Cok mu sey bekliyorum esimden

adımı sena atmanı öneriririm
Bunaliyor beyfendi

iş sen de arkadaşım sen devamlı yapıcaksın sırnaşıcaksın ne biliyim tv izlerken git dudaklarından bi öpücük kondur git ensesinden öp aşşkıımmm diye bi sarıl sen böyle yaptıkça o alışacak ve oda sana yapmaya başlıcak

Denerim bakalım olur insallah

Çok şey beklemiyorsunuz fakat esinizin yaptiklari da azimsanacak gibi degil.
Bence odak noktanızı degistirin.

bence sizin de benim de durumumuz baba sevgisi eksikliği hissetmemizden kaynaklanıyor. benim babam hayatta ama varlığı yokluğu bir oldu her zaman. eşinizin diğer huylarından memnunsanız başka bir sıkıntınız yoksa bu duruma kendinizi alıştırın derim çünkü bizim istediğimiz bir bir erkek bulmamız en azından Türkiye sınırları içinde çok zor. Erkekler malum kaçanı kovalar biraz siz kaçın ben artık öyle yapmaya çalışıyorum.

Éslerimizi değiştirmeye çalıştığımız zaman değil onları oldukları gibi kabul ettiğimiz zaman mutlu olmayı öğreneceğiz bunu yapmak zor ama basarinca her sey güzel oluyor ben de,sizin gibi düşünürdüm tv izlerken neden sarilmiyor diye üzülürdüm.Bir aile danışmanı ile konusunca hallettik sorunlari,Yahu adam tv izliyor yani evine erken gelmis orda burda takılmıyor cok şükür Siz de böyle düşünmeye çalışın ve erkekler sıkboğaz edilmekten nefret ederler biraz elinizi üstünden çekin o size yönelecektir,.

Evet aslında çok şey beklemiyorsun ama eşinin yapısı bu malesef.senin için yaptıkları aslında sevgisinin en açık göstergesi.ama sen dokunsal seviyorsun o içinden seviyor..ama değişebilir .bikere bu beklentini bitir.neden öpmüyor neden sarılmıyor gibi.beklenti olmazsa kurup durmazsın içinde.öpmek istediğinde git öp sarılmak istediğinde sarıl.madem bunalıyor çok uzun sarılma.bi zaman sonra bunun çok tatlı bir duygu olduğunu hissedip o da öyle davranmaya başlayacak.ama sabırlı ol.15 gunde hadi artık sende başla deme.

Sarılmak, öpmek adamın huyu degılse, flört ederkende yapmazdı, sonuçta 10 gunde evlenmedınız belli bir süre flört ettınız. Bu durum ımza atıp aynı eve gırınce boyle oluyorsa, huyudur diyemem ben.
Yarım saat sarılmak, yanından gecerken bır öpücük vermek gıbı şeyler atla deve bi iş degıl, yorucuda degıl. Illa vıcık vıcık olmak, saatlerce göz göze, diz dize oturmak demek değil bu.

Ha, kavga etmeye değer mi değmez. Böyle şeyler karşındakinin içinden gelince kıymetli olur, güzel hissettırır. Beni öp, bana sarıl, nıye yapmıyorsun, niye gelmıyorsun diye diye yaptırılmaz.

aynı eksikliği bende yaşıyorum. eşim sonu gelmeyecekse yaklaşma modunda..
yanaktan öper ayda yılda bir. ben yanına gidip uzanıyodum öpüyodum ama o rahat dur diyodu bende yanına bile gitmiyorum artık.
bu yönden aynıyız, ben de merak ediyorum herkes böyle mi. biz de 9 aylık evliyiz

Seni diğer konularindan da hatırlıyorum canım. Şunu söyleyebilirim sen fazlaca mız mız bi insansın kusura bakma.zaten esin sana naparsa yapsın sen yine bir kusur bulacaksın. Takma kafana bu yüzden. Keyfine bak

Acayip beklenti icindeyim birisi de yazmis ya skor tutuyorum resmen peki tamam öyle yapayım

Herkes böyle olsa bile biz böyle sevilerek mutlu oluyoruz. Ben esime ozleyince geliyorsun diyince cok kızdı sen beni de kendini de çok kötü duruma sokuyorsun sevgilim degilsin ki sen benim diye.

Atla deve degil diye aynen söyledim. Bugun de isten geldi yemeği ben yapayim diyor. Romantikligi boyle kodlamis beyin. Beni gogsune yatirip sevse ben ona ne yemekler yaparım halbuki. Neyse, buna da şükür.

Atla deve degil diye aynen söyledim. Bugun de isten geldi yemeği ben yapayim diyor. Romantikligi boyle kodlamis beyin. Beni gogsune yatirip sevse ben ona ne yemekler yaparım halbuki. Neyse, buna da şükür.

Yemek yapmak, ev işlerinde yardımcı olmak romantıklık degıl. Özellikle sızde calışıyorsanız tabıkı yapıcak. Siz çalışmıyor ve evdeysenız, adam gelene kadar yıyecek hıcbıseycık yapmadıysanız aksama kadar ne desin zaten başka ?

Bana gore değil ama ona gore oyleymis.

Bir an kendi derdimi okudum sanki.
TV bakar elinde telefon okey oynar.
Yatakta buluşuruz anca

Yardımcı olmak adına yazmıştım.tutmadı herhalde sizde.evlilikte skor yoktur mutluluk için emek vardır..

oda güzel ben bugün eve 7 de geldim yemek yapmamış, sabah yapmadan gitmiştim, niye yapmadan gittin biraz erken kalk diyor, 12.30 da gidiyorum işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…