Çok mu Sacmalıyorum

evet..şimdide hamıle kaldım çocugu dogurdum buyuttum sonra gitti aynı olay basına geldi. yokmu arttıraaaaaaaaaaaaaaan

Kız sende, kızların daha olmayan kocaları hakkında beddua ettin ya Hehehe ALLAH hepimizin iyiliğini versin ya

öyle trilyon basmakla olmuyormuş işte:):)

guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni

guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni

canım o işin güzellikle çirkinlikle alakası yok sen büyük konuşma bence
başkaları gibi daha evli değilsin sonuçta ohh evlendim demelisin önce bi

gul gul ben de bir acıgını yakalmaz mıyım senın sonra konuyu sana sararım görürsün

Herzaman beklerim Beşer şaşar ama benim sevgilim şaşmaz şaşamaz şaşırtırım aklını alırım gözünü oyarım kaşlarını yolarım hatta abartırım erkekliğine zeval getiririm soyunu kuruturum yaparımda yaparım

Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmer Bir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filan Anlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok
Allah allah dedim bu işte bir pokluk var hahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş ya Anlamadım valla.

senın durumun farklı ama canım.

kuzum ben ıkılı dıaloglardakı genel olayı bılmıyorum .

sadece tweetyın yazmıs oldugu su cumleye yorum yaptım "aradan uc yıl

gecmıs nereden bıleceksın senın eşine/sevgılıne o sıırlerı yazdıgını

belkı o 3 yıl ıcınde hayatına baskası gırdı ona yazıyordur "demıs

ben bu cumleye gore yasadıgımı belırttım .

ben baskası ıcın ask acısı cekıyordum ,ama seneler once ayrıldıgım ılk sevgılım

uzerıne alındı .

yap yap oyle yaranılır erkeklere vallahi
sekil a=ben

gaz yaptı bu konu bende gazzzzzz onlarda benim dogmamış evladıma aynı şey basına gelirse dediler ama

Hahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filan Bu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda Hah iki tarafta anlamış olur hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy

sen şimdi esmerlere çirkinmi dedin? bende esmerim hadi buyrun kavgaya bırakın işi gücü havaaarrr komşular havaaaarr

anladım canımbende diğer şekilde anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…