Cok mu gereksiz bir surpriz olur?

Kesinlikle bir yıl en az bekle. Saraylarda yaşasan da beklemelisin. Çok gençsiniz yaşınız ileri olsa neyse

Supriz olarak guzel olur bence. Ama bence de bu supriz icin beklemelisin. Evliliginin tadini cikar, duzenini oturt iyice. Ama cok da gec kalmamak lazim. Bence 1 ya da 2 sene ideal. Cocuk olunca hicbir sey eskisi gibi olmayacak. Icinde bi sey kalmasin.

Cok erken. Benim esim de ilk gunden cocuk diye deliriyordu 8 ay sonra ikna oldum.

Esini tani. Evliligin zevklerini yasayin. Allahin izni ile tadar babalik duygusunu da. Sen hazir olmadan dusunme derim.
Cocuk sahibi olunca buyuk sorumluluk aliyorsun. Babanin yuku 10 ise annenin yuku 100. Acele etme. Bu surprizin yeri zamani degil.

Cocuk boyle sirf kocayi mutlu etmek icin harcanacak bir surpriz degil.

Durun daha.anne olmaya hazir degilim diyorsunuz.iki ay olmus biraz birbirinizi tadin..

Allah a sukredin her ay yumurtlama gunu hesaplayarak, saatine dahi dikkat ederek iliskiye girmek zorunda kalmamissiniz. Biz laboratuarda yapar gibi yaptik mecbriyetten. Hatta bazi arkadaslarimiz gercekten laboratuarda yapmak zorunda kaldi evlat hasretini giderebilmek icin sizin gibi dusunenlerin bizleri garipseyecegini hic dusunememisiz kisira bakmayin.

Not: neler yasadiginizi bilemem, siz de benimkileri bilemezsiniz. Tamaen yazmis oldugunuz cumlenin insan uzerinde biraktigi istinaden boyle bir dusunceye kapildim. Cok kirici olmus o iki cumleniz.

Simdi supriz olsun diye cocuk yapmaya kaar verilmez bence. Olursa supriz olur o zaman baska. Kendiniz hazir degilseniz hele hic girismeyin boyle bir ise. Gebe almadan belli olmuyor hazir olup olunmamasi diyenlere de kulak asmayin. Oyle bir belli oluyor ki. Biyolojik saat midir, annelik icgudusu mudur? Bilmem ama hazir oldugunuzda yureginiz ister anlarsiniz. Gebeliginiz boyunca ya da dogumdan sonra, evliligimin tadini cikaramadim vs gibi dusuncelere kapilma olasiliginiz cok yksek cunku suan cok taze evlisiniz. Cooooooook iyi dusunmeniz lazimmmm

daha cok cok yenı evlısınız bence bu suprızı yapmaman gerekıyor
hayatın ınsana ne getırecegını bılmıyoruz bunu asla kısısel ılıskınız ıcın soylemıyorum fakat ayaklarınız yere saglam basmalı maddı olarak

yınede tamamen sıradan bır gecenın sonunda hamıle kalmaktansa , tup bebek yontemıyle cocugumu dunyaya getırdıgım ıcın kendımı cok sanslı sayıyorum. ben ozel bırıyım cocugum ozel bır cocuk.

Benim en güzel yıllarımdan biri de evlendiğimde çocuksuz geçen 2 yılımdir. Hamileligimin kusmakla geçtiğinden hayatım zindana dönmüştü . Bunu da hesaplayin:)
2 ay evliliğimde sorun yok demek için de erken. Tam gezecek , tozacak yaşlar bunlar. Eğlenmeye devam

bence hiç hazır olmasanız bunu düşünmezdiniz bile, ayrıca eşiniz de madem bu kadar istekli bence çok güzel bir sürpriz olur

Çocuk sahibi olmak ve onun sorumluluğu almak hiç kolay değil, evlendikten 1,5 sene sonra hamile kaldım ve o zamana kadar eşimle çok güzel vakit geçiriyorduk geziyorduk vs. Hamilelikle başlayan sınırlar doğumdan sonra iyice oraya çıktı. Şok oldum, aşırı zorlandık. Kimse bu kadar zor olacağını söylememişti. Tüm arkadaşlarım gezerken evde oturup çocuk baktık eşimle. Kısaca hazır değilmişiz, büyüdü şu an çok şükür 4 yaşında. Büyük bir sorumluluk ve geri dönüşü yok, gezin tozun bence. Çocuktan sonra hayat tamamen onun oluyor çünkü, ona göre hareket ediliyor. 2 aylık evlilik çok erken, tadını çıkartın ya.

Yaşım 24 eşim 26 yaşında eylülde 1 yıllık evli olucaz ve ben cocuk kesinlikle 3 4 sene düşünmüyordum aynı senin gibi eşimde saygı duyuyordu fakat zaman geçtikçe aynı eşin gibi o kadar olmasada istediğini söylüyordu yine de saygı duyarak geçiriyorduk evliliğimizi tabi bazı sorunlarımızda oluyordu ailevi bu yüzdende düşünmememe neden oluyordu korundum bu süre zarfında sadece bir kere alamadım ve o zaman birşey olmaz bi kereden diyerek geçirdik fakat kaldım öğrendiğimde çok şaşkındım istemediğim için çok garşpsedim alışamadım vs.. Ama asla aldırmayı düşünmedim ve sonra dedimki o benim yanımda olmaya geldi nasibi vardı gelmesi gerekiyordu belki evliliğimiz için geldi sonra zaman geçtikçe alıştım ve ona o kdar baglıyımki şuan hareketlerini hissedemeyecek kadar küçük olsada neler hissettiriyor bana bilemezsin ayrıca olan sorunlarımızda onun sayesinde kalktı cunku eskisi kadar hiç birşeyi takmadım kafama dünyam o şimdiden bu böyle.. Demek istediğim olunca ister istemez alışıyorsun yavruna fakat evliliğin cok yeni ama olcagı varsa kötü şeyler anlamında bu cocuklada olur ilerde zaten madem eşin bu kadar cok istekli istesende 3 4 sene bekleyemezsin onun bu istegine karşı eger gözünde biraz evliliğimizin tadını cıkaralım dersen biraz daha zaman geçsin.. Bu surede eşin daha fazla hasret duysun yine ona göre bu dediğin suprizi yapabilirsin örnegin benim gibi 6 7 ay sonra kal bi 9 ayda hamileliğin sürüyo zaten ilk 6 ayın rahat geçer neredeyse 1bucuk sene sonra cocugunuz dünyaya gelmiş olur ama şimdi kaldan evliliğin ilk senesine kucagında cocuk girersin. erken yasta anne olmak cok güzel tabiki gezme tozmanızı yapın o buyuyunce yine yaparsınız. Zaten olacagı neyse onu yasıyoruz onune geçemiyoruz bazı seylerin kötü düşünme evliliğimiz yeni vs 30 sene sonra bosanan da oluyo o yüzden kalbinin sesini dinle ama bi kaç ay daha idare edebilirsin bence

Son düzenleme:
güzel bi süpriz olabilir hayat size farklı süprizler yapmazsa tabii sizde istiyorsanız eşinizde istiyorsa bence yapılabilir lakin yazarken aklıma şu geldi olduda eşinizle sıkıntı yaşadınız bir gerginlik anında size zaten benden habersiz hamile kaldın o çocuğa bakmam derse bu size fena oturur bebek birlikte alınacak bir karar emin olun onun varlığı kanıtlanınca ne süprizler yaşıorsunuz...

Cok acele etme bacım daha 2 ay olmus bıraz evlılıgın tadını cıkar gez dolas bırbırınızı ıyıce tanıyın alısın ....hem yenı evlısınız cekılmez sımdı mıgde bulantıları falan en az bır yıl gecmelı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…