selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
Aksine ideal kilodasin 1.69 sun kilonda 69 olmasi lazim (bu arada boyun iyiymis kiskandim) ben 1.60 im kilom 54 ken herkes ne kadar zayif oldugumu soyluyodu simdi 60 a 60 im kilon iyi diyolar. Tabi ne kadar kilo almissin zayifla diyenlerde var da takmiyorum.zaten en buyuk hatam kilo almaya calismakti kilo aldim ama midem acildi bu seferde kendimi frenleyemiyorum yine eski yeme aliskanligima donmeye karar verdim. Konudan saptim galiba neyse :)) insanlari takma iste zayifken cok zayifsin derler kilo alincada ne kadar kilo aldin biraz zayifla derler tecrubeyle sabit yani
Ben 6 Ay once dogum yaptim. Zaten evlendikten sonra almistim. Ustune hamilelik kilolari, sonra sut olsun diye yediklerim epey kilo aldim. Bebegim 4 Aylikken diyetisyene gittim emzirdigim icin diyet vermedi, en azindan 7 aylik olsun dedi. Ama insanlar o kadar acimasizki daha 40 im cikmamisken bile kiloma laf edenler oldu.2 Aylik anneyken 2 Tane sen gelmissin masallah bu ne kilo salmissin dedi bi akrabam kendi kilosuna bakmadan. Ben yni dogum yaptim kiloluyum senin kilolar neden dedim. Herkes doguruyo ama bakiyosun incecik dedi yuzsuzce. Napabilirum benim yapimda buymuskimisi dogurud 40 gun sonra 38 bedene doner,kimiside benim gibi alir. O siralar cikmazdaydim, diyet yapamiyorum, spora vaktim yok bebegime gek bakiyorum. İnsallah simdi baslayacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
Neye dayanarak ideal kilodasın dedin?:44:
Ben 1.67 falanım çok fazla araştırdım rejim yaparken; mesela benim en yüksek kilom 69 olmalıymış, alt limit de 51.
Ben şuan 54 kiloyum ve hala yüzüm toplu duruyo mesela.
68 olsam açıkcası milleti dinlemez kendim için kilo vermeye çalışırdım. Neden diyorum çünkü bi'ara 58e çıkmıştım lise dönemi ve bildiğiniz basen ve surattım. Kilo sağlıklı bi'şey değil ki...
Ki bence de güzellikle öyle ya da böyle bağlantılı. Kim kiloluyken kendini iyi hissediyo mesela?
haklısın sağlık konusunda ams benim anlam veremediğim şey zaten güzellikle zayıflığı aynı kefeye koymak ... evet hep bu kilolardaydım evlenmeden öncede beni rahatsız eden bi durum yok sağlık konusundada ama benim rahatsız olduğum konu insanların tutumu ... diyetisyene gitmeye karar verdim biraz evvel kocamla konusurken bunu dile getirdim ... evde konusuruz dedi ... büyük ihtimalle karşı çıkack :) senin de dediğin gibi 60 düşmeye karar verdim ...
Herkes üst üste söyleyince kendinizi saldırı altında gibi hissetmişsiniz, bunalmışsınız. Bu nedenle de savunma psikolojisi altında yazıyorsunuz, kendimi savunucam derken fazla kilolarınızı savunuyorsunuz farkında değilsiniz.selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?