- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Kralice Elizabeth
Aslı’yla arası nasıl? Gözlemledin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat bu kadar planlı gidiyo mu ya.ve evet abartıyosun.sen rahat hisset diye kız arkadaşını söylemiş tutup da mahmut da bizimle gelsin dese onlar takılıcak bi yerden sonra sen sap kalıcaksın ve mahmutun yanında rahatsız hissedeceksin zaten.hem erkekler sıkılır öyle çiftin yanında 3. kişi gereksiz gibi dolaşmaya, o yüzden kız ismi söylemiş.Erkek arkadaşım ve ben öğrenciyiz. Okul açıldığında yaşadığımız şehirde birçok yeri gezip , fotoğraflar çekip, eğlenip anılar biriktirelim dedim ve o da çok güzel olur deyip kabul etti. Fakat daha sonra da şimdi birinin bizi çekmesi lazım dedi ve benim arkadaşlarımdan birinin adını verdi. Aslı da bizimle gelsin hem kafa dengi, hem iyi dedi, birlikte gideriz. Dedim ben baş başa olsun demiştim ve fotoğraf için de birilerinden rica edebiliriz çünkü ben seninle anılar biriktirmek istiyorum dedim, sonuçta çift olarak gezen ve fotoğraf çeken çok insan var imkansız değil dedim. Sonra tamam dedi. Yani arkadaşlar o ismi verip kafa dengi demesi beni biraz kırdı. Sizce abartıyor muyum. Yoksa normal mi?
Hayır, bilmeden yazmışsın . O fotoğraflari çıkartmayı düşünüyordum ve sizi de hiç ilgilendirmez nasıl istersem öyle yaşarım . Bu hakkı vermedim ama arkadaşlar sizce bu söylediğim şey mantıklı mı ne diyorsunuz diye sormadımBütün yorumlara cevap vermişsiniz,ama hala bahsettiğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunu anlamamışsınız.
Bu kadar insan size gıcıklık olsun diye ''plan yapmayın anı yaşayın'' demiyor,gerçekten sunduğunuz fikir saçma.''Şuraya gidelim foto çekeriz'' neye benziyor biliyor musunuz ? Çekelim ki instaya atayım,instada beğenilecek bir fotom olsun.Hiç anı biriktirme falan filan değil,biri bana böyle bir şey dese yanına başka bir model bul derim.Güzel bir andır foto çekersiniz,paylaşırsınız tabii,ama birlikte gezmenizin sebebi birlikte foto çekmekse nasıl anı biriktiriyorsunuz tam olarak ? Sizin sunduğunuz fikir bu,karşınızdaki insan da ''madem bu kadar fotoğraf istiyorsun o zaman biri daha gelsin'' demiş arkadaşınızı söylemiş,haksız da değil.Büyük ihtimalle şöyle foto böyle foto derken canı sıkılacak,erkekler böyle şeylerle saatlerini geçirmezler çünkü kolay kolay.
Sadece insanların size sorduğu şeye cevap verin daha iyi olur bu da benim size tavsiyem. Biri öyle demiş diye arkasından gitmeye gerek Yok:) ki dediğim gibi sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilimhe bi ihtimal de fikir saçma gelmiş, erkekler sevmez öyle oraya gidelim fotoğraf buraya gidelim fotoğraf mevzusunu.o yüzden yanınıza adam aramış da olabilir.kişiyi kız seçmesi de bir önceki mesajımda yazdığı sebepten.
Eminim boyle konuşan sizler gittiğiniz her yerde fotoğraf çekiyorsunuzdur ve ne kadar kolay anlamadan eleştirmek:) neyse bunu da anlamazsınız zaten gerek de yokBirkaç bir şey söylemek istiyorum öncelikle.
Kimse erasmus vs gibi yerlere fotoğraf çekinmek için gitmiyor. Anı dediğiniz şey fotoğrafla olmaz çünkü. Aklınızda kalan, eğlendiğiniz yerler, birlikte mükemmel vakit geçirdiğiniz insanlar birer anıdır aslında. Fotoğraflar sadece bu ana eşlik ederler. Ama bu anılar hafızanızda hep sizinle kalır. Örneğin çok keyif aldığım bir anda fotoğraf çekilmek aklıma çok nadiren gelir. Tabii herkesin kendi hayalleri var sizin dediğiniz gibi. Sizi yargılamak için değil, kendi düşüncemi paylaşmak için yazdım bunları. :)
Konunun aslına yorum yapmam gerekirse; rahatsız olduğunuzu dile getirin getirmediyseniz. Asıl sorun baş başa kalmak istemediğini düşünmeniz mi, yoksa özel olarak o insanın ismini vermesi mi bunu da düşünün. Ben de rahatsız olurdum ayrıca.
Yüz de yüz Eminim instagrami aktif kullanıp gittiğiniz yeni yerleri çekip siz atıyorsunuz instagramaBütün yorumlara cevap vermişsiniz,ama hala bahsettiğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunu anlamamışsınız.
Bu kadar insan size gıcıklık olsun diye ''plan yapmayın anı yaşayın'' demiyor,gerçekten sunduğunuz fikir saçma.''Şuraya gidelim foto çekeriz'' neye benziyor biliyor musunuz ? Çekelim ki instaya atayım,instada beğenilecek bir fotom olsun.Hiç anı biriktirme falan filan değil,biri bana böyle bir şey dese yanına başka bir model bul derim.Güzel bir andır foto çekersiniz,paylaşırsınız tabii,ama birlikte gezmenizin sebebi birlikte foto çekmekse nasıl anı biriktiriyorsunuz tam olarak ? Sizin sunduğunuz fikir bu,karşınızdaki insan da ''madem bu kadar fotoğraf istiyorsun o zaman biri daha gelsin'' demiş arkadaşınızı söylemiş,haksız da değil.Büyük ihtimalle şöyle foto böyle foto derken canı sıkılacak,erkekler böyle şeylerle saatlerini geçirmezler çünkü kolay kolay.
Eminim boyle konuşan sizler gittiğiniz her yerde fotoğraf çekiyorsunuzdur ve ne kadar kolay anlamadan eleştirmek:) neyse bunu da anlamazsınız zaten gerek de yok
Eminim siz yapmıyorsunuz. Bir kere de keşke şu kafanıza girse bir şey. Gidip gezeriz , fotoğraf da çekeriz ne var bunda . Hani kafasına laf girmeyen insanlar çok itici gerçektenBirkaç bir şey söylemek istiyorum öncelikle.
Kimse erasmus vs gibi yerlere fotoğraf çekinmek için gitmiyor. Anı dediğiniz şey fotoğrafla olmaz çünkü. Aklınızda kalan, eğlendiğiniz yerler, birlikte mükemmel vakit geçirdiğiniz insanlar birer anıdır aslında. Fotoğraflar sadece bu ana eşlik ederler. Ama bu anılar hafızanızda hep sizinle kalır. Örneğin çok keyif aldığım bir anda fotoğraf çekilmek aklıma çok nadiren gelir. Tabii herkesin kendi hayalleri var sizin dediğiniz gibi. Sizi yargılamak için değil, kendi düşüncemi paylaşmak için yazdım bunları. :)
Konunun aslına yorum yapmam gerekirse; rahatsız olduğunuzu dile getirin getirmediyseniz. Asıl sorun baş başa kalmak istemediğini düşünmeniz mi, yoksa özel olarak o insanın ismini vermesi mi bunu da düşünün. Ben de rahatsız olurdum ayrıca.
İşte genellemeyi bilerek yaptım tıpkı sizin gibi . İnstagramima doğru düzgün bir şey bile atmıyorum kitap dışında :)1- Yorumumda sizi yargılamadığımı ve kendi fikrimi beyan ettiğimi söylemiştim. Çok alıngansınız anladığım kadarıyla bu konuda. :)
2- Hayır çekmiyorum, zaten fotoğraf çekmeyi/çekinmeyi sevmem. Genelleme yapmak size göre ne kadar kolay.
3- Başkasına yorumunuza istinaden instagram hesabım bile yok inanabiliyor musunuz? Şook!!
Herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Siz de bizim gibi. Düşüncelere saygı duymakla başlayacak güzel günler.
Eminim siz yapmıyorsunuz. Bir kere de keşke şu kafanıza girse bir şey. Gidip gezeriz , fotoğraf da çekeriz ne var bunda . Hani kafasına laf girmeyen insanlar çok itici gerçekten
Millet bas bas bağırıyor korona var dışarı çıkılmasın mecbur olmadıkça diye... sizde ki dertte beni benden aldı.Erkek arkadaşım ve ben öğrenciyiz. Okul açıldığında yaşadığımız şehirde birçok yeri gezip , fotoğraflar çekip, eğlenip anılar biriktirelim dedim ve o da çok güzel olur deyip kabul etti. Fakat daha sonra da şimdi birinin bizi çekmesi lazım dedi ve benim arkadaşlarımdan birinin adını verdi. Aslı da bizimle gelsin hem kafa dengi, hem iyi dedi, birlikte gideriz. Dedim ben baş başa olsun demiştim ve fotoğraf için de birilerinden rica edebiliriz çünkü ben seninle anılar biriktirmek istiyorum dedim, sonuçta çift olarak gezen ve fotoğraf çeken çok insan var imkansız değil dedim. Sonra tamam dedi. Yani arkadaşlar o ismi verip kafa dengi demesi beni biraz kırdı. Sizce abartıyor muyum. Yoksa normal mi?
Bir de bir şey fatk ettim çok kolay yargılıyorsunuz diyorum bak böyle değil ama ısrarla yok sen bunu diyorsun1- Yorumumda sizi yargılamadığımı ve kendi fikrimi beyan ettiğimi söylemiştim. Çok alıngansınız anladığım kadarıyla bu konuda. :)
2- Hayır çekmiyorum, zaten fotoğraf çekmeyi/çekinmeyi sevmem. Genelleme yapmak size göre ne kadar kolay.
3- Başkasına yorumunuza istinaden instagram hesabım bile yok inanabiliyor musunuz? Şook!!
Herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Siz de bizim gibi. Düşüncelere saygı duymakla başlayacak güzel günler.
Aklın belki çalışmıyor :) okuma sizdeki dertte beni aldı tatlımMillet bas bas bağırıyor korona var dışarı çıkılmasın mecbur olmadıkça diye... sizde ki dertte beni benden aldı.
Yüz de yüz Eminim instagrami aktif kullanıp gittiğiniz yeni yerleri çekip siz atıyorsunuz instagrama
Evet şuan siz dahil birçok insanda görüyorum bunu :) diyorum ki gezeriz ama albüm de yapmak isterim bir gün çocuklarım görsün diyeYazdığım "herkesin kendi hayalleri var, haklısınız." cümlesinin neresini anlamadınız ki tam olarak? Evet bence de çok itici. :)
Bir de bir şey fatk ettim çok kolay yargılıyorsunuz diyorum bak böyle değil ama ısrarla yok sen bunu diyorsun
Yav ben de diyorum ki gidip güldük eğlendik , fotoğrafımız da olur albüm de yaparız peki bu sizi niye bu kadar sıkıyor bu durum , Bedir bu eleştirme aşkı . Senin için öyle brmim için böyle normal yani , hani bir durup düşün bu kız böyle ıstiyor bize bir şey demek düşmez, bize sadece tek bir soru sordu , dersin ki yok canım normal bir şey veys normal değil bu kadar yaniHahahaha,çok güldüm gerçekten okuyunca,dalga geçmiyorum.
Yeni yerler gezsem bile fotoğraf çekmek aklıma gelen son şey.Güvensem size insta hesabımı bile atarım,bir fotoğrafım var o da taaa Ağustos'tan.Profil fotosu bile yok,duruyor öyle hesap
Sizi kimse fotoğraf paylaştığınız için suçlamıyor bu arada,okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Kullandığınız cümleler çok tuhaf,mesela ''anı biriktirmek''.Anı öyle biriktirilmez.Şuraya gidelim anı olsun da denilmez.Gitmek istersiniz,eğlenirsiniz,komik bir olay olur akılda kalır,alın işte size anı.İlla plan program fotoğraf makinesi bunlarla yaşanmaz hayat,ilişki de yaşanmaz.Siz arkadaş olayına takılmışsınız da bir erkek fotoğraf çekme bahanesiyle gezecekse sıkılacağını bilir.Yanına arkadaş istemiş,siz de neden benim arkadaşım diye ona takılmışsınız.