Esim de bu ornekleri verdi bana. Ben de oyle olsak zaten ayrilacagimizi derdimi anlatmaya tenezzul bile etmeyecegimi soyledim.Bence eşinizden çok şey istiyorsunuz yeterince sizinle ilgileniyormuş zaten evin işine yardım ediyor hediyeler alıyor daha ne istiyorsunuz ??
Öyle evlilikler var ki adam işten geliyor karısının suratına bakmıyor dövüyor sövüyor yetmiyor aldatıyor..
Yatın kalkın böyle bir eşiniz olduğu için dua edin..
Aynı benim kocam akşam olani anlatayım sana gittim sirnastim öptüm kokladım baktım offf demeye başladı cik mik yapıyor noldu dedim nolduuuuuu bi çıktım tepesine ısırdım gidikladim mıncıkladım baktım gülüyor hosuna gitti bıraktım dedim ben duşa giriyorum aç yatagimi yatıcam nolduuu diyor hemen dedim senle mi uğraşacam ben yatıcam uyucam duştan çıktım geldim baktım bu sefer o sırnaşıyor yapacak birşey yok ters tepki verince erkeklerde iyice tepki çekiyor bende tatlılıkla çözmeye ugrasiyorun
Yatakta değil aksam tv izlerkenBence adamcagiz calisipta baya ilgili valla bende yatakta sarilip duramam daralirim evlensekte herkesin birey oldugunu unutmayalim boylece mutlu oluruz
Ya konuşarak ben çözemedim valla benimkinde fayda etmiyor yaptırım uyguluyorum yanagimi dudagimi uzata uzata öğrettim adamaTers tepki vermiyorum ben de sakince konustum. Yer yer hak verdi. Ben beklentimi soylerim icinden gelmiyosa yapacak bi sey yok zorlayamam.
Ayni sey bence insaniz yani bende cok sevmem mic mic iliskiyi boyle surekli sarmas dolas daraliyorumYatakta değil aksam tv izlerken
Anliyor mu bilmiyorum bugun yine ben sarılıp öptüm onu mesela. Konustugumdan beri hala değişiklik yok yani. Kendimi iyi hissettirinceye kadar da istemiyorum zaten. Esinizin hormonal bi olayi olabilir.
Evet cok küçük yasta babami kaybettik. Bana da esimin icinden birden istediğim gibi biri çıkmayacak gibi geliyor. Kendi bilir ben konuştum beklentilerimi soyledim. O beni ozleyince de ben duyarsiz olurum ister istemez boyle mutsuzken.sayın konu sahibi sizi kendime benzettim ve anlıyorum. çünkü bende sizin gibiyim. eşim akşam eve gelir ki ben de tüm gün çalıştığım ve yorgun olduğum halde boynuna atlarım kapıda karşılamaya çalışırım gülerim dertlerini dinlerim. eşim bir kere bile e sen naptın bugün demez. asla gelip öpmez koklamaz. tek sevgi gösterisi gelip ayağımı gıdıklamaktır o da arada birben de bu konuyu çok düşündüm fakat daha önceki bana istediğim gibi davranan ama içi dışı yalancı,bencil,düşüncesiz vs... biriyle olan ilişkimi düşününce şükrediyorum. her erkek maalesef farklı. bizim istediğimiz gibi birini bulmak çok zor. olsa bile dediğim gibi başka türlü sorunları olacaktır. ben şimdi biraz geri çekiyorum kendimi gidip öpmüyorum mesela sarılmıyorum ama güler yüzlü sıcak davranıyorum. yani kısacası ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz bir de ailende ilgi, sevgi eksikliği (özellikle baba) yaşadın mı merak ettim?
Beklentilerimiz farkli evet bunu ona da soyledim. Biz saatlerce konusuyoruz anlatiyoruz birbirimizi. 2 gun once de baya konustuk bu konuda hala ayni. Bugun yine ben öpüp sarildim ona. Onun uzandığı koltuga yanina gidince sıkılıp yer degistirmesi ama ozleyince ayni koltukta sikilmamasi anormal degil mi ben mi abartiyorum?
+1Evet.
İş bulun bir an önce.
Haklısınız o daha kötü. Acaba benim isteklerim icten gelmedikce yapilmayan seyler mi? Oturup konuştum belki ne bekledigimi bilmiyordur diye. Dün konustum bugün yine aynıydık.
Haklısın kesinlikle herşey yardım değil ruhu da doymalı bir insanın ilişki de..Aslinda ilgisiz bi esim yok. Evde hep guler sakalasiriz. Sevdiğim şeyleri ben söylemeden alir getirir. Ozel gunlerde hediye alir. Hafta sonlari kahvaltiyi hazırlar. Hafta ici uyandirmaz beni isyerinde yapar kahvaltiyi. Surekli yaptirmam ama surayi temizler misin desem yapar. Arada yemek yapar. Masayi kaldirmama yardim eder. Ortalığı hic dagitmaz toplar. Yatakta bencil degildir.
Gelelim derdime. Bunlarin yaninda beni gelip cok nadir öper cinsellik haricinde. Guzel karım benim der ama yatakta. Normalde sarılmaz koklamaz. Ben durup dururken uzun uzun sarılinca terledim der. Eve gelir tv karsisina gecer hemen. Yatana kadar tv izlenir. Arada laf atar ugrasir güldürur. Ben cok sıkılırim tvden genelde bi seyler okur veya izlerim. Otururken gel yanima diyip sarilmaz anca ozleyecek te öyle gelecek. En son konustum duygusal olarak tatmin olmayinca gece duygularım yükselmiyor kusura bakma diye. Ve gunlerdir beraber olmuyoruz ben istemiyorum. Yukarida saydığım şeyleri yapmasa surekli gelip opup sarılsa buna da takardim farkindayim, tahmin ediyorum. Ama böyle de bir şeyler eksik. Dun konuştum ben oyle oldugunu düşünmüyorum ilgisiz bi adam degilim ben dedi. Evet degil ama her anlamda ilgili de degil. Aşk anlamında sinifta kalıyoruz. Hem de yeni evliyiz. Bugün yine tüm aksam tv izledik hic tensel temasimiz olmadi. Cok takildim bu konuya icimi acmak istedim. İstiyorum ki hep sarilan ben olmayayim. Tum gun yalnizim is ariyorum. Sevip evlendik aksam bi sarilip oturmak evde sıkıldığımi tahmin etmek zor olmasa gerek. Uzun uzun sarilip koklasalim bi şefkat sicaklik alayim. Diger türlü yaklaşinca bana bencilce geliyor ve istemiyorum. Cok mu sey bekleyip gereksiz sorun çıkarıyorum sizce bunun ayrimini gerçekten yapamiyorum ?
Teşekkür ederim esime hic oyle simarikliklar yapip usandirmam zaten. Kendi icime atiyorum genelde. Bazen taşıyor konuşuyorum mecburen belki değişir bu huylari diye. Aramizda yas farki var diyorum sen stresle nasil basa çıkacağını ogrenmissindir ben bazen cok bunaliyorum evde konus benimle dertlerimi diye. Zaten borcumuz var bi yere gidemiyoruz is bakıyorum şartlari kötü. Bi göğsüne yatirip sevmek zor olmasa gerek. Ya da bana hep başkaları iltifat etmesin kocamdan duyayim. Hayir tam da anladiginiz gibi kendi cok cok nadir gelip öper beni.Ben şimdi anlattığınız kadarıyla yorum yapıyorum tabi, direkt olarak şöyle normal ya da anormal diyemem ama ilgi beklemek normal.
Bir de ne kocalar var olayına hiç katılmıyorum. Böyle konularda kötü kocaları örnek vermek saçma bence. Sonuçta herkes farklı şeylerden mutlu olur. Mutsuzsa da kimse devam etmek zorunda değil. Bir kadının kocasından beklentileri olması da anormal değil.
Ben sizin şefkat aradığınızı düşünüyorum. Kadınların en hassas yönü bence bu şefkat olayı. Sadece cinsellikte temas bu açlığı tatmin etmez tabi. Hatta bu eksiklik bana kalırsa zamanla cinselliğe de ket vurur. Ben de başımı okşamayan, göğsüne yatırıp beni sevmeyen bir adamla haydi kalk sevişiyoz moduna giremem.
Ama kendisi geliyormuş anladığım kadarıyla yanınıza. O da seviyor, sarılıyor, öpüyor galiba. Siz sizin istediğiniz sırada sıkılmasından şikayetçisiniz. Ben hiç sarılmıyor, siz sarılınca da kaçıyor sanmıştım.
Daha önce de söylenmiş eşinizin yapısı böyle muhtemelen. Çünkü saatlerce konuşuyoruz diyorsunuz, sevmeyen, umursamayan adam mümkün değil dinlemez, çabalamaz.
Yapısı böyleyse de eğer sürekli bu konuyu açmak onu kendi evinde rahat edemeyen bir duruma düşürebilir. Ama gösterdiği ilginin size yetmiyor olması problem, bunun için birlikte orta yolu bulmanız lazım. Daha önce filmli konunuzda size az biraz kızmıştım sanırım öyle hatırlıyorum ama buradan tanıdığım kadarıyla saçma triplerle, benle ilgileenn diye eşini bunaltacak bir insana benzemiyorsunuz. Sizi sanki mutsuz görüyorum ve gerçekten mutlu olmanızı istiyorum. Umarım çözüm bulursunuz.
Aylar oldu evleneli. Evlenmeden önce bulustugumuzda hep eli kolu uzerimdeydi mutlu olurdum yaninda. Eksikliğini hissediyorum ilk kez konuştum bu durumu zaten surekli söylemiyorum bi daha da soylemem yeterince anlattığımı düşünüyorum kendimi artık o bilir..Ve emin olun konuştukça daha da uzaklaşır.
Bu yaptıklarının da bir kıymetinin olmadığını düşünüp bırakır.
Istenmeden yapılan şeyler benim derdim diyorsunuz ama alenen istiyorsunuz.
Zamana birakmalisiniz ve eşinizin sevgi dilinin bu olduğunu kabullenmelisiniz belkide.
Anneannemin bir lafi var. Umarim ceza almam. ".mını bulmussun kılını ariyorsun"saka bir yana kadin olarak bazi seyleri istemekte haklisiniz. Ama karakter yapisi var her insanin. Bunlari yapmak icinden gelmiyordur belki. Zorla yaptirmak daha mi guzel olacak. Oldugu gibi kabullenmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?