- 19 Mart 2020
- 5
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi blackscorpiowidow
-
Anlamadım.Yoo imkansız değil, bunları genç yaşta elde eden insanlar var. Önemli olan o hayalleri legal yollarla elde etmek.
Welcome to the club sunshineÜnlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?
Zaten oyunculuk eğitimide alıyorum 2 yıldır özel bir kurs'ta. Bu yaz şu korona işi bi çözüme ulaşırsa yada azalırsa İstanbula taşıncam.Yoo imkansız değil ama bu uğurda emek vermeniz gerek. Sorulacak çok soru var aslında çok kısıtlı bilgi vermişsiniz. Siz sadece istiyorum diyip kendi kendine bunlar gerçekleşsin diye mi bekliyorsunuz yoksa bir şeyler için çabalıyor musunuz? Cast ajansına kayıtlı mısınız mesela? Bulunduğunuz belediyede illa tiyatro vardır oraya girmeyi denediniz mi? Sizin için oyunculuk yapmak istediğiniz meslek mi yoksa kısa yoldan para kazanacağınıza inandığınız için mi oyuncu olmak istiyorsunuz?
Yoo ne alaka anlamadımSiz şimdi Allah bilir hostes de olmak istiyorsunuzdur.
Hmmm demek ki bu sitede 20 yaşına gelip açık liseyi bile bitirememiş kızların ortak özelliği bu herhalde.Yoo ne alaka anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?