Cok mu gereksiz bir surpriz olur?

Herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayin.

Ben yapabilirmisim gibi gelmiyor. Yani aslinda cocuklari da oyle mic mic sevmem yalan yok. Dedim ya bendeki esime supriz yapma hevesi.

Dun aksam esim dalgasina bana fal bakiyordu. Orda falan da soyleyince aklima girdi.

Dediginiz gibi yaslarimiz cok genc. Dusununce cok erken ve esime saygisizlikmis gibi geliyor. Dusunmeden konusunca e niye olmasin ki oluyorum.

Esimle normalde acik acik konusmayi tercih ederim ama bendeki su an annelik hevesi degil. Heralde boyle bir ise kalkisirsam da katiyyen ben korunmayi biraktim diye itiraf edemem.

Bu arada bir arkadas bebekle vakit gecirin demis. Bir aksam yegeni bizde kaldi. Henuz 2 aylik. Sadece yaptigimiz uyuyan cocugu rahatsiz etmek, ne bileyim emzigi agzindan cekip cocugu carlatmak falandi. Eglencesindeydik. Hani sirf buna bakarsak benden anne ondan baba olmaz.

Eşiniz dünden razıymış, ama bakacak olan sizsiniz. Asıl siz hazır olduğunuzda yapın bu düşüncenizi.

bence 2 ay çocuk düşünmek için çok erken
hem sizde hazır değilsiniz. Eşinizi mutlu etmek süpriz yapmak duygusu ağır basmış sizde.
Yapmayın derim şu an için.

Cook guzel bi supeiz olur elbete. Bu kadar isteyen bi adam icin ozellikle.. Bebek yokken geIn tozun demis arkadaslar bende keisnlikle oyle dusunuyodun evlenmeden (1 yillik evliyim henuz) 3 yil gezer tozariz diyodum ammaa gelmesine 1 bucuk ay kalmis bi prenses sahibiyim. Iyiki olmus iyiki renk katmis hayatima. Bebis beni asla etkilemedi. Flort doneminde zaten gezip tozmustuk hamileykende bahamalar miami heryeri gezdim bana engel olmadi durumum. Seneye tatil planini yaptim bile bebisi babannesine birakicaz bi haftaligina hiiicbisey olmaz gezmeye devam:) Diyecegim o ki sen zaten yerinde duramayan biriysen hicbiseyden geri kalmazsin canim hem hayatini yasar hem bebisle yas farkinj minimuma indirir hemde bu mukemmel heyecani yasamis olursun. Enn iyisi olsun senin icin

Siz belki biliyorsunuzdur da belki duymadıysanız, doğm kontrol hapı kullanımından sonra çocuk düşünüldüğünde, yumurtalıkların düzeni ve çocuğun sağlığı için hapı bırakıp, bir süre hap dışında korunma yöntemini kullanmak gerekiyormuş.. Çocuğun sağlığı için. Ayrıca evlilik oturduktan sonra çocuk sahibi olmaktan yanayım..

Canım benim, bu sürpriz ömrünüzün sonuna kadar hayatınızı değiştirecek bir sürpriz. Ayrıca daha 2 aylık evlisiniz ve sen daha 24 yaşındasın. En az 1 sene bekle, eşine ve evlilik hayatına alış, belki uyuşmadığınız bir sürü nokta çıkacak? Bak 3-5 sene demişsiniz, mesela 2.yılınıza girdiğinde ''1 sene daha bekleyelim, sonra denemelere başlayalım'' deyin ve 2.yılınızda eşinize bu sürprizi yapın. O zaman çok sevinir ama 1 yıl öncesi çok erken

Valla ya uyguna gelmiş ev almışlar.
Bizimkiler Allah razı olsun şurda uyguna yumurta var yumurta alıyorlar arada (( :

Cocugun surprizi mi olur ayol ben surpriz hediye olarak alinan evcil hayvana bile karsiyim. Sizin kadar o da sorumluluga girecek, oturursunuz adam akilli konusursunuz kararinizi verirsiniz surprizi de cift cizgiyi gorunce yaparsin

Bencede biraz bekleyin daha çok yeni evliliginiz. Ben biraz kararsiz kaldim ilaci birakir birakmaz hamile kalinmiyor diye biliyorum bir kac ay da gebelik olabiliyormus (ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadigim için tam bir bilgi sahibi değilim) ozaman hangi ay olursa süpriz olurda gizlice korunmayi birakmak bilmiyorum ben yapamazdim herhalde. Esiniz Şimdi her ne kadar çok istiyor olsada ilerde çocukla alakali bir problem olduğunda benden habersiz korunmayi biraktin bana hiç sormadin diyebilir. Insanoglu nankör sonuçta. Şahsi fikrim bir seneyi doldurun birlikte karar verin korunmayi birakin zaten ilk öğrenen siz olacaksiniz gebeliği yine süpriz yaparsiniz.

Bence iki ay çocuk yapmak için de, evliliğimiz sorunsuz demek için de çok erken. Hiçbir şey olmasa birbirinizin tadını çıkarın derim.

Bence çok erken 6 ay bari olsaydı... doya doya evliliğinizin tadını çıkarın, dolaşın gezin. Hamile ve çocuklu olunca bir çok şeyden fedarlik göstermiş olacaksınız :)

Zaten hapi birakma teklifi de yeterince gzel bir surpriz olmaz mi? Ben biraktim sen korun dersiniz ☺ ama arkadaslarin da dedigi gibi biraz erken sanki kendinize guvendiginiz zaman olsa daha iyi gibi cok istekli gorunmuyosunuz cunku. En basindan beri Her yuke katlancak olan da sizsiniz sonucta al biraz da sen tasi diyemezsiniz ben tasidim sen dogur da olmaz☺

Çocuk kararı için henüz çok erken. Bence çok hoş bir sürpriz olurdu ama en azından ilk yılınızı devirin derim.

Dur allahını seversen slim
Sen de böyle yaparsan...

1-2 sene evliliğin keyfini neden çıkarmıyosun

Adam istediğini belli etmiş zaten eğer sen de kendini hazır hissediyorsan yap ama çocuğun sorumluluklarından falan pişmanlık duyabilirsin ilerde erken yaşta anne olduğun için ağır gelebilir

Evlenen ciftler genelde evlendik bu da tamam simdi sirada cocuk var gibi bir moda giriyorlar..yani sirada ne varsa onu yapalim da bitsin gibi..bence cok gereksiz 24 yasinda olsam en az5 sene dusunmezdim..30 da evlendim yinede bekledim 2sene kadar iyiki de oyle yapmisim..cocuk cok guzel herseyiyle ama ona endeksli yasiyorsun, en basiti yuruyuse ciksan bile onun ritminde yuruyorsun..acele etme, sevinecek adam planli gebelikte de sevinir. Bence cikar aklindan simdilik keyfine bak. Hap konusunda ben de kullandim birakinca oldu, kuzenim biraktigi ay hamile kaldi bence bir sakincasi yok hapin oyle soylendigi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…