• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu safim???

Aynen öyle ama eşimin ailesi yüzüme gülmüyosu resmen yok sayiyorlar. Sadece ailem olduğunda ay turkuaz cim ay şöyle böyle. Nefret ediyorum şu iki yüzlülükten.

Esim bana değer vermiyor. Ailesinden sonra geliyorum. O kadar şeyi yapıyorum Hiç mi değeri yok. :( sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuk.

Karşıma geçmiş kış kış gülüyorum konusmuyoda. Deli olcam.

Bu arada ben ne yapmak istersem işteyim 1.5 yıldır evli olduğum halde evliligimizden yasayamasigim.için herşeyi esimle birlikte yapmak istiyorum. Yürüyüşe çıkmak istediğimde bile benimle gelmiyor. Ancak görümcemı eşi aradığında bana sormadan birşey planlayıp planlamasının hemen kabul ediyo. Ve bana sorma gereği bile duymuyo. Artık içime agliyorum. Görmesin diye. Benim ne hissettiğim onun umrunda değil anlasilan. Mutsuzum. Bu nasıl evlilik beraber hicbirsey yapamıyoruz istemiyor. Ama başkası yani özellikle kendi ailesi olduğunda hemen tamam diyor. Ne yapcam bilmiyorum.
Hmm nasıl mı değerli olacaksın?
Tabiki önce kendine değer vererek!
Kimseye ilgi görmek için msj arama falan yapma bundan sonra, ayrıca gördüğün muameleyi de görmezden gel salla gitsin.
Eşine ya da kendi ailene hiçbir açıklama yapma, şikayetlenme kesinlikle.
İnsan zorla değer göremez.
Çekilen fotolardan sadece sizsiz olanları mı yüklemişler? Siz de sadece eşinizle olanları yükleyin, olmadı kesin fotoları!
Kimseden bir beklenti içine girmeyin!
Hayatınla ilgili sorarlarsa gayet kıs net ve politik cvp verin hatta vermeyin,

Söylemeden geçemeyeceğim eşin ve ailesi tam bir kabile tipi aile! "Sadece biz en iyisi biziz herkes bizi kıskanıyor"
Düşünce yapıları aynen bu!
Kocan da kendini beğenmiş dangozun önde gideni kusura bakma.
O sana özgüven kırıcı birşey söylediğinde daha lafını bitiremeden ağzına tık başka bir muhabbet aç, kaale bile alma! Sen ciddiye aldıkça üzerine gelmiş işte!
Kocamı kullanıyorlar demişsin bırak kullansınlar!
Ayrıca eşin herşeyin en iyisini alıp kullanırken sen ne diye ikinci el alıyorsun??
Aferin mi diyecekler? Daha konuşuyorlardır arkandan giyinmeyi bile bilmiyor başkalarının artığına para veriyor diye!
Biraz sert yazmış olabilirim ama bunların bir kısmını ben de yaşadım.
Sen kendine kıymet vermezsen kimse vermez

Evet doğru söylüyorsun yaptığım herşeye hep burun kivirdilar.

Evlendiğimde benim.aldığım telefonu yanlışlıkla yere dusurdulee. Yenisini istedim o zaman çalışmadığım için esim.pahalı olur sen kiKardesimin eski telefonunu kullan dedi. Sesimi cikartmadim.

Çalışmaya başlayınca gittim kendime yine ikinci el telefon aldim.
Şimdi ise ben calisiyorum. Eşim telefonu işini gördüğü halde gitti yeni telefon aldi.
Aşırı Özgüven den ziyade ego var bu ailede.

Evet doğru söylüyorsun yaptığım herşeye hep burun kivirdilar.

Evlendiğimde benim.aldığım telefonu yanlışlıkla yere dusurdulee. Yenisini istedim o zaman çalışmadığım için esim.pahalı olur sen kiKardesimin eski telefonunu kullan dedi. Sesimi cikartmadim.

Çalışmaya başlayınca gittim kendime yine ikinci el telefon aldim.
Şimdi ise ben calisiyorum. Eşim telefonu işini gördüğü halde gitti yeni telefon aldi.
Aşırı Özgüven den ziyade ego var bu ailede.
Bak işte çözmüşsün sen de bunları!
Ne diye kendini yıpratıyorsun Allah aşkına ya??
Senin üzülmenden garip bir haz alıyorlar farkında değil misin? (Eşin dahil!)
Sanki onların ailesine eğlence olmuşsun.
Çok rica ediyorum bunu kendine reva görme, hemen şu dk bir milat olsun senin için!
Düşünceni duygunu hayatını değiştir, kimseye uymaya çalışma, isteyen sana uysun bundan sonra.
Kocanın gazozuna ilaç atıp zorla nikah yaptırmadın herhalde? Beğenmiyorsa evlenmeseydi! Terbiyesiz adam yaa çok kızdım!
Lütfen kendine değer ver! Ağlanıp sızlanma!
Ailen de fazla iyi niyetli, onlara sakın şikayetlenme, politik ol kendin hallet her olayını

YavruPancar YavruPancar hanıma kesinlikle katılıyorum
Canım önce bi silkelen ve kendine gel
Hakkaten onlara takmaktan kendini sindirmişsin
önce kendine bi güven,
bak çalışıyorsun, tamam birikim yap ama kendine de bak
İkinci el giyinme, madem kocan kısmıyor gidip marka alıyor, sen de al
kendine yakıştırdığını giy, istediğin gibi makyaj yap
eşin yine ablam daha güzel vs derse, ben kendime yakıştırıyorum de,
Önce sen beğen,

Ayrıca görümcelerin kendilerini kaf dağında görebilir,
Gül geç o hallerine,
Arama onları msj da atma,
Eşin sana değer vermezler derse desin,
Şu durumdan daha mı farklı olacak,
Ve kimsenin seni beğenmesine, kabullenmesine ihtiyaç duyma da,
Çalışıyorsun, arkadaş edin, yeni uğraşlar bul kendine,
mesela eşin ailesine gittiğinde sende arkadaşlarınla buluş,
Kendini mutlu etmenin yollarına bak,
Bi süre sonra eşinin de dikkatini çeker ve sana yönelir

Bu arada evli değilim, ama fikirlerimi söylemek istedim. Tüm mesajlarını okudum, senin gerçekten tek ihtiyacın kendine yönelmek, boşver onu bunu. Kim ne yaparsa yapsın

Annemde diyor esin gördüğü herşeyi lehine kullanıyor diye. Nasıl politik olcam? Kafam karmakarışık ne düşüneceğim ne yapacağımı sasirdim. Esime haftalardır beraber birşeyler yapalım diyorum sürekli bahane. Eniştesi arayınca anında gidiyor. Mutsuzum :( çaba sarfediyorum calisiyorum. Eşim hicbirsey yapmiyor.çok zoruma gidiyor. Onun için yatak odasında varim. Kendimi bazen kullanılmış gibi hissediyorum.

dediğim gibi önce kendini mutlu et,
nasıl olacağını en iyi sen bilirsin,
yapmayı hoşlandığın şeyleri yap mesela bekarken neler yapıyordun
güçlü dur, bence eşine de hissettirme bu düşüncelerini artık
çünkü seni anlamıyor üstüne bi de kıskanıyorsun demiş

Annemde diyor esin gördüğü herşeyi lehine kullanıyor diye. Nasıl politik olcam? Kafam karmakarışık ne düşüneceğim ne yapacağımı sasirdim. Esime haftalardır beraber birşeyler yapalım diyorum sürekli bahane. Eniştesi arayınca anında gidiyor. Mutsuzum :KK43: çaba sarfediyorum calisiyorum. Eşim hicbirsey yapmiyor.çok zoruma gidiyor. Onun için yatak odasında varim. Kendimi bazen kullanılmış gibi hissediyorum.
Yok mu senin yakın kız arkadaşın falan? Yoksa en kısa zamanda çevre yap, eşinin yörüngesinden çık, kız arkadaşlarınla plan yap sinema avm alışveriş falan, eşin de çok kıymetli eniştesinin paçasında dolanmaya devam etsin.
Bak bu dünyanın değişmeyen düzeni "kaçan kovalanır, yüz vermeyen kıymetli olur".
Nasıl politik olacam diyorsun, milletin yüzüne he hı tamam canım deyip bildiğini okuyacaksın. Eşine asla ailesini şikayet etmeyeceksin, seni küçük görür şekilde konuşmalarına müsade etmeyeceksin. Yaşın genç, istediğin gb giyineceksin kimseyi takmayacaksın.
Onlar özgüven patlaması yaşıyorsa sen daha büyüğünü patlatacaksın olay bu

gayet basit.
eşin sana köle gibi, hiçmiş gibi davranıyor madem sen de ona öyle davran.
konuşmak isterse oda değiştir, muhatap olma. ya da kısa cevaplar ver, her lafını geçiştir.
her şeyin en iyisini al ve giy, kullan. eşin yorum yapmaya kalkışırsa hı hı de geç.
ailesiyle hiçbir şekilde muhatap olma. misilleme olarak o da senin ailenle görüşmezse boşver, canıma minnet de, ailemle sensiz daha iyi vakit geçiriyorum de. altta kalma.
yatak odasında sana iyi davranıyor madem, o keyfini elinden al. sadece sen istersen olsun ilişki. istemiyorsan hayır, başım ağrıyor, uykum var vs de ki senin kolay, ezilecek biri olmadığını farketsin.
yemekleri de kendine göre yap, beğenmezse kalksın kendi yapsın yesin ego beyin.
o sana nasıl davranıyorsa aynıyla karşılık ver.
kıskanç derse, sen kimsin de neyini kıskanayım. yakışmadı derse sen önce dön aynaya bak de.
bu adam başka türlü yola gelmez, ağladığınla kalırsın.

Yok mu senin yakın kız arkadaşın falan? Yoksa en kısa zamanda çevre yap, eşinin yörüngesinden çık, kız arkadaşlarınla plan yap sinema avm alışveriş falan, eşin de çok kıymetli eniştesinin paçasında dolanmaya devam etsin.
Bak bu dünyanın değişmeyen düzeni "kaçan kovalanır, yüz vermeyen kıymetli olur".
Nasıl politik olacam diyorsun, milletin yüzüne he hı tamam canım deyip bildiğini okuyacaksın. Eşine asla ailesini şikayet etmeyeceksin, seni küçük görür şekilde konuşmalarına müsade etmeyeceksin. Yaşın genç, istediğin gb giyineceksin kimseyi takmayacaksın.
Onlar özgüven patlaması yaşıyorsa sen daha büyüğünü patlatacaksın olay bu

Arkadaşlarım vardı ama evlenince herşey degidti. Arkadaşlarımda evlendi. Herkes farklı yerlerde. Kolay kolay insanlara hemen arkadaşlıktan kuramiyorum. Sosyal fobimiyim ne anlamadim. Evliliğine duyayım diyorum ama nafile. Bir bucuk senedir elde var sifir.

Arkadaşlarım vardı ama evlenince herşey degidti. Arkadaşlarımda evlendi. Herkes farklı yerlerde. Kolay kolay insanlara hemen arkadaşlıktan kuramiyorum. Sosyal fobimiyim ne anlamadim. Evliliğine duyayım diyorum ama nafile. Bir bucuk senedir elde var sifir.
Canım benim üzülme artık evlat dışında hiçkimse için üzülmeye değmez bu hayatta inan...
Eski arkadaşlarınla tekrar irtibata geçmeyi düşünebilirsin, ya da işyerinden kafana uyan biri varsa samimiyeti arttırabilirsin, olmadı yalnız başına git avm ye falan hiçbirşey olmaz merak etme...
Adam arkadaşının falan olmadığını ve sosyalleşmek için ona mecbur olduğunu düşünüyor bu durumu da gayet güzel kullanıyor farkındaysan.
Az biraz kendine değer ver dik dur sağlam dur gerisi gelecek merak etme.
İnsanlara vazgeçilmez olduğunu hissettirince işte böyle saçma triplere giriveriyorlar.
Sosyofobik olduğuna inanmıyorum sadece düzenli ve planlı bir şekilde sindirilmişsin. Ayağa kalk ve kendine gel artık

Canım benim üzülme artık evlat dışında hiçkimse için üzülmeye değmez bu hayatta inan...
Eski arkadaşlarınla tekrar irtibata geçmeyi düşünebilirsin, ya da işyerinden kafana uyan biri varsa samimiyeti arttırabilirsin, olmadı yalnız başına git avm ye falan hiçbirşey olmaz merak etme...
Adam arkadaşının falan olmadığını ve sosyalleşmek için ona mecbur olduğunu düşünüyor bu durumu da gayet güzel kullanıyor farkındaysan.
Az biraz kendine değer ver dik dur sağlam dur gerisi gelecek merak etme.
İnsanlara vazgeçilmez olduğunu hissettirince işte böyle saçma triplere giriveriyorlar.
Sosyofobik olduğuna inanmıyorum sadece düzenli ve planlı bir şekilde sindirilmişsin. Ayağa kalk ve kendine gel artık

Deneyeceğiz gim. Umarım silkelenebilirim.

Esimi bir şekilde degistirmeliyim. Ailesi olunca kafasına göre karar veriyor. Artık tepki vermiyorum, bu seferde gülüyor. Ne yapmaya calisiyir?

Back
X