çok mu tepkisizim acaba :(

o parfüm elinize geçmez...hatta elinize geçmiş bu fırsatı değerlendirin parfümü almasını neden bekliyorsunuz...seviye atlamak seviye inmek atari oyunu değilki bu evlilik... sadece soracaksınız ve gerisi gelecek... neden senden parfüm almanı istedi? diye başlayabilirsiniz...

kadın erkek arkadaşlığına asla karşı olan biri değilim.
benim de bayan arkadaşlarımla konuşmadığım konumu konuştuğum erkek arkadaşım var bir tane. O da evli, aynı yerde çalışıyoruz. Ama birbirimiz aile hayatına saygı duyarız. Akşamları işle ilgili bir şey olmadıkça aramayız ki böyle kişisel istekler zaten söz konusu olamaz.
bence sınırı biraz zorlamışlar.
eşinle açık olarak konuşabilirsin.
senin başka birine evli bir erkeğe böyle bir mesaj göndermeni normal karşılıyorsa ses çıkarmayacağını söylersin, ama normal değilse onun gözünde o zaman neden kendisinin yaptığını sorarak başlayabilirsin.

Tavsiyelerini icin teşekkürler. Bu mantikli geliyor ama telefonunu karistirdigimi dsunmesini istemiyordum. Ama artik bunu da söylemek zorunda kalabilirim.
Başka bi şey olsa tlf. kitap falan gibi bana yine ters ama belki olabilir derdim ama arkadaşım parfüm bu yaa kişiye özel hatta çok çok özel bir şey... kız haddini aşmış bence eşinizin yanında tlf alıp kurcalayın o mesajı yeni görmüş gibi yapıp dökün içinizdekileri. Elin karısı nişanlısı dururken ne hakla sizin eşinizden böyle bir şeyi isteyebilir, ben sanırım çok sinirlenir hatta kızıda arayabilirdim haddini bildirmek için

Cidden çok sabırlısın, eşin ne kadar iyi niyetli de olsa, karşıdaki kadının yaptığı hiç normal değil. Başkası ile nişanlıyken, evli bir adama bu kadar saçma bir bahane ile mesaj atılmaz. Hadi ölüm kalım meselesi vardır, çok acil bir şey olur neyse. Tepkini koy ortaya. Eşin de cevap vermesin ya da soğuk cevap versin anlasın kadın da, ne geniş insanlar var yahu. O kadın kendisine yapılsa nasıl tepki verir acaba...

Evet bu kadar sabir normal değil resmen hastalik yapacak düzeye geldi benim ki. Tabi bi de bunun patlama noktasi var. İnşallah birbirimizi çok kirmadan bu sorunun üstesinden gelebiliriz. Sinir oldugum bir noktada ben 2 seneye yakin bu sorunla boğuşurken o bunun telafisini birkaç dakikaya sigdirmaya calisacak. Bu hic adil değil. Ve sonrasında yine kimseye hayir diyemedigi için bu şekilde davranmaya devam edecek. Ben öncesinde bu konuda onu uyardim farklı bir olay yasamistik.

Ben ki kendime çok sabırlı ve mülayim derim ama bana bile fazla bu kadar sabır :)
Parfüm arıyorsa nişanlısına aratsın, eşiniz neden arıyor arkadaşının parfümünü
Benim de erkek arkadaşlarım var ama her şeyin bir sınırı olmalı
Eşe güvenmek güzel bir şey ancak iyi niyeti suistimal ve saygısızlık başka bir şey
O hanım eşinizin bir aile hayatı olduğunu ve sizin bundan rahatsızlık duyacağınızı düşünebilmeliydi, aynı şekilde eşinizde
Sakince konuşun eşinizle mesafeyi arttırsın, hoş değil

tepkini koymalısın.İyi niyetinde bir sınırı var.

Yada madem sizde yakınsınız onunla size sormalıydı , eşin bana bu parfümü bulabilirmi, diye... sizde gereken cevabı verirdiniz böyle gizli kapaklı mesaj atmalar istekte bulunmalar hiç hoş değil. Sizde onun nişanlısıyla mesajlaşırmısınız, cevabınız evetse sizde ondan bi şey isteyin bakalım ne olacak? Birde niye eşiniz bundan hiç bahsetmedi size?

Valla kusura bakmayın ama guvendigin dağlara kar yağacak gibi.hepimiz kadıniz neyi niçin yaptığınızı bir düşünün cevabı bulursunuz. Bu kadın kocandan deli gibi hoşlanıyor fazla belli etmeden yaşıyor yoksa nişanlısı ve siz bu durumu bozabilirsiniz sizi uyandırmamaya çalışarak yapıyor. Ayrıca esiniz de çok mesafesiz bence sınırı yok kendi esine yapmadığı bişeyi yapıyor demekki onunda hoşuna gidiyor Ohh valla

Bunun ne arkadaşlıkla ne güvenle alakası var arkadaşım. Ben soğukkanlı ve oldukça da mantıklı düşünen bir insanımdır. Kimseye de bu zamana kadar eşini zanda bırakacak bir yorum yapmadım bu ilk olacak. O eşine de arkadaşına da güvenme. Ne demek canım parfümümü araştır demek ? Böyle fuzuli bir şeyi istemek ve bunu isteyecek cesareti bulmak? Belâ geliyorum demezmiş ama seninki davul zurnayla kapına dayanmış arkadaşım. Burada kendini yiyip bitireceğine al eşini karşına konuş ,rahatsızlığını dile getir. Kusuruma bakma ama bence duygularına kapılma ve objektif davran gerçekler ayrıntılarda gizlidir. Yakalayabildiğin ayrıntıyı yakala, delili topla . Emin ol haksız çıkmak istiyorum ama ben bu işin sonunu hiç hayırlı görmüyorum...

bu noktaya varmayın.. üzülüp acı çekmenize ne gerek var..
baştan açık açık konuşun.. eşiniz o sizin.. herşeyi konuşabiliyor olmanız lazım..
ona üzülüp acı çektiğinizi tavırlarınızla değil, sözlerinizle belli etmelisiniz..
rahatsızlığınızı belli edin..

tüm sayfaları okumadım ama eşiniz parfümü bulduysa da bir şekilde, kesinlikle vermemesini söyleyin.
alın kendiniz kullanın, çöpe atın ama vermesin..
"kırıldı" desin kadına da..

Yuh ya!kendine başka uşak bulsun...
Tabi tepkisizsin...
Eşim ne düşünür diye düşünme..
Haddini bilmesi lazım o kadının bir an önce....

ne münasebet canım böyle geyik mi olur?kesinlikle eşinizle konuşun ve rahatsız olduğunuzu dile getirin.

bizim bir bayan öğretmen de birlikte okula gidip geldiği erkek bir arkadaşı alır alışverişe gider,
eşyalarını taşıtır, bi yere gideceğinde falan ona söylerdi
ailesi gelirse ona karşılatırdı otogardan
hoşlanıyor muydu hayır!
sadece iyi niyetli olduğu için ayak işlerini hallettirmeye çalışırdı.

yani sadece böyle bir şey olabilir
ancak ne amaçla olursa olsun iyi niyetlerini kullanması hoş değil eşinizin
rahatsızlığınızı belirtin, özel işlerine kadar getirmiş hani mevzuyu
başkalarını kıramayan eş, sizi de kıramayacaktır sanırım

Ben bayanin da nisanlisinin da numarasini bilmiyorum yani arayip konuşmam hic. Ki benim hesabim esmle. Eşime hayir demeyi öğretmm gerekiyor. Yoksa basimiz daha çok agriyacak.

Ben eşimin bayana karsi ya da bayanin eşime karsi birşey hissedebilecegine ihtimal vermiyorum. Tek sikinti bu bayan eşimin iyi niyetini kullanıyor. Ve nerede duracagini sinirlarini bilmiyor. Esim de hayir demeyi beceremiyor. Ama ben ne olursa olsun bir es olarak bundan ziyadesiyle rahatsiz oluyorum. Bu ara o kadar güzel haberler aliyoruz güzel şeyler yasiyoruz ki tartisarak bu mutluluğuma gölge düşürmek istemiyorum. Ama bunu da emin olun görmemezlikten gelmiycem.

Ortada çok iyi niyet olsa sizin haberiniz olurdu diye düşünüyorum.
Yok kızacağınızı bilerek söylemediyse iyi niyet bunun neresinde? Ya da sadece ellere iyi niyet galiba.

anlam veremediğim nişanlısına söylemek yerine sizin eşinize niye söylüyor.parfüm bide kadının kokusu eşinize söylemesi saçmalığın ta kendisi.sessiz kalmanız hata eşinizin arkadaşınada bukadar güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…