- 21 Şubat 2017
- 358
- 198
- 103
- 32
Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar
Onu bende yaşadımPudra koymayın, boğularak ölüyorlarmış, yazıktır
Salatalık iyi geliyor diye duymuştum. Kokusunu sevmezlermiş. Bir de sağda solda kırıntı, şeker tanesi vs olmamasına dikkat edin. Yemek bulamazlarsa gelmezler. Pis olmakla alakası yok kendinizi suçlamayın. Minicik kırıntı bile onlara cazip geliyor.
Ben çok küçükken aç kalmasınlar diye yere minik minik ekmek ufalar koyardım. Annem ekmek etrafında toplanmış kocaman karınca sürüsünü görünce delirirdi
Yol olarak kullandiklari yerlere tuz dökmeyi deneyinSuann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak
Çok güzel düşünüyorsunuz ama keşke sayıları artmasa yada yemeklerin çaydanlığın içine girmeyeceklerini bilsem dert etmeyeceğim bir sürü karincayi tezgahta görmek beni bunaltiyorBiliyorum şimdi komik bulan olacak söylediklerimi ama söylemek istiyorum. Biz eve bir iki tane karınca gelsin çok seviniyoruz. Çünkü karınca giren evden bereket eksik olmuyor. Kimin evinde karınca görsem bir kaç sene içinde maddi manevi çok güzel duruma geliyorlar. Yazınızı okurken ay ne güzel çocuğuyla birlikte bolluk bereket gelecek dedim ama temizlemeye çalışıyormuşsunuz. Beni dinler misiniz bilmem ama bence onları yok etmeye çalışmayın.
Yol olarak kullandiklari yerlere tuz dökmeyi deneyin
Pislikten olmaz karinca ama hicbir kirinti tanesi, yag, meyve suyu damlasi falan birakmamaniz lazim. Yiyecek yemek buldugu surece ayrilmaz oradan.
Onu bende yaşadımsanırım o yüzden beni seviyorlar çocukluğumdan beri
Evimin dışarda kenarında sürü karinca ben napmisim biliyon mu ekmek kırıntıları oraya verdim alıp götürüyordu ama bildiğim küçük karinca değildi ateş karınca yani bide kraliçe karınca vardı farklı olurdu oysa izledim onları onlarda bizim gibi insanlar yaşadıkları insanlar gibi tek çaresi yiyecek bulmak..:)
Evimdeki karıncalar zor ve mutlu günümde yanımda oldular yani
İyilik eden iyilik bulur:)
Pis olduğumu düşündüğüm için üzüldüm biraz ama şuan daha iyiyim bide hormanlarimdan da biraz fazla tepki mı veriyorum bilmiyorumPislikten değil onlar mevsimi şimdi karıncanın, üzme kendini kıyamam ya
Benim sıkıntım da o zaten sayıları artacak heryere girecekler diye yoksa karincadan niye rahatsız olayım ama yemekler çaydanlık su içtiğim bardak bunlara gelmeleri beni bunaltiyorvalla benim de eski evimde de vardı pislikle hiç alakası yok. evimi temizliyordum yine çıkıyordu. Hadi mutfakta çıkar anlarım da tuvalette ne işi var. Tuz döktüm olmadı pudra döktüm olmadı yine çıkıyordu.Hele bir gün börek yapmışım fırına koymuşum işe gittim geldim bir de ne göreyim böreğin üstü hep karınca. Yazık oldu güzelim el açması böreğimeKızlar son çare gittim en iyi karınca ilacından aldım o kadar rahat ettim ki. tabi ki kıyamadım onları öldürmeye ama ne yemek yapsam saklasam gelip buluyorlardı işkence gibiydi. Siz de ilaçlatın bence.
Pis olduğumu düşündüğüm için üzüldüm biraz ama şuan daha iyiyim bide hormanlarimdan da biraz fazla tepki mı veriyorum bilmiyorum
O zaman ilaçlayacaksın canım başka çare yok. Sen bile yapabilirsin. Ben gittim zirai ilaç satan bir dükkandan ilaç aldım suyla karıştırıp her yere sıktım. Bir daha hiç karınca gelmedi. Sadece karınca değil başka böcekler dahi girse bile ölüyordu.Benim sıkıntım da o zaten sayıları artacak heryere girecekler diye yoksa karincadan niye rahatsız olayım ama yemekler çaydanlık su içtiğim bardak bunlara gelmeleri beni bunaltiyor
O zaman ilaçlayacaksın canım başka çare yok. Sen bile yapabilirsin. Ben gittim zirai ilaç satan bir dükkandan ilaç aldım suyla karıştırıp her yere sıktım. Bir daha hiç karınca gelmedi. Sadece karınca değil başka böcekler dahi girse bile ölüyordu.
Karincalara sizden rahatsiz oluyorum evimden gidin diyin bi kac kez ve bi kac gun :)) komik ama ise yariyo banada ilk soylediklerinde hadi canim demistim..Sonra gittiler tesduf muu gercek mi bilemicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?