Cok mu sey bekliyorum esimden

Esim de bu ornekleri verdi bana. Ben de oyle olsak zaten ayrilacagimizi derdimi anlatmaya tenezzul bile etmeyecegimi soyledim.

Bence adamcagiz calisipta baya ilgili valla bende yatakta sarilip duramam daralirim evlensekte herkesin birey oldugunu unutmayalim boylece mutlu oluruz

Ters tepki vermiyorum ben de sakince konustum. Yer yer hak verdi. Ben beklentimi soylerim icinden gelmiyosa yapacak bi sey yok zorlayamam.

Ters tepki vermiyorum ben de sakince konustum. Yer yer hak verdi. Ben beklentimi soylerim icinden gelmiyosa yapacak bi sey yok zorlayamam.
Ya konuşarak ben çözemedim valla benimkinde fayda etmiyor yaptırım uyguluyorum yanagimi dudagimi uzata uzata öğrettim adama

Anliyor mu bilmiyorum bugun yine ben sarılıp öptüm onu mesela. Konustugumdan beri hala değişiklik yok yani. Kendimi iyi hissettirinceye kadar da istemiyorum zaten. Esinizin hormonal bi olayi olabilir.

Hormonal olsa çözüm basit olurdu da :) kendine göre bahaneleri var, bazılarını anlıyorum bazıları da saçma geliyor bana. Öper, sarılır falan ama bendeki beklentiler de yüksek sanırım biraz :) hepsi her an olsun istiyorum, ev işi de yapsın, duygusal ilgi de göstersin, cinsel ilgi de göstersin falan filan. :) ama mutlaka bunlardan biri eksik oluyor...

Evet cok küçük yasta babami kaybettik. Bana da esimin icinden birden istediğim gibi biri çıkmayacak gibi geliyor. Kendi bilir ben konuştum beklentilerimi soyledim. O beni ozleyince de ben duyarsiz olurum ister istemez boyle mutsuzken.

Eşininki mizaç özelliğği diyebilirim herkes beklendiğin şeyleri yapamaz. Hep derim bakınız benim Sevgilim-Kütüğüm-Odunum-Danam neyse konu bu değil eşinizde benim sevgilim gibi çok takmayın bence siz evde olduğunuz içinde biraz bunalmışsınız gibi geldi bana

Ben şimdi anlattığınız kadarıyla yorum yapıyorum tabi, direkt olarak şöyle normal ya da anormal diyemem ama ilgi beklemek normal.

Bir de ne kocalar var olayına hiç katılmıyorum. Böyle konularda kötü kocaları örnek vermek saçma bence. Sonuçta herkes farklı şeylerden mutlu olur. Mutsuzsa da kimse devam etmek zorunda değil. Bir kadının kocasından beklentileri olması da anormal değil.

Ben sizin şefkat aradığınızı düşünüyorum. Kadınların en hassas yönü bence bu şefkat olayı. Sadece cinsellikte temas bu açlığı tatmin etmez tabi. Hatta bu eksiklik bana kalırsa zamanla cinselliğe de ket vurur. Ben de başımı okşamayan, göğsüne yatırıp beni sevmeyen bir adamla haydi kalk sevişiyoz moduna giremem.

Ama kendisi geliyormuş anladığım kadarıyla yanınıza. O da seviyor, sarılıyor, öpüyor galiba. Siz sizin istediğiniz sırada sıkılmasından şikayetçisiniz. Ben hiç sarılmıyor, siz sarılınca da kaçıyor sanmıştım.

Daha önce de söylenmiş eşinizin yapısı böyle muhtemelen. Çünkü saatlerce konuşuyoruz diyorsunuz, sevmeyen, umursamayan adam mümkün değil dinlemez, çabalamaz.

Yapısı böyleyse de eğer sürekli bu konuyu açmak onu kendi evinde rahat edemeyen bir duruma düşürebilir. Ama gösterdiği ilginin size yetmiyor olması problem, bunun için birlikte orta yolu bulmanız lazım. Daha önce filmli konunuzda size az biraz kızmıştım sanırım öyle hatırlıyorum ama buradan tanıdığım kadarıyla saçma triplerle, benle ilgileenn diye eşini bunaltacak bir insana benzemiyorsunuz. Sizi sanki mutsuz görüyorum ve gerçekten mutlu olmanızı istiyorum. Umarım çözüm bulursunuz.

Haklısınız o daha kötü. Acaba benim isteklerim icten gelmedikce yapilmayan seyler mi? Oturup konuştum belki ne bekledigimi bilmiyordur diye. Dün konustum bugün yine aynıydık.

Ve emin olun konuştukça daha da uzaklaşır.
Bu yaptıklarının da bir kıymetinin olmadığını düşünüp bırakır.

Istenmeden yapılan şeyler benim derdim diyorsunuz ama alenen istiyorsunuz.

Zamana birakmalisiniz ve eşinizin sevgi dilinin bu olduğunu kabullenmelisiniz belkide.

Çok veya az kişiden kişiye değişir hele bir şeyler beklediğin erkek kişisiyse daha çok beklemek gerekir.

Haklısın kesinlikle herşey yardım değil ruhu da doymalı bir insanın ilişki de..

Teşekkür ederim esime hic oyle simarikliklar yapip usandirmam zaten. Kendi icime atiyorum genelde. Bazen taşıyor konuşuyorum mecburen belki değişir bu huylari diye. Aramizda yas farki var diyorum sen stresle nasil basa çıkacağını ogrenmissindir ben bazen cok bunaliyorum evde konus benimle dertlerimi diye. Zaten borcumuz var bi yere gidemiyoruz is bakıyorum şartlari kötü. Bi göğsüne yatirip sevmek zor olmasa gerek. Ya da bana hep başkaları iltifat etmesin kocamdan duyayim. Hayir tam da anladiginiz gibi kendi cok cok nadir gelip öper beni.

Aylar oldu evleneli. Evlenmeden önce bulustugumuzda hep eli kolu uzerimdeydi mutlu olurdum yaninda. Eksikliğini hissediyorum ilk kez konuştum bu durumu zaten surekli söylemiyorum bi daha da soylemem yeterince anlattığımı düşünüyorum kendimi artık o bilir..

Anneannemin bir lafi var. Umarim ceza almam. ".mını bulmussun kılını ariyorsun" saka bir yana kadin olarak bazi seyleri istemekte haklisiniz. Ama karakter yapisi var her insanin. Bunlari yapmak icinden gelmiyordur belki. Zorla yaptirmak daha mi guzel olacak. Oldugu gibi kabullenmek lazim.

Ben de ilgiyi sarilip öpmeleri sevdiğimi düsünüp teklif ederim. Ama isim varken sırnaşsa kızıyorum. Hiç hoşlanmıyorum.
Baktım çok gıcık bir durum

Bazı seyleri yapa yapa rutin hale getirin. Gece sarilma, sohbet ve öpücük.
Ise giderken veya gelince karşılama ve uğurlama senfonisi gibi gibi.
Tv izlerken dizine uzanmayı teklif edebilirsiniz.
Bi de bizde sırtımı kaşı var. Eşimin en sevdigi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…