çok mu kıskancım?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Selam kızlar, lafı uzatmadan hemen konuya girecegim.. yine bi facebook meselesi..
Sevgilimin facebookta kız arkadaslarına yaptıgı yorumlara katlanamiyorum! Profil fotografı ben ve onun bir resmi ve facebookta bana sevgi dolu göndermeler yapiyor. Ama bugun bi baktım bi kizin fotografina şöyle bir yorum yapmış "xxx bu fotografi degil sadece senin oldugun kısmı begendim". gördüm ve sinir oldum! Boyle bi kac kere daha yapmıştı zorla sildirmistim yorumlarını. Yok biz onlarla kardesiz bilmem ne! Ne kardesi ya? Zaten bu olaya da sinir oluyorum. Simdi ona bisey demedim ama cok sinirimi bozdu. Niye oyle yaziyor ki ?! Ben mi abartiyorum?

offf cildircam!
bi de kiz boyle tesekkurler fln diyince, "ne demek efenim gercekler" yazmis :@

Böyle karaktersiz adamlara sinir oluyorum neymiş kardeşmiş bunlar önce bacım der sonra ihtiyacım...
Aha benımki ne oldu gitti ayrıldı benden şimdi kızlarla finallere çalışıyor muş.....
Kusura bakma canım ama ben benimkinin sinirini sana püskürttüm ama gerçekten sinir bozucu kelime...

:78:

abartmıyosun bence.bızımde buna benzer bır olayımız olmuştu.çok kısa bır sure sonra facemızi kapattık.en iyisi kapatın gıtsın arkadaşım.bence en rahatı bu.:63: kıskançlık kavga hep oluyo facebook yuzunden yani.:50:

Selam kızlar, lafı uzatmadan hemen konuya girecegim.. yine bi facebook meselesi..
Sevgilimin facebookta kız arkadaslarına yaptıgı yorumlara katlanamiyorum! Profil fotografı ben ve onun bir resmi ve facebookta bana sevgi dolu göndermeler yapiyor. Ama bugun bi baktım bi kizin fotografina şöyle bir yorum yapmış "xxx bu fotografi degil sadece senin oldugun kısmı begendim". gördüm ve sinir oldum! Boyle bi kac kere daha yapmıştı zorla sildirmistim yorumlarını. Yok biz onlarla kardesiz bilmem ne! Ne kardesi ya? Zaten bu olaya da sinir oluyorum. Simdi ona bisey demedim ama cok sinirimi bozdu. Niye oyle yaziyor ki ?! Ben mi abartiyorum?

valla canım sen abartmıyorsun bencede resmen sulanmışşş.malum erkek modeli işte

evet uyuz oldum bende. Demin aradi tam bu konu ustune dayanamadim soyledim ben de. bu ne bicim yorum diye..! "gir facebook uma son chatte o kizla konusmalarima bak" dedi. hatta ben telefondayken yap bunu dedi. bende direk girdim (goya gurur yapip girmeyecektim ama dayanamadim!) ama gorunce daha da sinirlendim!!

Ya ben bu kizlari anlamiyorum!! Benim sevgilime faceten yalvarmis "nee olurr fotolarima yorum yap beni on plana cikar" diye! Butun erkeklere yapmis bunu. fotolarina bakiosun her resimde erkeklerden oyle yorum var. grup fotolarinda bi tek o kiza yorum yapilmis falan! sinir oldum bi daha yapmayacaksin dedim. Oyle kizlara da sinir oluyorum! ne bu ya
yok fotolarimi begen, yok resmime yorum yap, duvarima yaz! elimde kalcaklar he!

evet uyuz oldum bende. Demin aradi tam bu konu ustune dayanamadim soyledim ben de. bu ne bicim yorum diye..! "gir facebook uma son chatte o kizla konusmalarima bak" dedi. hatta ben telefondayken yap bunu dedi. bende direk girdim (goya gurur yapip girmeyecektim ama dayanamadim!) ama gorunce daha da sinirlendim!!

Ya ben bu kizlari anlamiyorum!! Benim sevgilime faceten yalvarmis "nee olurr fotolarima yorum yap beni on plana cikar" diye! Butun erkeklere yapmis bunu. fotolarina bakiosun her resimde erkeklerden oyle yorum var. grup fotolarinda bi tek o kiza yorum yapilmis falan! sinir oldum bi daha yapmayacaksin dedim. Oyle kizlara da sinir oluyorum! ne bu ya
yok fotolarimi begen, yok resmime yorum yap, duvarima yaz! elimde kalcaklar he!

ya sen niye kıza kızıyorsunki...sorun seninkinde ne işi var öyle kızlarla artı kafasına silahmı dayayıp yorum yaptırıyor.

yapma canım yazık adama ne suçu var ki kız bi tuhafmış hem sen dedin herkese demiş fotolarıma yorum yap diye. sen bu kızı tanıyo musun peki nerden arklar sevgilinle?

haklisiniz kizmakta. bende kiziyorum. bi daha yapmiycam dedi. insallah bi daha yapmaz. zaten kiskanc biriyim bi de boyle oldumu dayanamiyorum. sevgilime de kiziyorum, o bana yprum yap, fotolarimi begen diye tutturan kiza da..

yapma canım yazık adama ne suçu var ki kız bi tuhafmış hem sen dedin herkese demiş fotolarıma yorum yap diye. sen bu kızı tanıyo musun peki nerden arklar sevgilinle?

kizi tanimiyorum sanirim mahalleden bi arkadasi. sevgilimin sucu kizacagimi bile bile kizi kirmayip oyle yorum yapmasi. Ben eger bi erkek arkadasima gidip onunkine benzer bi yorum yapsam o yorumu benim burnumdan getirir. Kendinde boyle yorum yapma hakkini nerden buluyor ona sinir oldum.

kizi tanimiyorum sanirim mahalleden bi arkadasi. sevgilimin sucu kizacagimi bile bile kizi kirmayip oyle yorum yapmasi. Ben eger bi erkek arkadasima gidip onunkine benzer bi yorum yapsam o yorumu benim burnumdan getirir. Kendinde boyle yorum yapma hakkini nerden buluyor ona sinir oldum.

kızmakta haklısın ama bence sevgilinin kötü bi niyeti yoktu yüzü yuumuşak tek sorun bu :) erkekler pek öle karmaşık düşünmezler canım öle bi niyeti olsa çaktırırdı mutlaka. ama biraz sakinleşince karşına oturt konuş sevgilinle. empati kurun karşılıklı. ben sana böle yapsam sen nasıl karşılarsın falan de. çünkü biz kadınlar böle galeyana geliyoruz sonuç kötü oluyo daha da inada bağlıyolar :D çocuk onlar ya hiç büyümicekler ki :61:

su "cocuk" olma konusunda cok haklisin. gercekten de oyleler, veya benim ki kesinlikle oyle. Soyledim zaten.. "ben sana oyle birsey yapsam.." demeye kalmadi "sen oyle birsey yapsan sana cok kizardim hatta bu olayi cok daha abartirdim. Evet haklisin askim" dedi. hatasinin farkinda. affettim bende. Seviyorum kiskaniyorum elimde degil :)

Back
X