Çok mu üstüne gidiyorum acaba(eşimin)

Budagecer85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
45
17
3
39
Merhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..

Bu iş için evden uzak kalmalara bir de keyfi geç gelmeler eklenince sabır kalmıyor. Çok haklısınız. Ben eski eşimle aynı sorunları yaşıyordum ve hiç birzaman kabul etmiyordu. Evden uzak kalmak keyfince gezip tozmak onun en doğal hakkıydı. Değişmiyorlar çok fazla bu şekilde devam eder hep

Aynen öyle bir de kabul etmiyor, hep ben abartiyormusum

Hayır ayirmiyor, ayırması için illaki söyleyeceğim ısrarla.Disarda kafe de falan arkadaşlar i ile takılıyor
Üstüne çok mu gidiyorum diye sormanız hata o zaman. Madem ailene zaman ayırmıyorsun, o zaman yallah kiminle zaman geçirmek istiyorsan oraya deyip, kapının önüne koymadığınız için bu yüzsüzlüğü.

Bence de öyle ama iş işten geçti çok sessiz kaldım şimdi en ufak bir sitemim i kabul etmiyor

eşinizin burcu nedir bir de keyfi derken nerede kiminle takılıyor mesela eve kaç gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…