- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
o parfüm elinize geçmez...hatta elinize geçmiş bu fırsatı değerlendirin parfümü almasını neden bekliyorsunuz...seviye atlamak seviye inmek atari oyunu değilki bu evlilik... sadece soracaksınız ve gerisi gelecek... neden senden parfüm almanı istedi? diye başlayabilirsiniz...İnşallah o parfüm bir şekilde elime geçer. Su an tek istediğim bu. O bayanla muhatap olmak istemiyorum. Kendimi onun seviyesine indirmek istemiyorum. Esim benim ne kadar uzuldugumu ve aci cektigimi görmeli. Çünkü benim biraz suratim asilsa pesimde dolanir ve sürekli kendini suclar. Çünkü benim boş yere tavir yapmayacagimi çok iyi bilir.
kadın erkek arkadaşlığına asla karşı olan biri değilim.İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi.bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Başka bi şey olsa tlf. kitap falan gibi bana yine ters ama belki olabilir derdim ama arkadaşım parfüm bu yaa kişiye özel hatta çok çok özel bir şey... kız haddini aşmış bence eşinizin yanında tlf alıp kurcalayın o mesajı yeni görmüş gibi yapıp dökün içinizdekileri. Elin karısı nişanlısı dururken ne hakla sizin eşinizden böyle bir şeyi isteyebilir, ben sanırım çok sinirlenir hatta kızıda arayabilirdim haddini bildirmek içinTavsiyelerini icin teşekkürler. Bu mantikli geliyor ama telefonunu karistirdigimi dsunmesini istemiyordum. Ama artik bunu da söylemek zorunda kalabilirim.
Yada madem sizde yakınsınız onunla size sormalıydı , eşin bana bu parfümü bulabilirmi, diye... sizde gereken cevabı verirdiniz böyle gizli kapaklı mesaj atmalar istekte bulunmalar hiç hoş değil. Sizde onun nişanlısıyla mesajlaşırmısınız, cevabınız evetse sizde ondan bi şey isteyin bakalım ne olacak? Birde niye eşiniz bundan hiç bahsetmedi size?Evet bu kadar sabir normal değil resmen hastalik yapacak düzeye geldi benim ki. Tabi bi de bunun patlama noktasi var. İnşallah birbirimizi çok kirmadan bu sorunun üstesinden gelebiliriz. Sinir oldugum bir noktada ben 2 seneye yakin bu sorunla boğuşurken o bunun telafisini birkaç dakikaya sigdirmaya calisacak. Bu hic adil değil. Ve sonrasında yine kimseye hayir diyemedigi için bu şekilde davranmaya devam edecek. Ben öncesinde bu konuda onu uyardim farklı bir olay yasamistik.
İnşallah o parfüm bir şekilde elime geçer. Su an tek istediğim bu. O bayanla muhatap olmak istemiyorum. Kendimi onun seviyesine indirmek istemiyorum. Esim benim ne kadar uzuldugumu ve aci cektigimi görmeli. Çünkü benim biraz suratim asilsa pesimde dolanir ve sürekli kendini suclar. Çünkü benim boş yere tavir yapmayacagimi çok iyi bilir.
İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi.bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?