Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm nasıl mı değerli olacaksın?Bu arada ben ne yapmak istersem işteyim 1.5 yıldır evli olduğum halde evliligimizden yasayamasigim.için herşeyi esimle birlikte yapmak istiyorum. Yürüyüşe çıkmak istediğimde bile benimle gelmiyor. Ancak görümcemı eşi aradığında bana sormadan birşey planlayıp planlamasının hemen kabul ediyo. Ve bana sorma gereği bile duymuyo. Artık içime agliyorum. Görmesin diye. Benim ne hissettiğim onun umrunda değil anlasilan. Mutsuzum. Bu nasıl evlilik beraber hicbirsey yapamıyoruz istemiyor. Ama başkası yani özellikle kendi ailesi olduğunda hemen tamam diyor. Ne yapcam bilmiyorum.
Bak işte çözmüşsün sen de bunları!Evet doğru söylüyorsun yaptığım herşeye hep burun kivirdilar.
Evlendiğimde benim.aldığım telefonu yanlışlıkla yere dusurdulee. Yenisini istedim o zaman çalışmadığım için esim.pahalı olur sen kiKardesimin eski telefonunu kullan dedi. Sesimi cikartmadim.
Çalışmaya başlayınca gittim kendime yine ikinci el telefon aldim.
Şimdi ise ben calisiyorum. Eşim telefonu işini gördüğü halde gitti yeni telefon aldi.
Aşırı Özgüven den ziyade ego var bu ailede.
Yok mu senin yakın kız arkadaşın falan? Yoksa en kısa zamanda çevre yap, eşinin yörüngesinden çık, kız arkadaşlarınla plan yap sinema avm alışveriş falan, eşin de çok kıymetli eniştesinin paçasında dolanmaya devam etsin.Annemde diyor esin gördüğü herşeyi lehine kullanıyor diye. Nasıl politik olcam? Kafam karmakarışık ne düşüneceğim ne yapacağımı sasirdim. Esime haftalardır beraber birşeyler yapalım diyorum sürekli bahane. Eniştesi arayınca anında gidiyor. Mutsuzumçaba sarfediyorum calisiyorum. Eşim hicbirsey yapmiyor.çok zoruma gidiyor. Onun için yatak odasında varim. Kendimi bazen kullanılmış gibi hissediyorum.
Yok mu senin yakın kız arkadaşın falan? Yoksa en kısa zamanda çevre yap, eşinin yörüngesinden çık, kız arkadaşlarınla plan yap sinema avm alışveriş falan, eşin de çok kıymetli eniştesinin paçasında dolanmaya devam etsin.
Bak bu dünyanın değişmeyen düzeni "kaçan kovalanır, yüz vermeyen kıymetli olur".
Nasıl politik olacam diyorsun, milletin yüzüne he hı tamam canım deyip bildiğini okuyacaksın. Eşine asla ailesini şikayet etmeyeceksin, seni küçük görür şekilde konuşmalarına müsade etmeyeceksin. Yaşın genç, istediğin gb giyineceksin kimseyi takmayacaksın.
Onlar özgüven patlaması yaşıyorsa sen daha büyüğünü patlatacaksın olay bu
Canım benim üzülme artık evlat dışında hiçkimse için üzülmeye değmez bu hayatta inan...Arkadaşlarım vardı ama evlenince herşey degidti. Arkadaşlarımda evlendi. Herkes farklı yerlerde. Kolay kolay insanlara hemen arkadaşlıktan kuramiyorum. Sosyal fobimiyim ne anlamadim. Evliliğine duyayım diyorum ama nafile. Bir bucuk senedir elde var sifir.
Canım benim üzülme artık evlat dışında hiçkimse için üzülmeye değmez bu hayatta inan...
Eski arkadaşlarınla tekrar irtibata geçmeyi düşünebilirsin, ya da işyerinden kafana uyan biri varsa samimiyeti arttırabilirsin, olmadı yalnız başına git avm ye falan hiçbirşey olmaz merak etme...
Adam arkadaşının falan olmadığını ve sosyalleşmek için ona mecbur olduğunu düşünüyor bu durumu da gayet güzel kullanıyor farkındaysan.
Az biraz kendine değer ver dik dur sağlam dur gerisi gelecek merak etme.
İnsanlara vazgeçilmez olduğunu hissettirince işte böyle saçma triplere giriveriyorlar.
Sosyofobik olduğuna inanmıyorum sadece düzenli ve planlı bir şekilde sindirilmişsin. Ayağa kalk ve kendine gel artık