Çok mu pisim :-(

Pudraya bile bagisikliklari var en son cinnet gecirip pudrayi ustleerine bile doktum fayda yok :) ben artik ilaclamayi dusunuyorum cunku bas edemiyorm

Evime taşınalı 1 yıl oldu sıfır bina taşındığım günden beri her yolu denedim mutfakta ilaç bitkisel duyduklarım hergün Zaten silip süpürüyorum mutfak dolapların içini bile hergün siliyorum artık ama Yok Yok bi saat sonra bakıyorum her yerde yine cirit atıyorlar tezgahta masa üstünde tatlı hiç bişey bırakamıyorum ona hemencik üşüşüyorlar en son çare ilaçlatmak kaldı.

Benim yakın zamanda başıma geldi ama evde küçük çocuğum olduğu için ilaçlamadık.. Bir arkadaşımın önerisi ile özellikle çıktığı yerlere kuru türk kahvesi döktüm ve ertesi gün hiç karınca kalmadı

Bunu bende duymuştum deneyeceğim eğer sirke ise yaramazsa saol canim

Ben internete okumuştum. Çamaşır suyu böcekleri eve yakınlaştırıyor.

Eve girdikleri noktaya Raid sıkın o kısmı uzun süre silmeyin kalan karıncaları ne yaparsınız bilemem. Biz böyle kurtulduk.

Karınca pisliğe gelmez ki. Kırıntı şeker arar evde. Süpürmeyi sıklaştırın. Mutfakta şekeri bile dolaba koy bulamasınlar.
Çok eşkıya bir haşere her yere çıkarlar

Pis olmakla alakasi yok canim sanirim şuan onların çıkma zamanı ablam her gun istisnasız evi supurur siler onda da var

gectigi yerlere bulasik deterjani sikin lutfen

Ben de hep öldürmeden uzaklaştırıyorum ne güzel hem işe yarıyor diye bebe pudrası kullanıyordum.
Bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha kullanmam.

Pudra koymayın, boğularak ölüyorlarmış, yazıktır

Salatalık iyi geliyor diye duymuştum. Kokusunu sevmezlermiş. Bir de sağda solda kırıntı, şeker tanesi vs olmamasına dikkat edin. Yemek bulamazlarsa gelmezler. Pis olmakla alakası yok kendinizi suçlamayın. Minicik kırıntı bile onlara cazip geliyor.

Ben çok küçükken aç kalmasınlar diye yere minik minik ekmek ufalar koyardım. Annem ekmek etrafında toplanmış kocaman karınca sürüsünü görünce delirirdi

Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar

Kızlar ilaçlatsanız da geçmiyor, o anlık temizleniyor yuva yaptılarsa tekrar geliyorlar.
Bizde aynı dertten muzdaribiz, çareyi marketlerde satılan karınca tebeşirinde bulduk.

Evim 11.katta benim.evde de geziyolar
Yani.okadar azmetmisler kovalamiyorum ben de,yasiyoruz birlikte.. :) hamileligimde de 2kere isirilmistim. Acayip.yakiyo sonra kasiniyo geciyo 1saate

Benim evimde karınca vardı taa evlendiğimden beri.. (ekimde 3yil olcak evleneli)
Hala da var
En çok mutfakta bulunuyor eşimi de usandirdi artık hergun doğal şeyler denedik de affedersin bı b.k yaramadı
Her yere geziyorlardi sonunda dayanamayıp ilaç aldım ilaçladik kayboldu gibi yine geliyor hep ya.
Karınca bereketiyle gelirmis şöle dusunecegim
Evlenirken karınca istilasi başlamıştı eşim de şaşırmış annesigil 5 yıl oturmus bı kere karınca görmemiş (inanmadım ama)
Ben karıncalara beraber evlenmişsim bizimle alkislayarak girmiş eve
Araba alırken bı yığın karınca hamile olurken bı yığın karınca arada bı bebeğimi kaybetmeden hiç yoktu sanırım köşede oturup ağlıyorlardi kaybettikten sora teselli olarak yayıldı her yere. Yine hamile kaldım uçtular :) işte karıncalar ne mutluluğu nede mutsuzluğu benimle paylaşıyor:) maalesef ilaçladik kayboldu ama yine var yani:)

Kızlar ilaçlatsanız da geçmiyor, o anlık temizleniyor yuva yaptılarsa tekrar geliyorlar.
Bizde aynı dertten muzdaribiz, çareyi marketlerde satılan karınca tebeşirinde bulduk.
Bizim evde baya yuvaları var eşim kapattırdı ilaçladik başka yerden yapıyorlar ya

Pis falan değilsin şekerim karınca geliyor malesef birşey bulamasa çöpe geliyor ilaclatmak tek çare yuva yapıyorlar eve ben geldikleri deliğe dokuyorum çıkamıyorlar çünkü karıncaların ciğerleri olmazmış vücutlarından nefes aliyorlarmis o yüzden pudraya temas edemiyorlar ama deliklerine dök

O zaman ben hepten pasaklıym, mutfakta ve banyomda var ne denediysem gitmediler bende pes ettim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…