- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Allah a sukredin her ay yumurtlama gunu hesaplayarak, saatine dahi dikkat ederek iliskiye girmek zorunda kalmamissiniz. Biz laboratuarda yapar gibi yaptik mecbriyetten. Hatta bazi arkadaslarimiz gercekten laboratuarda yapmak zorunda kaldi evlat hasretini giderebilmek icin sizin gibi dusunenlerin bizleri garipseyecegini hic dusunememisiz kisira bakmayin.Planlıdan daha çok sevinir evet. Planlı çok garip geliyor bana labaratuvar da çocuk yapar gibi ne bileyim. Sevineceğinize inanıyorsanız yapın. Zaten gebe kalmadan hazır olup olmadığınızı anlamıyorsunuz ki.
yınede tamamen sıradan bır gecenın sonunda hamıle kalmaktansa , tup bebek yontemıyle cocugumu dunyaya getırdıgım ıcın kendımı cok sanslı sayıyorum. ben ozel bırıyım cocugum ozel bır cocuk.Planlıdan daha çok sevinir evet. Planlı çok garip geliyor bana labaratuvar da çocuk yapar gibi ne bileyim. Sevineceğinize inanıyorsanız yapın. Zaten gebe kalmadan hazır olup olmadığınızı anlamıyorsunuz ki.
Valla ya uyguna gelmiş ev almışlar.
Bizimkiler Allah razı olsun şurda uyguna yumurta var yumurta alıyorlar arada (( :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?