- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
-
evet..şimdide hamıle kaldım çocugu dogurdum buyuttum sonra gitti aynı olay basına geldi.yokmu arttıraaaaaaaaaaaaaaan
Kız sende, kızların daha olmayan kocaları hakkında beddua ettin yaHehehe ALLAH hepimizin iyiliğini versin ya
Ya aklıma bi anım geldi(eski)benimki'nin benden önceki sevgilileri ve benden sonraki,benim zamanımda yazdığı kızların hepsi benden çirkin Hatta benim tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Yani hiçbiri elime su dökemez Bir ara şöyle düşünüyordum "ulen kızların hepsi çirkin,ben de mi çirkinim yoksa la?Yoksa niye bu beni beğensin? Nasıl beğensin?" hahahahaa Kendimden şüphe etmiştim :)
Ha bu arada, hepsinden de güzel , hepsinden de akıllı ve hepsinden de daha çok sevdim. Hepsine de bin değil trilyon basarım ama terkedildim o nolcak ? hahahaha
Ya aklıma bi anım geldi(eski)benimki'nin benden önceki sevgilileri ve benden sonraki,benim zamanımda yazdığı kızların hepsi benden çirkin Hatta benim tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Yani hiçbiri elime su dökemez Bir ara şöyle düşünüyordum "ulen kızların hepsi çirkin,ben de mi çirkinim yoksa la?Yoksa niye bu beni beğensin? Nasıl beğensin?" hahahahaa Kendimden şüphe etmiştim :)
Ha bu arada, hepsinden de güzel , hepsinden de akıllı ve hepsinden de daha çok sevdim. Hepsine de bin değil trilyon basarım ama terkedildim o nolcak ? hahahaha
kelıme hatası olmus kuzumkatıldıgımı olacaktı
hemencık duzelteyım yahu
gaz yaptı bu konu bende gazzzzzzKız sende, kızların daha olmayan kocaları hakkında beddua ettin yaHehehe ALLAH hepimizin iyiliğini versin ya
guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni
gul gul ben de bir acıgını yakalmaz mıyım senın sonra konuyu sana sararım görürsün
guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni
senın durumun farklı ama canım.
canım o işin güzellikle çirkinlikle alakası yok sen büyük konuşma bence
başkaları gibi daha evli değilsin sonuçta ohh evlendim demelisin önce bi
gaz yaptı bu konu bende gazzzzzzonlarda benim dogmamış evladıma aynı şey basına gelirse dediler ama
Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmerBir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filanAnlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok
Allah allah dedim bu işte bir pokluk varhahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş yaAnlamadım valla.
Herzaman beklerimBeşer şaşar ama benim sevgilim şaşmaz şaşamaz şaşırtırım aklını alırım gözünü oyarım kaşlarını yolarım hatta abartırım erkekliğine zeval getiririm soyunu kuruturum yaparımda yaparım
gaz yaptı bu konu bende gazzzzzzonlarda benim dogmamış evladıma aynı şey basına gelirse dediler ama
Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmerBir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filanAnlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok
Allah allah dedim bu işte bir pokluk varhahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş yaAnlamadım valla.
kuzum ben ıkılı dıaloglardakı genel olayı bılmıyorum .
sadece tweetyın yazmıs oldugu su cumleye yorum yaptım "aradan uc yıl
gecmıs nereden bıleceksın senın eşine/sevgılıne o sıırlerı yazdıgını
belkı o 3 yıl ıcınde hayatına baskası gırdı ona yazıyordur "demıs
ben bu cumleye gore yasadıgımı belırttım .
ben baskası ıcın ask acısı cekıyordum ,ama seneler once ayrıldıgım ılk sevgılım
uzerıne alındı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?