Çok mu tepki verdim sizce?

Vallahı cocuk soz konusu umursamamak mumkun degıl zaten ama sonucta hıcbır baba da cocugu dussun ıstemez degılmı..
Yanı endıselenmekte haklısın ancak esıne bu kadar kızmakta degılsın bence... sonucta senın yanındayken de aynı sey olabılırdı..
Buyumeye basladıklarında bır sanıye bıle buna sebep olabılıyor.. Allah buyuk kazalardan korusun..

cnm uzulmekte haklisin tabi ama bence cok tepki vermissin sonucta esinde cocugunun babasi hic cocugunun zararini istermiki yinede sana durustce soylemis bence gidip ozur bile dilemelisin esinden

Canım yaa...Daha çok düşecek..endişelenmişsin ama..
Yataktan kendini de atacak,kafasını çarpacak,
Aynı senaryoyu bende yaşadım eşimin yanındaydı..

Olur böyle şeyler.serinkanlı olmalısın...

canım senin canını sıkan aslında,bebeğinin senden önce düşer düşmez babasının hastaye götürmesini düşünmemesi ve bu olayı basite alması sanırım..tabiki baba bilerek düşürmez , çocuklarda düşe kalka büyür ama bu gibi düşmelerde hastaneye götürmekte her zaman fayda vardır ....illa kan revan içinde kalması lazım değil hastaneye gitmek için yahut abartmak için.bunu eşine anlatman lazım özellikle kafa darbelerinde çok dikkat etmesi gerektiğini anlat ona..
bende senin gibi pimpirikliyimdir özellikle bu düşme olaylarında kim nederse desin canımız çocuklarımız .kaleye almayıp sonradan ağlıcamıza zamanında önlem almak en iyisidir..

-tatlicadiarzu-ah canım a sen annelik içgüdüsüyle biraz fazla tepkkili yaklaşmışsın böyle durumlarda sakin olmak lazım senin yanındada düşebilirdi...eşin sadece uyutulmaması gerektiğini düşünememiş bence...gerisi sorun değil tabiki haklısın ama kaderde varsa (allah korusun ) düşmesine bile gerek yok biliyosun...
git bence kocandan özür dile..ha direk özür dileme tabi doktora götürmesi lazımdı ama sen genede sırnaş...

Olayı büyütmüşsünüz ..bebek gülüyor ve sakinmiş demek ki ağrısı yok..doktorun tavrı ne olursa olsun hoş degil adam gibi görevini yapmalıydı..
allah bagışlasın ama inanın ki sakınılan göze çöp batar..rahat olun nasipse ne gelir elden...

eşiniz çocuğu eline alıpp paattt diye atmamış demiii
o bir baba sizin kadar o da onun bi ebeveyni
siz annesiniz tabiki canı bi yanarsa sizin on yanar
ama çocuğa bişey olsa zaten eşiniz hastaneye götürürdü muhakakk
hem bi laf vardır yaa sakınan göze çöp batar diee
bu kadar panik yapmayın düşe kalka büyüyecek çocuklar
ayrıca doktorada sinirlenmişsiniz yüzümüze bakmıyo die ama
çocukta zaten önemli bişey yokmuş çok şükür
ayrıca dr bi insan kafayı bişeye takmıştır belki
sizi terslememiş bişey dememiş
boş yere kendinizi hırpalamışsınız canımm
daha sakin olmaya çalışın bence
çocuk bu her düştüğünde yanınızda olamazsınız
bi anlık dalgınlığa bakar herşey
hem onu melekler korurrr korkmayınn

Tepkiniz haklı bir tepki tabi.
ınsanın yüreği yanıyordur ama eşiniz de suçluluk duygusuyla çok üzülmüştür.
Ona bu kadar kızmayın,her insanın boş anları oluyor malesef.

Ben 1 yaş civarındayken annem işe giderken babama emanet etmiş beni.Babamda uyuyakalmış.Mevsim yaz ve evimiz birinci kattaydı o zamanlar.Bende emekleye emekleye gidip balkondan düşmüşüm.
Komşunun biri apartmana girerken bulmuş beni.Çıkmış zili çalmış.Abi senin kız nerde diye sormuş.Babam da içerde oynuyor demiş.Adam da ben bahçede buldum da diyip vermiş beni.
Ben bunu dinleyince çok gülüyorum ama babam bu kadar sene sonra hala ağlıyor kendini suçlu hissettiği için.

Allah korumuş bebeğinizi.Bir daha olmaz inşallah içinizi ferah tutun.

Mesajlarınız için çok teşekkürler hepiniz ayrı ayrı haklısınız daha sakin olabilirdim ama olamadım eşimin o sakinliği beni daha da çok gerdi belki bu kadar tepki vermezdim onun üzüldüğünü görseydim yine dr a götürürdüm tabi ama bu aramızda tartışmaya neden olmayabilirdi.bilmiyorum Allah hepimizin çocuklarını korusun...bu olayın tek yapıcı bi tarafı oldu bakıcısı böyle bir dikkatsizlik ve umursamazlıkta nasıl tepki verebileceğimi biliyor sanırım şimdikinden kat kat dikkatli olacak.a.s

Siz annesiniz biraz abartmanız normal

yalnız eşinizin size söyle şekli çok mantıklı olmuş kızımız her engeli aşıyor

canım geçmiş olsun ama bence aşırı tepki vermişsin her bebeğin başına gelebilecek bir durum bu belkide ilk defa düştüğü için bu kadar tepki verdin ....

ay canım yaa trajikomik hakkaten..konu sahibesi arkadaşıma gelince de şimdi siz yeni anne sayılırsınız daha 7 aylık annesiniz,zamanla alışacaksınız bu düşmelere ağlamalara vb benim arkadaşımda yeni anne olduunda o paniğini heyecanını görecektiniz,çocuk defalarca düştü,kafasına saat düştü çok kaza atlattı ama sağlam çok şükür ve arkadaşımda çokk dikkatli bi annedir.resmen sakınan göze çöp batıyo,sonraları çocuk büyüdükçe aldırmamaya başladı hatta şimdi ben telaş ediyorum bazen o bişi olmaz diyosırnaşık şey tabiki bu gibi riskli durumlarda soğukkanlılığı elden bırakmayıp yapılması gerekeni yapmamız gerekir hastaneye doktora götürmek gibi.. ve doktora gelince o hareketini hiç beğenmedim siz çok korkmuşsunuz sonuçta bi annesiniz doktorun davranışı hoş deil korkmuş bi anneye ve bebeğine

Ana yüreği işte. Bende birtürlü bu panikleri aşamayanlardanım. Elbetteki çocuk düşe kalka büyür ama gelde bunu kendine anlat.
Allah büyük kazalardan korusun.

arkadaşlar mesajlarınız için çok teşekkürler yalnız olmadığını bilmek çok güzel... ama çocuk can işte anne olarak baya gerilmiştim anneler her konuda daha ayrıntıcı eşim 2 gündür kızımı benim kucağıma bile vermiyor maamsını yediriyor kendini baya suçlu hissediyor belli en azından bunu görmek daha dikkatli oalcağı konusunda ona güvenimi tekrar yerine getirdi diyebilirim amavelakinnnn ben yinede sabahları kızımı beşiğinden çıkartıp yanına koymuyorum uyansın açılsın kendi alıp oynasın hazırlasın kızımızı (işe benden sonra gittiği için sabah o bırakıyor bakıcıya)

kızımız her engeli aşıyor emeklerken dedi kötü haberde bebeği yatağın üstüne koymuştum yatağın üstündeki yastıklardan aştı ve aşağı düştü dedi

anacım nerden buluyosunuz böle kocaları
yerini banada söleyin bi benimkini üst modeliyle değişeyim:roflol:
anacım eşin tatlı bi espriyle bundan sonra başınıza daha sık gelecek olayı anlatmaya çalışmış sen annesin ama oda baba lütfen daha yapıcı olun yaa
kıymetini bilin kocalarınızın
valla benim 1.5 yaşındaki kızım artık rutin hale getirdi koltuktan düşmesse koşarken kafasını duvara çarpıyolaelaelaelaelae
babasıyla kalpten gidecez valla:bbo:
etme kızım çıkma kızım masadan 3 kere düştü ama anlamıyoki cadıklava:
koltukların tepsinde geziyo
ben alıştım artık çok üstelemiyom kızımda kafası nasır tuttu zaten duvara çarpıyo acık suratını ekşitiyo ovalıyo acık sonra yine vınnnnnlülülülülülü

anacım sakin ol çocuk bu düşe kalka büyür yarın öbürgün senin yanındayken gözünün önünde düşecek
yine kocanamı kızacan benim eşşek kocamın yaptığı gibi
çocuk ikimizn yanında düşüyo zılgıtı ben yiyiom

oyyy anammmmmmmmmmmmmmmmmmm:1shok:
vala özendim haa
kız cidden bu işin sırrı ne CADIARZU :dance:

allah nazarlardan saklasın canım mutluluğunuzu daim etsin
kocanın kıymatini bil vallaa.s.
bu zamnada bölesi milyonda birrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…