Evlenmeden önce biz daha nişanlı bile değilken eşimin yurt dışından bir arkadaşı geldi. Rezil adam benimle de tanışmıştı, "Hadi abi diskoya gidelim" diyerek bunu tutmuş kolundan, Kemer'de mi Beldibi'nde mi ne diskoya gitmişler. Ben de migrenden ölüyorum uyudum uyandım, neler yaptınız diye sabah soruyorum ki bilmem ne diskoya gittik dedi. ya öyle mi, dedim; iyi eğlendiniz mi bari dedim, kızlar güzel miydi falan dedim ammaaa, bir arkep kızı olarak bunu beynime yazdım arkadaşlar!!
Sonra biz nişanlandık, bir konuda anımsamıyorum tartıştık mı yoksa ben mi alınganlık yaptım, bu konuyu gündeme getirdim, hem de acıklı bir şekilde... "Ben migren krizinden son nefesimi verirken senin diskoda gezip dans ettiğini de biliyorum! bir kere bile beni aramadın, o zamanlarki kız sana ağzını açıp tek kelime etmedi. nasıl hiç düşünmedin beni. ya aynı şey bende olsa alınmaz mısın, nasıl güvenirsin bir daha bana" vs vs duygusal sözler fln. Ama nasıl dolmuşum ağlıyorum. Korktu adam

Ona artık beraber hayat kuracağımızı, bu tarz arkadaşların etkisi altında kalmanın bize zarar vereceğini, arkadaşlarının onu ekseriyetle kullandığını açıkladım. Sonuçta benim de arkadaşlarım vardı ama bana ve nişanlıma saygılılardı, bana böyle bir teklifle gelmezlerdi. (O aynı arkadaşı düğünümüzde de son kuvvet eşimi vazgeçirmeye çalışmış. Bunu da sonra anlatırım.)
Şimdi ise iş yemeğine giderken bile gideceklerin isimlerini sayar, erken gelmeye çalışır. Önce duygusal konuşmayla erkeğimizi tava getirip mantıkla işi bağlıyoruz arkadaşlar. Çünkü diğer türlü arkadaşına saldırıyormuşsunuz gibi algılıyorlar.
Uzak olmanız çok kötü be canım, hem de iki kız kuzenle gitmesi beni düşündürdü. ben eşimin gitmesini istemem kabul de ediyorum kıskancım, adamı sokakta bulmadım ya kıymetli o benim için. tamam bilirim bir şey yapmaz da kızların gelip ona yazması bile BİR İLİŞKİ İÇİN MİDE BULANDIRICI ŞEYLER bence. ve ben kadınlara hiç güvenmiyorum. adam nişanlı evli sevgilisi var, kapılmış ya, kesin bunda iyi bir şeyler vardır deyip yapışanı çok. aynısını benim eşime işyerindeki kızın biri yapıyor hem de gözümün önünde.
Sevgiline güvensen de o kuzenlere güvenme..