Ben de ilgiyi sarilip öpmeleri sevdiğimi düsünüp teklif ederim. Ama isim varken sırnaşsa kızıyorum. Hiç hoşlanmıyorum.
Baktım çok gıcık bir durum
Bazı seyleri yapa yapa rutin hale getirin. Gece sarilma, sohbet ve öpücük.
Ise giderken veya gelince karşılama ve uğurlama senfonisi gibi gibi.
Tv izlerken dizine uzanmayı teklif edebilirsiniz.
Bi de bizde sırtımı kaşı var.Eşimin en sevdigi .
Bunaliyor beyfendiadımı sena atmanı öneriririm
Denerim bakalım olur insallahiş sen de arkadaşım sen devamlı yapıcaksın sırnaşıcaksın ne biliyim tv izlerken git dudaklarından bi öpücük kondur git ensesinden öp aşşkıımmm diye bi sarıl sen böyle yaptıkça o alışacak ve oda sana yapmaya başlıcak
gül sen gülDenerim bakalım olur insallah
bence sizin de benim de durumumuz baba sevgisi eksikliği hissetmemizden kaynaklanıyor. benim babam hayatta ama varlığı yokluğu bir oldu her zaman. eşinizin diğer huylarından memnunsanız başka bir sıkıntınız yoksa bu duruma kendinizi alıştırın derim çünkü bizim istediğimiz bir bir erkek bulmamız en azından Türkiye sınırları içinde çok zor. Erkekler malum kaçanı kovalar biraz siz kaçın ben artık öyle yapmaya çalışıyorum.Evet cok küçük yasta babami kaybettik. Bana da esimin icinden birden istediğim gibi biri çıkmayacak gibi geliyor. Kendi bilir ben konuştum beklentilerimi soyledim. O beni ozleyince de ben duyarsiz olurum ister istemez boyle mutsuzken.
aynı eksikliği bende yaşıyorum. eşim sonu gelmeyecekse yaklaşma modunda..Gelelim derdime. Bunlarin yaninda beni gelip cok nadir öper cinsellik haricinde. Guzel karım benim der ama yatakta. Normalde sarılmaz koklamaz. Ben durup dururken uzun uzun sarılinca terledim der. Eve gelir tv karsisina gecer hemen. Yatana kadar tv izlenir. Arada laf atar ugrasir güldürur. Ben cok sıkılırim tvden genelde bi seyler okur veya izlerim. Otururken gel yanima diyip sarilmaz anca ozleyecek te öyle gelecek. En son konustum duygusal olarak tatmin olmayinca gece duygularım yükselmiyor kusura bakma diye. Ve gunlerdir beraber olmuyoruz ben istemiyorum. Yukarida saydığım şeyleri yapmasa surekli gelip opup sarılsa buna da takardim farkindayim, tahmin ediyorum. Ama böyle de bir şeyler eksik. Dun konuştum ben oyle oldugunu düşünmüyorum ilgisiz bi adam degilim ben dedi. Evet degil ama her anlamda ilgili de degil. Aşk anlamında sinifta kalıyoruz. Hem de yeni evliyiz. Bugün yine tüm aksam tv izledik hic tensel temasimiz olmadi. Cok takildim bu konuya icimi acmak istedim. İstiyorum ki hep sarilan ben olmayayim. Tum gun yalnizim is ariyorum. Sevip evlendik aksam bi sarilip oturmak evde sıkıldığımi tahmin etmek zor olmasa gerek. Uzun uzun sarilip koklasalim bi şefkat sicaklik alayim. Diger türlü yaklaşinca bana bencilce geliyor ve istemiyorum. Cok mu sey bekleyip gereksiz sorun çıkarıyorum sizce bunun ayrimini gerçekten yapamiyorum ?
Acayip beklenti icindeyim birisi de yazmis ya skor tutuyorum resmenEvet aslında çok şey beklemiyorsun ama eşinin yapısı bu malesef.senin için yaptıkları aslında sevgisinin en açık göstergesi.ama sen dokunsal seviyorsun o içinden seviyor..ama değişebilir .bikere bu beklentini bitir.neden öpmüyor neden sarılmıyor gibi.beklenti olmazsa kurup durmazsın içinde.öpmek istediğinde git öp sarılmak istediğinde sarıl.madem bunalıyor çok uzun sarılma.bi zaman sonra bunun çok tatlı bir duygu olduğunu hissedip o da öyle davranmaya başlayacak.ama sabırlı ol.15 gunde hadi artık sende başla deme.
Herkes böyle olsa bile biz böyle sevilerek mutlu oluyoruz. Ben esime ozleyince geliyorsun diyince cok kızdı sen beni de kendini de çok kötü duruma sokuyorsun sevgilim degilsin ki sen benim diye.aynı eksikliği bende yaşıyorum. eşim sonu gelmeyecekse yaklaşma modunda..
yanaktan öper ayda yılda bir. ben yanına gidip uzanıyodum öpüyodum ama o rahat dur diyodu bende yanına bile gitmiyorum artık.
bu yönden aynıyız, ben de merak ediyorum herkes böyle mi. biz de 9 aylık evliyiz
Atla deve degil diye aynen söyledim. Bugun de isten geldi yemeği ben yapayim diyor. Romantikligi boyle kodlamis beyin. Beni gogsune yatirip sevse ben ona ne yemekler yaparım halbuki. Neyse, buna da şükür.Sarılmak, öpmek adamın huyu degılse, flört ederkende yapmazdı, sonuçta 10 gunde evlenmedınız belli bir süre flört ettınız. Bu durum ımza atıp aynı eve gırınce boyle oluyorsa, huyudur diyemem ben.
Yarım saat sarılmak, yanından gecerken bır öpücük vermek gıbı şeyler atla deve bi iş degıl, yorucuda degıl. Illa vıcık vıcık olmak, saatlerce göz göze, diz dize oturmak demek değil bu.
Ha, kavga etmeye değer mi değmez. Böyle şeyler karşındakinin içinden gelince kıymetli olur, güzel hissettırır. Beni öp, bana sarıl, nıye yapmıyorsun, niye gelmıyorsun diye diye yaptırılmaz.
Atla deve degil diye aynen söyledim. Bugun de isten geldi yemeği ben yapayim diyor. Romantikligi boyle kodlamis beyin. Beni gogsune yatirip sevse ben ona ne yemekler yaparım halbuki. Neyse, buna da şükür.
Bana gore değil ama ona gore oyleymis.Yemek yapmak, ev işlerinde yardımcı olmak romantıklık degıl. Özellikle sızde calışıyorsanız tabıkı yapıcak. Siz çalışmıyor ve evdeysenız, adam gelene kadar yıyecek hıcbıseycık yapmadıysanız aksama kadar ne desin zaten başka ?
Bana gore değil ama ona gore oyleymis.
Atla deve degil diye aynen söyledim. Bugun de isten geldi yemeği ben yapayim diyor. Romantikligi boyle kodlamis beyin. Beni gogsune yatirip sevse ben ona ne yemekler yaparım halbuki. Neyse, buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?