- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
benimde evimde cokça vardi..
her kacirma yolunu denedim limon vs.. yanindan gecip gidiyorlar tam cozum olmuyor, yinede deneyin..
havalar isininca kendileri gittiler simdi bir tane bile yok..
umarim kendileri giderler..
ama lutfen **bebek pudrasi** kullanmayin bogarak öldürüyor nefeslerini tikiyor..
öldürme degil de kacirma yontemlerini deneyin.. en son care ilaclama olsun..
karinca berekettir.. temiz hayvandir.. evde cop tutmayin, yerlerde ekmek kirintisi vs olmasin..
Benim yakın zamanda başıma geldi ama evde küçük çocuğum olduğu için ilaçlamadık.. Bir arkadaşımın önerisi ile özellikle çıktığı yerlere kuru türk kahvesi döktüm ve ertesi gün hiç karınca kalmadı
gectigi yerlere bulasik deterjani sikin lutfenSuann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak
Ben de hep öldürmeden uzaklaştırıyorum ne güzel hem işe yarıyor diye bebe pudrası kullanıyordum.benimde evimde cokça vardi..
her kacirma yolunu denedim limon vs.. yanindan gecip gidiyorlar tam cozum olmuyor, yinede deneyin..
havalar isininca kendileri gittiler simdi bir tane bile yok..
umarim kendileri giderler..
ama lutfen **bebek pudrasi** kullanmayin bogarak öldürüyor nefeslerini tikiyor..
öldürme degil de kacirma yontemlerini deneyin.. en son care ilaclama olsun..
karinca berekettir.. temiz hayvandir.. evde cop tutmayin, yerlerde ekmek kirintisi vs olmasin..
Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar
Suann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak
Bizim evde baya yuvaları var eşim kapattırdı ilaçladik başka yerden yapıyorlar yaKızlar ilaçlatsanız da geçmiyor, o anlık temizleniyor yuva yaptılarsa tekrar geliyorlar.
Bizde aynı dertten muzdaribiz, çareyi marketlerde satılan karınca tebeşirinde bulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?