çok mu önemli bu kilo denen şey insanlar için !!!!

Vuvv seninle ayni durumu paylasiyoruz şekerin bende 54le hamile kalip 86 larla doquma qidenlerdenim 10 ay oldu doqum yapali ama kizimi emziremediqim için kili veremedim ve şuan 82 kiloyum.. Kayinvalidem o kadar çok soylediki kilolu olduğunu esimde annesini dinleyip dairdir etmeye baslafi kilousun diye ve edindi hits yapip bi topikte dyete basladim ve çok iyi gidiyo seni beklerim

yeni evliye hemen bu tarz yorumlar yapilir zaten, kilo mu aldin kilo mu verdin vs.. esin sorun etmiyosa bosver.. hem soyledigin boy ve kiloya gore de, sisman degilsindir bence..

Ben genel konusucam lutfen kimse üstüne alinmasin..
herkes illa 50 li kilolarda 36 beden olmak zorunda degil.tabi ben kendimi 36 bedenken güzel buluyorum o ayri konu.
ama yani kadinlar evlenip cocuk yapinca cok kilo aliyor.kadin kendine bakmali spor yapmali .izgara salata türü şeyler yemeli bence ne bileyim saglikli beslenilirse kilo alinmax zaten..

Eski konu hortlamis ama yine de yazayim evet cok onemli hem de.
kiloluysan bir magazaya hatta kuafore bile girdiginde fit ve bakimli bir kadindan farkli muamele goruyorsun.
Gunumuz guzellik anlayisi kilo uzerinden gidiyor. Zayifsan guzelsin kiloluysan en fazla tatli olabilirsin.
O yuzden ya kendinizle barisacaksiniz ya bogazinizi tutacaksiniz.
ayrica ne dogum ne evlilik kiloya bahane degil bence. Yiyip icip yatarsaniz kilo alirsiniz, bogazinizi tutar hareketinizi arttirirsaniz da verirsiniz bu kadar basit. ama once kimse icin degil kendiniz icin yapin bunu.

8 kilo ciddi bir fark ve tabiki hemen goze carpar ..
Sagliginiz icin bile olsa kilo almamalisiniz ..
Ben kilolu insanlarin gercekten mutku oldugunu sanmiyorum.
Herzaman zayif insandim hamilelik nedeniyle kilo alldim ve bu durumdan cok rahatsizim.
kilolu insanlar neden mutlu olamazmış?
niçin bu fikre kapıldınız
tanıdığım en şişman insanlar hayatımda tanıdığım en neşeli insanlar.
biri annem biri eşim biri arkadaşımdı.
bu tarz önyargılar toplumda psikolojik yıpranma yapıyor işte

8 kilo almaniz dikkat çekmiştir az değil çünkü insanlar alisana kadar da söyler bir sureden sonra alisirlar çok takilmayin.

Ama önceki zayifliginizda çöküklük yemek yemeyerek verdiğiniz için. Kaslariniz erimiş. Saglikli verirseniz hem fit hem güzel olabilirsiniz tabi tercihinize kalmis bu da.

Kardeş sen hamile değil misin?

sizine benim kilomdan de baya baya tersle yani ben de kiloluyum ama hayatta takmam bana bunu diyenede anında cevabını veirir ne zayıf insnala rvar dertleri kederleri dolu öyle olmaktanson kiloku olup mutlu olmayı tercih ederim

Zayif olsan da ay cok zayifsin hasta misin yok efendim bakmiyolar mi sana yuzun cokmus gozun çökmüs derler. Benim de sizin beyniniz çökmüş diyesim geliyo.Insanlari susturamassin. Ya tersliceksin susturacaksin ya da umursamicaksin.

hahhahah ay çok komik olmuş.
ben de diyorum hamile kadın neden kilo aldım diye bu kadar dert etmiş diye...

hahhahah ay çok komik olmuş.
ben de diyorum hamile kadın neden kilo aldım diye bu kadar dert etmiş diye...

insanları anlamak gerçekten çok güç şişman olursun bu kilo ne böyle zayıf olursun bu zayıflık ne size ne herkez istediği kiloda olur kim kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle durur. bana da zayıfsın deyip duruyorlar ben halimden memnunum ya herkez kendine baksın

Eşim zayıflamamı o kadar çok istiyor ki sırf bu sebebden diyete başladım elbette önce kendim için ama bana kalsa memnundum bu arada eşim benden on yaş büyük ama genç ve fit duruyor yan yana geldiğimizde uyumsuzluk oluyor sanki bu sebebden azimliyim rabbimin izniyle bu defa inşallah vereceğim

Benimde gerizekalı uvey ablam(fesatların efendisi) senede 1 2 defa gorusuyoruz gecen geldiğinde 2de 1 bak sende ben gibi olmussun deyip durdu ki aramızda 30kg var en az.
Arabaya bineriz ben varken nası sıgcaz gerci sende ben kadarsın binmesekmi biz fln deyip durdu. Amacı kalp kırmak amacı uzmeye calısmak oyuzden ben kendisini hiç takmam

Fesat insanlar işte.
Kilo versen budefada ay yuzun cökmüş ay cirkinleşmişsin bilmem ne derler.

Hiç te kilolu değilsin ..
Nasıl mutluysN öyle davran ..

bence nasil mutluysan öyle davran
insanlar cok tuhaf kilo verdiginde kiskancliktan birsey demiyorlar (gzl olmussun,kilo verdin gibi)
ama kiloyu alincada hemen yorum yaparlar

Ön yargi degil yanlis anlamayin..
Akrabam var kiz 22 yasinda 130 kilo , Kardesi ayni sekilde.
Hastalik felanda yok , oturup sadece yemek yiyorlar.
Ama mutsuzlar tabiki yurumekte merdiven cikmakta herseyde zorluk cekiyorlar..
Onlari dusunup yorum yaptim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…