- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi blackscorpiowidow
-
Corona “işi”nin çözüme ulaşmasını, İstanbul’a taşınıp, dolayısıyla sizi ev, araba ve istediğiniz her şeye ulaştıracağını düşündüğünüz ünlülüğe kavuşmak amacıyla bekliyor olmanız insanlık dersi veriyor hepimizeZaten oyunculuk eğitimide alıyorum 2 yıldır özel bir kurs'ta. Bu yaz şu korona işi bi çözüme ulaşırsa yada azalırsa İstanbula taşıncam.
Yoo ne alaka anlamadım
Emirates ne alaka bişey anlamadım.Mune bir üye vardı sizde yorum yapmıştınız ya ünlü olmak ya da emirateste hostes olmak istiyordu hani üniversite okuyamam boşuna diyordu şu 6 ay kursa gidip ingilizce bildiğini sanan arkadaşımız o gelmiş yeni üye alıp bilginiz olsun.
O kadar insan sana tavsiyelerde bulundu yine aynı konuyu açmanın mantığı nedir peki ??? Bence sen git once ingilizce çalış ki emirates için sadece ingilizce de yetmiyor biliyorsun başka diller de lazım anadil seviyesinde. Buralarda takılman hep vakit kaybi senin icin
Ben de siz o yüzü güzel olan kişi misiniz diyecektimSiz o hostes olmak isteyen kişi misiniz? Detaylarınız aynı da..
Sen ne diyoooğ ben anlamıyoooğ mood on diyosunEmirates ne alaka bişey anlamadım.
Emirates ne alaka bişey anlamadım.
Haftaya kalmaz artizim anneeeÜnlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?
İlerleyen zamanlarda bu istediklerin sadece hayalde kalacak , artık istemeyeceksin bişeyleri kabullenip yoluna devam edeceksin kylie jenner gibi aile desteğin yoksa zengin değilsen veyahut bi çevre , güzel bir vücut yüz yetenek en önemlisi şansın yoksa ünlü olmak zordur ama tiktok instagram gibi yerlerde saçmalayarak çok ünlü olanıda gördüm. Kısacası şans meselesi ama anlık yazmışsın ileride nasılsa kararın değişir daha kaç yaşındayız ileride bizi neler bekliyor bilemeyiz herşeyin hayırlısı olması dileğiyle umarım yolunuz açık ve güzel olur :)Ünlü olmak istiyorum sadece bana ait bir evim arabam olmasını istiyorum istediğim her şeye sahip olabilmek istiyorum 20 yaşındayım ve bunları yaşlı olunca değil en kısa zamanda istiyorum gençken yaşamak istiyorum hayatımı oyunculuk eğitimi alıyorum 2 yıldır açık lise okuyorum dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum çok mu imkansız bir şey istediklerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?