır biliyorum. Ama fevri hareket etmek ve sebepsiz kimseyi kırmak da istemiyorum. Aklından geçenlerden emin olsam zaten bi dakika daha onunla vakit geçirmek istemem.
yorumlrın hepsini okuyamadım ama demişsiniz ki eşinizin kullandığı antidepresan hapları cinsel hayatınızı etkiliyor. bu sadce size değil herkese aynı olur. buda kadınlara çok fazla ilgi gösteremiceni gösteriyo bana. benim sözlümde kuzenimle çok samimi (idi). sözlümün onu kardeşi gibi gördüğünü bildiğim halde rahatsız oldum. bunu sözlüme şu şekilde söyledim. insanlarla olan çok fazla samimiyetin beni rahatsız eder kıskanırım seni.. samimi olacağın tek insan ben olmak isterim.. annende olsa kıskanırım seni kimseyle paylaşmak istemem.. oda anlayışla karşıladı sağolsun. belki sende direk söylemesen bile böyle dolaylı yoldan söyleyebilirsin. kıskançlığını anlıyorum ama aklına kötü bişey getirme derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?