Çok mu imkansız şeyler istiyorum?

blackscorpiowidow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
5
20
3
27
Ünlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?

Yoo imkansız değil, bunları genç yaşta elde eden insanlar var. Önemli olan o hayalleri legal yollarla elde etmek.

İmkansız değil, istemek hakkın elbette fakat bu yol uğruna yanlış kararlar alma sadece, cok gencsin Her yoluna cıkana, sana vaatlerde bulunana kanma, aklını kullan ablacım.

Şans faktörü önemli boy ve güzellikte lazım
Olma ihtimali bir milyonda bir

Yoo imkansız değil ama bu uğurda emek vermeniz gerek. Sorulacak çok soru var aslında çok kısıtlı bilgi vermişsiniz. Siz sadece istiyorum diyip kendi kendine bunlar gerçekleşsin diye mi bekliyorsunuz yoksa bir şeyler için çabalıyor musunuz? Cast ajansına kayıtlı mısınız mesela? Bulunduğunuz belediyede illa tiyatro vardır oraya girmeyi denediniz mi? Sizin için oyunculuk yapmak istediğiniz meslek mi yoksa kısa yoldan para kazanacağınıza inandığınız için mi oyuncu olmak istiyorsunuz?

Evet imkansız istedikleriniz 20 yaşında?
Millet 40 yaşında bazen zor ev alıyor siz 20 yaşında mükemmel bir hayat istiyorsunuz?
Oyunculuk dersi alsanız da öyle bölüm başı yüksek ücretler alamazsınız sayın bakalım kadın oyuncularından kaç tanesi öyle ücretler alıyor, sorsanız hangi zorluklardan geçmişlerdir ?
Açık lise okuyacağınıza ünv okuyup güzel meslek edinseydiniz bu hayallere belki 5 sene sonra ulaşırdınız ama ulaşırdınız.

Welcome to the club sunshine

İmkansız değilde. Ama inşallah bu hırsınız yüzünden yalnis seylere teşvik edilmezsiniz. Çizgileriniz ve duruşunuz net olsun. Ama sanki biraz da öz güven eksikliği var gibi. Başarılar dilerim

Sizi yargılamak istemiyorum. Ama amacınız kolay yoldan para kazanıp, popülarite elde etmek gibi geldi.. Yani hayatımı oyunculuğa adayayım, başarılı bir oyuncu olayım, ödüller kazanayım gibi bir hayaliniz yok anladığım kadarıyla. Siz sadece istediklerinize kavuşmak için bir aracı olarak görüyorsunuz.

Zaten oyunculuk eğitimide alıyorum 2 yıldır özel bir kurs'ta. Bu yaz şu korona işi bi çözüme ulaşırsa yada azalırsa İstanbula taşıncam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…