- 13 Ağustos 2019
- 45
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Budagecer85
-
Hayır ayirmiyor, ayırması için illaki söyleyeceğim ısrarla.Disarda kafe de falan arkadaşlar i ile takılıyorKeyfi olarak eve gelmiyorsa, nereye gidiyor, kiminle zaman geçiriyor?
Size ve çocuklarınıza zaman ayırmıyor mu?
Aynen öyle bir de kabul etmiyor, hep ben abartiyormusumBu iş için evden uzak kalmalara bir de keyfi geç gelmeler eklenince sabır kalmıyor. Çok haklısınız. Ben eski eşimle aynı sorunları yaşıyordum ve hiç birzaman kabul etmiyordu. Evden uzak kalmak keyfince gezip tozmak onun en doğal hakkıydı. Değişmiyorlar çok fazla bu şekilde devam eder hep
Üstüne çok mu gidiyorum diye sormanız hata o zaman. Madem ailene zaman ayırmıyorsun, o zaman yallah kiminle zaman geçirmek istiyorsan oraya deyip, kapının önüne koymadığınız için bu yüzsüzlüğü.Hayır ayirmiyor, ayırması için illaki söyleyeceğim ısrarla.Disarda kafe de falan arkadaşlar i ile takılıyor
Bence de öyle ama iş işten geçti çok sessiz kaldım şimdi en ufak bir sitemim i kabul etmiyorÜstüne çok mu gidiyorum diye sormanız hata o zaman. Madem ailene zaman ayırmıyorsun, o zaman yallah kiminle zaman geçirmek istiyorsan oraya deyip, kapının önüne koymadığınız için bu yüzsüzlüğü.
Ahhh ah bir biebilsemBekar gibi takılacaksa ne diye evlenmiş
Bence de öyle ama iş işten geçti çok sessiz kaldım şimdi en ufak bir sitemim i kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?