Çok mu takıyorum

Erkek arkadaşım ve ben öğrenciyiz. Okul açıldığında yaşadığımız şehirde birçok yeri gezip , fotoğraflar çekip, eğlenip anılar biriktirelim dedim ve o da çok güzel olur deyip kabul etti. Fakat daha sonra da şimdi birinin bizi çekmesi lazım dedi ve benim arkadaşlarımdan birinin adını verdi. Aslı da bizimle gelsin hem kafa dengi, hem iyi dedi, birlikte gideriz. Dedim ben baş başa olsun demiştim ve fotoğraf için de birilerinden rica edebiliriz çünkü ben seninle anılar biriktirmek istiyorum dedim, sonuçta çift olarak gezen ve fotoğraf çeken çok insan var imkansız değil dedim. Sonra tamam dedi. Yani arkadaşlar o ismi verip kafa dengi demesi beni biraz kırdı. Sizce abartıyor muyum. Yoksa normal mi?
bana da doğru gelmedi arkadaşın da bizimle gelsin demesi.
arkadaşını biraz uzak tut bnce kendinden de ilişkinden de
belki aralarında senin fark etmedigin bi elektrik oluşmuş olabilir.
ha olabilir yani benim düşüncem hani bu zamnlarda çokta olmayacak şeyler değil bunlar

bana da doğru gelmedi arkadaşın da bizimle gelsin demesi.
arkadaşını biraz uzak tut bnce kendinden de ilişkinden de
belki aralarında senin fark etmedigin bi elektrik oluşmuş olabilir.
ha olabilir yani benim düşüncem hani bu zamnlarda çokta olmayacak şeyler değil bunlar
Evet çünkü belirtim, ilerde demeyelim gitmedik. Fotoğraf da olursa çıkartırız onları dedim çocuklarımıza gösteririz diye. O da böyle deyince kötü hissettim, çünkü çift olarak gitmek başka , yanında biri olması başka

Evet çünkü belirtim, ilerde demeyelim gitmedik. Fotoğraf da olursa çıkartırız onları dedim çocuklarımıza gösteririz diye. O da böyle deyince kötü hissettim, çünkü çift olarak gitmek başka , yanında biri olması başka
haklısınız.. bi durum gözlemleyin bnce sevgiliniz arkadaşınızı soracak mi falan. eğer bu hissettiğiniz takıldığınız konu da şüphelenirseniz. ona gore karar verirsiniz.
benim de eski sevgilim arkadaşımla çok iyi anlaşıyordu samimi bir arkadaşım değildi hiç şüphe etmedim hatta ben daha güzelim hiç şansı yok gözüyle baktım. ama biz ayrıldıktan sonra onlar sevgili oldu birlikte takıldılar 2 3 hafta

haklısınız.. bi durum gözlemleyin bnce sevgiliniz arkadaşınızı soracak mi falan. eğer bu hissettiğiniz takıldığınız konu da şüphelenirseniz. ona gore karar verirsiniz.
benim de eski sevgilim arkadaşımla çok iyi anlaşıyordu samimi bir arkadaşım değildi hiç şüphe etmedim hatta ben daha güzelim hiç şansı yok gözüyle baktım. ama biz ayrıldıktan sonra onlar sevgili oldu birlikte takıldılar 2 3 hafta
Her şey olabiliyor , mesela bazı insanlar bunu güvene bağlar ama bazen çok güvendiğimiz insanlar bizi hayal kırıklığına uğratir.

Her şey olabiliyor , mesela bazı insanlar bunu güvene bağlar ama bazen çok güvendiğimiz insanlar bizi hayal kırıklığına uğratir.
aynen öyle yani kesinlikle sevgilinizin böyle bir niyeti var falan demiyorum
ama olabiliyor işte neler duyuyoruz neler görüyoruz kimseye tam anlamıyla güvenemeyiz
sonradan çok acı çekmemek için şimdiden dikkatli davranın.💐

aynen öyle yani kesinlikle sevgilinizin böyle bir niyeti var falan demiyorum
ama olabiliyor işte neler duyuyoruz neler görüyoruz kimseye tam anlamıyla güvenemeyiz
sonradan çok acı çekmemek için şimdiden dikkatli davranın.💐
Bana cevabı şu oldu ben senin için istedim yakın arkadaşlarından olduğu için istersin diye düşündüm, dedim bunu ben de düşünebilirdim değil mi

Şimdi gidiyorsunuz üniversite okumaya, o geçici olarak kaldığınız yerde anılar biriktirmek çocukça mi ?

Ama ani biriktirmek spontane olur ki. Hani 'ani biriktirme' misyonu ile gezilmez ki. O halde ani birakilmiyor ki zaten. Neyin anisi oluyor o? "Hatirliyonmu orda geziyorduk, tesadüfen çok güzel restorana denk gelmistik.... " sey oluyor "hatirliyonmu ani toplamak için gezdigimizi"..

Anlatabildimmi? Yani gezme amaci saçma, sevgilini "ama foto için arkadasini çagiralim" düsüncesi saçma. Harbiden ergenler bile daha olgun düsünürler.

Üzgünüm ama durum böyle.

Ama ani biriktirmek spontane olur ki. Hani 'ani biriktirme' misyonu ile gezilmez ki. O halde ani birakilmiyor ki zaten. Neyin anisi oluyor o? "Hatirliyonmu orda geziyorduk, tesadüfen çok güzel restorana denk gelmistik.... " sey oluyor "hatirliyonmu ani toplamak için gezdigimizi"..

Anlatabildimmi? Yani gezme amaci saçma, sevgilini "ama foto için arkadasini çagiralim" düsüncesi saçma. Harbiden ergenler bile daha olgun düsünürler.

Üzgünüm ama durum böyle.
Kusura bakma ama insanlar neden gider yurt dışına , Erasmus atıyorum anilar olsun diye. Tekrar dediğim gibi sizin bakış açınız o benimki bu , kırıcı olmamak da önemli sanki suç işlemiş kişi

Işte taktığınız kısım o olmamalı. Benim istediğim şey, bir gün evlenince çocuklarımiza göstermek. Ve olabilir herkesin farklı planları ve hayalleri vardır:) şahsen kimseyi bunun için eleştirmezdim ki sorduğum şey bunun dışında

Iste bu hep fazla film izlemekten geliyor :KK70:

Ah ah, çok degil, bundan 1-2 yil sonra sende bu düsüncelerine güleceksin. Ah ergen kafasi iste

Iste bu hep fazla film izlemekten geliyor :KK70:

Ah ah, çok degil, bundan 1-2 yil sonra sende bu düsüncelerine güleceksin. Ah ergen kafasi iste
Valla ergen sizsiniz ne yazık ki. Ve dar görüşlü aynı zamanda konuşmayı bilmeyen ama ne yazık ki siz hiçbir zaman bunu fark edemeyeceksiniz üzgünüm adınıza:(

Kusura bakma ama insanlar neden gider yurt dışına , Erasmus atıyorum anilar olsun diye. Tekrar dediğim gibi sizin bakış açınız o benimki bu , kırıcı olmamak da önemli sanki suç işlemiş kişi
Valla ben yeni kültürler görmek, kendimi geliştirmek için giderim/gittim.

Sevgilinizin arkadaşınızda gözü olduğunu düşünüyorsanız buradaki uzak tut yorumlarını geçin. Sizin uzak tutmanızla aklı bulanmayacaksa ileride başka bir ihtimal belirir.

Sen romantik bir atmosfer düşünmüşsün ama erkek arkadaşın öyle anlam yüklememiş. Ben bunu eşimle bile yaşıyorum. Çocukları kırk yılda bir birine bırakıp iş halletmeye çıksak ben kendimi parise gitmiş gibi hissediyorum, az gezelim fırsat bulmuşken diyorum. O, iki saat sonra maç var bir saat gezelim bari diyor 😂

Back
X