Tepkiniz haklı bir tepki tabi.
ınsanın yüreği yanıyordur ama eşiniz de suçluluk duygusuyla çok üzülmüştür.
Ona bu kadar kızmayın,her insanın boş anları oluyor malesef.
Ben 1 yaş civarındayken annem işe giderken babama emanet etmiş beni.Babamda uyuyakalmış.Mevsim yaz ve evimiz birinci kattaydı o zamanlar.Bende emekleye emekleye gidip balkondan düşmüşüm.
Komşunun biri apartmana girerken bulmuş beni.Çıkmış zili çalmış.Abi senin kız nerde diye sormuş.Babam da içerde oynuyor demiş.Adam da ben bahçede buldum da diyip vermiş beni.
Ben bunu dinleyince çok gülüyorum ama babam bu kadar sene sonra hala ağlıyor kendini suçlu hissettiği için.
Allah korumuş bebeğinizi.Bir daha olmaz inşallah içinizi ferah tutun.
arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkürler yalnız olmadığını bilmek çok güzel... ama çocuk can işte anne olarak baya gerilmiştim anneler her konuda daha ayrıntıcı eşim 2 gündür kızımı benim kucağıma bile vermiyor maamsını yediriyor kendini baya suçlu hissediyor belli en azından bunu görmek daha dikkatli oalcağı konusunda ona güvenimi tekrar yerine getirdi diyebilirim amavelakinnnn ben yinede sabahları kızımı beşiğinden çıkartıp yanına koymuyorum uyansın açılsın kendi alıp oynasın hazırlasın kızımızı (işe benden sonra gittiği için sabah o bırakıyor bakıcıya)
oyyy anammmmmmmmmmmmmmmmmmm:1shok:
vala özendim haa
kız cidden bu işin sırrı ne CADIARZU :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?